Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad snakker du om? Med Belleríns særdeles svingende sæson krydret med et særdeles anonymt U21 EM, er der vel ikke nogen stor grund til at hente ham, synes du? Ved ikke, hvor du har holdt dig orienteret, men så vidt jeg har kunne se, har der hele tiden været stor begejstring for at hente en tilsyneladende enormt talentfuld Semedo, der har været uhyre vigtig for Benficas succes på det sidste. Og det endda for en betydeligt lavere sum for Bellerín.
Culé siden Rivaldo
Wise

Nok fordi der er så mange i engelsk fodbold grundet især deres tv aftale, så priserne ryger automatisk op når de melder deres interesse
Barcaftw

Kender intet til Semedo og hans niveau. Bellerin var skadet i en årgang og var derfor "bænket". Derfor Arsenal har brugt fx Gabriel på højrebacken i sidste sæson.

Venga

Bare lige for at sige det, så er jeg overhovedet ikke barca fan. Men tillykke med signingen! Som sagt jeg kender ikke rigtigt Semedo så godt, men han er et godt valg kan jeg høre.

Og angående Bellerin, så synes jeg sgu han har haft en fin sæson i Arsenal. Måske ikke lige u21.
Men det er da ham der har været første prioritet for barca, det må alligevel sige noget. Han er også fremtiden på Spaniens landshold.
Skud ud til Henry, for at bryde det ned
12 assist og to mål for en højreback på en sæson er særdeles godkendt i den portugisiske liga. Ydermere har han vist sin klasse mod Dortmund sidste sæson.
Rigtig godt køb!
Selvfølgelig havde Barca foretrukket Bellerin hvis Arsenal gad sælge, al det DNA pis plejer jo at være så vigtigt. Men Semedo virker som et fornuftigt køb og en del billigere.
Enig - der er ingen tvivl om, at Bellerín som udgangspunkt var førsteprioriteten, men det bunder garanteret også i, at han er fra akademiet i Barcelona, og derudover er et større navn end Semedo. Jeg følger ikke Arsenal fast, men de kampe jeg har set med Bellerín i den her sæson, har han virket en smule ligeglad og sløset i for mange aktioner. Ganske enkelt synes jeg ikke han har været på toppen. Jeg klager i hvertfald ikke over et ukendt stjernefrø som Semedo, der er er godt klar over, at han skal vise noget fra dag 1.
Culé siden Rivaldo
Jeg er ovenud lykkelig for Arsenal og Bellerin´s vegne at han ikke skal til Barca.

Arsenal har været stærke og spillet med musklerne både overfor Barca og Bellerin. Barca har fået afvide at de må betale det som potentielt verdens kommende bedste back koster med en nuværende kontrakt på 6 år tilbage i klubben, og Bellerin har fået afvide at han ikke kommer til at skifte.

Bellerin har godt af at blive hvor han er, hvor han er værdsat og samtidig har alle muligheder for at udvikle hans potientiale. At Bellerin har været elendig denne sæson er simpelthen noget værre sludder og det kommer kun fra de Barca fans der er fornærmet over han ikke skiftede til dem. Bellerin har haft en anderledes partner som har været med til at han har skulle ændre din stil en smule, men dårlig defensivt er ikke min overbevisning, tværdimod så syntes jeg han har forbedret sig defensivt, men mangler dog stadig noget endnu for at kunne blive betegnet som den bedste.

Jeg har 110% Arsenal briller på, og derfor så er jeg også glad for at Barca endnu engang ikke ødelægger et lovende talent /spiller som i gjorde med Cesc. Men når man ser samtlige 38 sæson kampe + alle de andre, så har man vel også lov til at kommentere på når Barca fans direkte gør ham til en dårlig back sammenlignet med en også lovende back fra Portugal
Arsenal. Stand up if you hate Tottenham!!
Medmindre der er tale om en helt igennem ekstraordinær spiller som fx Thierry Henry, håber jeg at Barcelona ALDRIG handler i Arsenal igen.

Stadie nr. 2 af bearbejdningen, vrede. Du og de andre skal nok klare den.
Jamen, det lader jo til at alle er glade. Bellerin får lov at fortsætte sin udvikling hos Arsenal og Barca har fået sig en HB til en pris, der gør at de kan sætte alt ind på at forstærke sig markant på midtbanen.

Personligt ville jeg ikke foretrække den ene frem for den anden. Hvis man ser bort fra prisen, der i Bellerin´s tilfælde er stærkt påvirket af hans nuværende arbejdsgiver, så er der ikke den store forskel på de to spillere, som begge skal udvikle sig i de kommende år. Til Bellerin´s fordel taler hans tilknytning til klubben, mens Semedo´s ekstravagante stil er et stort plus, når vi snakker spillestil. Bellerin ville nok være et mere sikkert valg, mens Semedo har potentiale til at blive spektakulær.

Må indrømme at jeg samtidig har en forhåbning om at Palencia kan presse sig på til førsteholdet inden for et par år.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
annonce