Snak

Mere indhold efter annoncen
@Rettelse

"Tag en uddannelse"
? Hvad fanden skal en uddannelse hjaelpe paa i den her diskussion?
Du postulerer jo bare en masse lort for derefter at smutte naar du bliver modbevist.

Hvis Real Madrid er verdens frelser og saadan et fairplay hold, hvorfor lod de saa ikke Atletico faa Champions League titlen da man scorede i overtiden paa et kaempe offside maal?
Der var sgu ikke meget fair play at spore i det tilfaelde men jaja, Perez har lavet mange mirakler de sidste par aar og for ham er pengene jo intet problem. ;-)

Kom dog dummere, din arrogante idiot.

Accepterer Barcelona nogensinde en karantæne eller der der bare fokus på alle deres appeller?
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Accepterer Barcelona nogensinde en karantæne eller der der bare fokus på alle deres appeller?

Jeg er overbevist om at de accepterer de karantæner de får med vilje, men lige den her passer jo ret dårligt ind i deres plan når det er El Clásico og ikke en kamp imod bundholdet.
De spiller flot med musklerne, og dommeren var ikke på vores side. - Thomas Kahlenberg
Bare lige til dem, der refererer til at Ramos gjorde det samme sidste sæson kontra, hvad Neymar gjorde denne. Så har Det Spanske Fodboldforbund vist nok indført hårdere straffe for at håne dommeren denne sæson (skrev en herinde i en tidligere tråd), for at slå ned på det. I det lys er 3 dage til Neymar fair nok.

Jeg prøvede at finde referencen, men lykkedes ikke - andre der kender til det?
Forest Green Rovers
Afvist appel eller ej, Barca har ret til at appelere hos CAS, dog med stor chance for at blive afvist. Fatter ikke de sådan skal svines til for at udnytte de muligheder de nu engang har. Kom dog videre folkens. Real Madrid havde gjort det samme hvis de følte sig bortdømt, hvilket de selvfølgelig ikke var blevet med Tebas ved roret. Og nej, jeg postulerer ikke bare noget når jeg beskylder ham for korruption. Det er opfattelsen blandt mange spanske fodboldfans, lige bortset fra Real-fans naurligvis.
Sempre Milan.
Rettelse

http://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/barcas-appel-af-neymars-karantaene-afvist.html

Som du kan se blev deres appel afvist i går aftes og derfor appellerer de i dag.

Derfor spørger jeg dig igen. Skulle de have appelleret allerede før dommen blev afsagt i går eller hvad mener i de skulle gøre anderledes når de nu vælger at appellere.

Eller mener du det er barcas skyld at dommen først kom i går aftes?

Til din orientering har hverken Barcelona eller Real appelerer for deres kommende udvisninger endnu og keg er sikker på det vil ske i den logiske rækkefølge : karantæne - appel - dom - appel og at appellere dagen efter der er sfsagt dom aftenen forinden som Barcelona her er altså svært at argumentere for skulle ske hurtigere.
åhh nej nu begynder barca tøserne men deres påstande om bestikkelse og lign. igen
Og nu kommer Real børnene og indtager offer rollen igen
nope den tager barca også
Du tog den ellers så flot lige før. Igen.
annonce