Snak

Mere indhold efter annoncen
Visca gælder det så ikke også den anden vej rundt ?
til info ser det ud til neymar ikke kommer med... Arguementer nu sagligt istedet for det mudderkastning!
Jeg håber på real sejr, så det er godt for os.. Det gælder hele vejen rundt, også med transferkarantæner, det er totalt latterligt man kan indbringe det til diverse instanser, hvorpå man kan få tingene udskudt og derved planlægge det. Det går alle veje (også Real Madrid som de selv gjorde), og det tyder på der i den grad kræver nytænkning fra diverse instanser!
God Classico til alle!
"Den internationale sportsdomstol har alligevel ikke holdt møde i dag og dermed er Neymar i princippet til disposition i morgen, men CAS har samtidig meddelt Barcelona, at man løber en risiko ved at lade brasilianeren deltage i kampen, fordi det giver Real Madrid mulighed for at klage over Barcelonas brug af ham og dermed vinde kampen ved en skrivebords-afgørelse og så vil det alene være det spanske fodboldforbund, som skal træffe afgørelse"
Msø man kommer ingen vegne med. Dig orker ikke mere
Go nots håber jeg dælme de gør hvis Neymar er med
Utroligt at man kan have så latterlige regler. Fint nok at karantænerne kan ankes med opsættende virkning, men man kunne jo have lavet utallige restriktioner som forhindrede det her.Ved nærmere eftersyn kan jeg konstatere, at turneringer arrangeret af UEFA ikke har disse latterlige regler, så i det mindste er EM og CL ikke ramt (https://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/WhatUEFAis/02/09/93/25/2099325_DOWNLOAD.pdf):

62. stk 5: "An appeal shall not have any suspensory effect as a stay of execution of a discinlinary sanction, subject to the power of the CAS to order that any disciplinary sanction be stayed pending the arbitration."

Jeg undrede mig også over hvorfor man ikke havde hørt om dette før. Jeg kan huske spillerer der har haft karantæne til finaler i slutrunder, det kunne man jo bare have appelleret og undgået denne, men UEFAs regler gør altså at karantænen ikke suspenderes (medmindre CAS eksplicit beder om det, hvilket tydeligvis ikke er tilfældet med Neymar). Så det må være en regel ved det spanske fodbund der gør, at appellen suspenderer karantænen. Latterligt, men ikke særligt overraskende, at det spanske forbund ikke bare har fattet at kopiere UEFAs gennemtænkte regler men har indført deres egne bizarre regler. At Barcelona udnytter dette kan man måske mene er usportsligt, men super at der kommer opmærksomhed på det spanske forbunds idioti.
Ser frem til at Rettelse kommer kravlende tilbage med en undskyldning, når han indser at Barcelona har appeleret så hurtigt de kunne, og ikke bruger Neymar i aften. Hold kæft hvor må han føle sig dum hvis det sker (rent faktisk også selvom det ikke sker)...

/Baudie
annonce