Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca appellerer Dembele-karantæne

ons 9. okt 2019

Barcelona har besluttet at appellere både Ousmane Dembele og Ronald Araujos karantæner, som de fik efter røde kort i weekendens kamp mod Sevilla.Læs hele nyheden her
Som Messi sagde - knægten kan jo ikke engang spansk, så hvordan forstod dommeren hvad han sagde? Det er et virkelig tyndt rødt kort. Havde forstået hvis han gav to gule kort, men ikke direkte rødt!

Mateu Lahoz kan desværre bare godt lide, at få opmærksomhed fra spillerne.
Messi nummer 1! Ingen i nærheden! Længe leve Barcelona! #PUTAMADRID
"Ronald Araujo blev idømt én spilledags karantæne for en tackling..."
At kalde det en tackling er da en overdrivelse af dimensioner
Barca
Som Messi sagde - knægten kan jo ikke engang spansk, så hvordan forstod dommeren hvad han sagde?

Mon ikke han godt kan et par gloser. Det var tydeligt at se på tv-billederne, at Lahoz reagerede prompte på det, Dembele sagde, så det har helt sikkert været til at forstå.

At Barca også appellerer Araujos karantæne er utrolig pinligt. Det var et klokkeklart rødt kort.
Husk at drikke vand!
@MBK, er det ikke (desværre) bare standarden i spansk fodbold?
Nu har jeg ikke set den pågældende episode.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Det kan ikke komme bag på nogen at Barcelona appelerer sine karantænedomme. Det er de senere år nærmest blevet en standard for den klub.
Barca appellerer - selvfølgelig er der en sag. Man kan jo se dommeren reagerer kraftigt og der må være et eller andet, da man ellers som dommer jo hører en del under kampe.
Det med at dommeren ønsker opmærksomhed er jo blot en sølle artikel fra fcbarcelona.dk, der mener. Vær nu bare glade for, at I vandt kampen og at Sevilla ikke scorede på nogle af deres store chancer i første halvleg.
Hverken Barca, Atletico eller Real mister noget på at appellerer, så man forstår jo godt, at de prøver, men synes den i dette tilfælde er utrolig tynd, hvis de skulle få medhold.
Jeg taler heller ikke meget spansk. Et par grimme gloser kan jeg dog sagtens. Mon ikke Dembele kan det også.

Standard spansk fodbold. Alt appelleres. Og lur mig om ikke Dembeles bliver sat ned til 1.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
MBK - har du et link til én eneste ekspert udtalelse der er enig i at der er rødt? Jeg er endnu ikke stødt på nogen - andre end folk med et had til Barcelona og uden evnen til at være objektiv, der mener at der er rødt.

Ingen tackling, ingen hold, intet trøje riveri. Det er kamp og bolden hvor begge bruger armen til at komme først. Lille ært vælger bare at falde.

Det er tæt på at være det tyndeste kort jeg nogensinde har set.
At man siger: "Eres muy malo" hvilket oversættes til "du er meget dårlig", er jo for vildt, at det kan resultere i et rødt kort. Gigantisk farce, og endnu mere skandaløst er det, at Mateo Lahoz er dommer på så højt et niveau. Manden elsker at få opmærksomhed, og i en ellers ren kamp som kampen mod Sevilla, er det utroligt, at han stadig kan sætte sig selv i scene med to røde kort.
Culé siden Rivaldo
Bøde på 200 euro burde være nok til Barcelona
Boykot VM i Qatar.
annonce