Snak

Mere indhold efter annoncen
MSØ: "Rettelse: du får skrevet meget vås.

Eftersom det er dig der kommer med påstanden, at Real og Atletico ALDRIG VIL appellere og det endda med 100% sikkerhed så må det også være dig der har bevisbyrden st løfte. Det kan aldrig være mig.

I øvrigt kan jeg ikke bevise noget der ikke er sket men måske vil ske i morgen. Det er til gengæld dog der skriver, at de to klubber ALDRIG vil appellere. I øvrigt taler jeg ikke lun Om CAS men generelt

I Danmark og Europa har vi også en kultur hvor vi kan bakke det op vi påstår. Den bør du også efterleve."


Hvordan i alverden skal man arbejde med omvendt bevisbyrdelse? Hvordan skal man kunne bevise, at Real Madrid ikke vil gøre sådan noget?

De har jo aldrig gjort det, så INTET tyder på at de ville gøre det. For at bevise, at de aldrig vil gøre det, skal jeg kunne vise dig fremtiden. Dette kan ikke lade sig gøre. Derfor har vi ikke omvendt bevisbyrdelse i Danmark.

Hvis du vil bevise at nogle er skyldige i at agere usportsligt, så skal du fremlægge nogle beviser.

Jeg kan påstå at jeg aldrig har begået et bankrøveri, og det er du tvunget til at tro på indtil du har bevist, at jeg har begået et bankrøveri. Sådan fungerer vores retssystem og heldigvis for det. Vi lever ikke i et U-land.
Nu begynder I at miste lidt saglighed, fordi I lader følelserne løbe afsted med jer.

GoNuts: "Nej, selvfølgelig er Real Madrid ikke sådan. Den stolte kongeklub, som altid spiller rent. Spaniens stolthed --- specielt under Franco."

Jamen så bevis det. Find en kilde. Find et eksempel. Ellers kan jeg garantere dig, at Real Madrid ikke ville gøre sådan.

Læg dit had til side, tag en uddannelse og find en fejl :) Giv mig et eksempel og så skal jeg nok tro på dig.
Real Madrid som altid spiller fair og ikke omgår reglerne. Fx her med Ramos og Alonso, som trækker røde kort:

https://www.youtube.com/watch?v=3-MAPnkqFZE

Pointe: Alle klubber prøver at udnytte reglerne til deres fordel. Selv Real Madrid.
Rettelse. Hvorfor trække uddabnelseskortet ? Misundelse over kun til have 9. Klasse?

du er så farvet og det er komisk at dine rettelser ofte bliver kontra rettet for st få fakta på plads

Endnu mere komisk at du påstår en masse uden at kunne dokumentere det. Real Madrid har gennem historien været så meget på hælene bl A med svinsk spil, skattesnyd, fascisme , brud på transfersregler, osv.

Men Barcelona kan jeg garantere aldrig VIL være involveret i korruption eller fascisme
Bliver nødt til at smutte for i aften.

Vi kan fortsætte diskussionen i en anden tråd i fremtiden (i morgen, i overmorgen eller om tre dage)

Jeg gider dog ikke svare på one-liners som "oraklet" og når der bliver skrevet "opdigtet?" Tag en uddannelse, hvis I vil være med på samtalen.
http://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/real-fortsaetter-med-sin-copa-del-rey-appel/
Hvad med der her rettelse?
Real havde intet at komme efter, og alligevel appelerer de, også usympatisk i dine øjne?
Jeg må indrømme at jeg som Barcelona fan er en smule i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig til, hvis Neymar får lov til at spille i El Clasico.

Helt grundlæggende undrede jeg mig over den hårde straf, som Neymar blev tildelt i forbindelse med karantænen, samt at den blev truffet ud fra nogle omstændigheder, som ikke blev noteret i dommerens bog. Jeg er klar over, at man efterfølgende kan tildele ekstra karantænedage fra diverse fodboldforbund i Europa, såfremt man vurdere at dommeren har "overset noget". Dog vil jeg mene at én ekstra spilledags karantæne ville have været tilstrækkelig. (I et sådan tilfælde ville Neymar stadig ikke have været til rådighed til kampen)

3 dages karantæne svarer jo generelt i andre ligaer til "meget" voldelig opførsel eller noget som man finder ekstremt uetisk. - Jeg mener personligt ikke, at spillere som i løbet af en kamp, med frustrationer mv, bør taksere "uheldige ord"mod en dommer til en så hård en straf. I så fald ville MANGE spillere i MANGE ligaer havde MANGE karantæner i løbet af en sæson.

At det spanske fodboldforbund vælger at give en sådan straf og samtidig have ekstremt underlige retningslinjer for, hvordan en appel og re-appel skal foregå er nok én af grundende til, at man til tider kan undre sig over, hvorvidt den spanske fodboldliga i en vis grad er "glade" eller "ikke glade" for nogle klubber.

Jeg mener altid at en fodboldkamp er bedst med alle bedste spillere til rådighed og derfor er skadet, og karantæneramte spillere altid en mulig spoiler for en optimal kamp. Men har man fortjent en karantæne har man naturligvis fortjent den.

Uanset om man kan lide Neymar, Barcelona, Real Madrid, Spansk fodbold eller ej, så synes jeg IKKE at man kan bebrejde følge de retningslinjer, som er til rådighed for alle klubber i ligaen.
HH klase. Når de opdigtede ting skal forsvares så smutter man fra diskussionen og begynder i stedet for i mangel af bedre at diskutere modpartens uddannelse for at aflede diskussionen fra emnet hvor man er endt i en blindgyde . Klassisk
Ahhhh ja: havde glemt Copa del Rey appellen fra Real Madrids side. Sådan noget gør de dog ikke.
Ha ha det er nok dagens største grin. Rettelse taget med bukserne nede og fingrene i khedåsen
annonce