Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca bookede semifinale mod Sociedads 10 mand

Skrevet af bold
ons 25. jan 21:59

FC Barcelona sikrede onsdag adgang til semifinalen i Copa del Rey med en sejr på 1-0 over Real Sociedad, der fik en mand udvist i første halvleg.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(561254230903)
Dembele spiller jo som Kylian Mbappe i aften. Han tørrede den ene modstander efter den anden gennem hele kampen.
Skrevet af Kenken
Rigtig god kamp af Barcelona, der holdt et af de allerbedste hold i Spanien (det hold der er tættest på at tage anden pladsen fra Real Madrid med kun 3 points forskel) fra fadet i 85 minutter. Mener det var 19-4 i afslutninger efter 85 minutter. De sidste 5 får Sociedad et par chancer dels efter Ter Stefen fejl og efter et hjørnespark, hvor det blev mere spændende end kampen reelt var.

Dembele er verdens mæske bedste på positionen når han spiller som i dag. Forsvaret er sublimt. Gid vi havde kunne stille med dem i Carl i efteråret i stedet for 4. 5. Og 6. Valgene.
Skrevet af Stagger Lee
Lige så ufatteligt det er, Barca ikke scorede 3-4 mål, lige så ufattelig var det, Sociedad ikke kom på tavlen. Dembélé var selvfølgelig god, Busquets ligeså, men ellers var jeg ikke imponeret. Man burde have vundet større.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Mazraoui
Bruger100806@ Dembele behøver ikke spille som Mbappe for at tørre modstanderne igennem en hel kamp. Dembele spiller som Dembele og han er mindst ligeså god til at sætte sin modstander som Mbappe. Den store forskel ligger i slutproduktet eller målene primært. Han har dog slutprodukt nok til at assistere sine medspillere generelt. Dejligt han dog fik scoret idag også. Kan han bygge på der, så er han absolut ikke til at stoppe.
Skrevet af Galacticos 2.0
Kenken
Du er så sjov og farvet at selv Lasse vil flove sig (hvis det overhoved kan lade sig gøre).

Elsker at du skriver at Sociedad “kun” er 3 point efter Real på anden pladsen… Du får det til at lyde som om Barca fører med 20 point foran Real.

Så farvet og dumt på samme tid 😅
Skrevet af Kenken
Galacticos

Du er definitionen af, hvad problemet er med Real tilhængere. Der er intet farvet eller faktuelt forkert i det jeg skrev og alligevel kommer du ind i en Barcelona tråd og troller. Lad mig gætte. Du har sikkert mindst 3 banede brugernavne herinde?

Jeg kommenterer på hvor tæt Sociedad er top deres nærmeste konkurrent på 2. Pladsen. Jeg kommenterer ikke på, hvor langt de er fra 1. Pladsen eller 9. Pladsen eller noget andet. Men Sociedad er altså - om du vil det eller ej - et tophold i Spanien. Det er ikke at være farvet.
Skrevet af Mazraoui
Galacticos@ uanset om kenken@ er farvet eller ej, så er det du bringer i hvert fald dummere.
Skrevet af Mazraoui
Selvom der kommer lort og negativitet fra begge veje, så er det i øvrigt facts at real fans blander sig betydeligt mere med indlæg/skriverier i Barca tråde end det forholder sig omvendt. Det fik du på ubegavet vis lige forøget/forstærket her uden at gøre dig eller os andre klogere ;).
Skrevet af Kemosabe-Kowl
@Mazraoui og hvor har du så de facts fra? Dig og Kenken er at finde i stort set samtlige real tråde..
Skrevet af slapafchef
Det er altid bare og have en skål popcorn klar når Mazraoui kommentere på diverse artikler, gal en jammerlig omgang det som regel er.

Så endda og påstå at Madrid fanbasen er værre, når man selv altid går forrest med og skrive dumme ting, okaaay så.
Skrevet af Maradona-Messi
Hvis man ikke har noget relevant at byde ind med, så skulle man måske holde sig for god til at kommentere andre holds gøren og laden? Nu går endnu en Barca-tråd med at diskutere, om RM-fans eller Barca-fans er de mest ulidelige, og det er jeg fandme godt og grundigt træt af... orker sgu snart ikke debatforummet på bold.dk mere!
Skrevet af Fjelle80
Ja, det er helt rydeligt, når man lige klikker på Mazraouis profil, at han kun kommenterer på Real tråde. Det er je sket hele 0 gange i de sidste 25 kommentarer han har lavet.
Skrevet af crn85
Galacticos 2.0

Hvad er det lige kenken skriver som får dig til at bryde ud på den måde?
Han pointerer blot at det er et godt hold barca har holdt fra fadet i hvad 80-85 min.

I denne sæson kun 3 point efter r madrid.
R madrid/barca er de vanskeligste at slå, så det bliver bare puttet i relief hvor godt sociedad gør det denne sæson.
Når de kan følge trit med r madrid.

Mht. kommentarerne mellem r madrid/barca fans.
Det er ikke så meget kamp trådene hvor nogle r madrid fans går amok.

Det er mere andre punkter såsom barcas økonomi, transfer rygter og hvis der går rygter om en shit sag barca har hængende over hovedet.

Så kommer harmen og fordømmelsen og at barca er så forfærdelige og allerede har dømt dem skyldige I alt.
Og det er der mange (ikke alle) som skal ind og kommentere.

Uden at tage højde for kildekritik eller at det er et medie som har bragt nyheden.

Men selve kamp trådene, der synes jeg nu ikke r madrid fans er meget værre end f.eks. barca fans.
Skrevet af Kenken
@Kemosabe

Selvmål med tanke på jeg cirka skriver i lige så mange real tråde som du skriver i Barca tråde (jooo skrev da en del i den Real tråd, hvor Gavi strålede i sekr over Real men det er jo lige så meget en Barca tråd). Jeg skriver sjældent i real tråde men, men derimod tit i Barca.

Slapafchef er til gengæld en der troller i Barca tråde. Vare se hans sidste håndfuld indlæg hvor der bl.a. er en oneliner alene for at svine til i Gavi kontrakt tråden. En tråd hvor Paseo også som altid er på banen med et indlæg alene for at Trolle. Men farvet som du er kommenterer du ikke på det
Skrevet af Like This
Fint med en sejr - der skal alligevel også nogle titler til denne sæson hvis klubben skal kunne holde sig oven vande.
Skrevet af LionelSchmeichel
@Galacticos 2.0.

Sjovt du snakker om andre er farvet.
Skrevet af Mazraoui
Skulle jeg være at finde i samtlige real tråde?.... tror du forbinder mig med en anden kemosabe@. Slapafchef@ det DU kommer med er jammerligt og trolleri tydeligvis. Du bringer INTET seriøst eller fornuftigt selv. Er ikke så meget til popcorn på den her tid af dagen, men spiser gerne en tudekiks for dig ;).
Skrevet af Mazraoui
I øvrigt kig Barca og real trådene igennem. Der er betydeligt flere kommentarer i Barca’s artikler end omvendt. Ikke kun fordi Barca er verdens mest omtalte og interessante klub, men også fordi at real folk spammer dem mere end omvendt. Som Jeg skrev tidligere. Det er FACTS. Det er ikke noget made up trolleri eller for at pisse folk af. Det er den skinbarlige sandhed.
Skrevet af Kemosabe-Kowl
ok
annonce
0