Snak

Mere indhold efter annoncen
jeg kunne sagtens forstå hvis den ikke blev dømt i gamle dage fordi dommeren ikke så det. Men med VAR er der ingen undskyldning længere. Den skal selvfølgelig dømmes.
Udover at man kan se, at den rammer hans hånd (klart og tydeligt endda), så bliver hans hånd jo nærmest slået om på ryggen, da han rammer bolden. Det ville slet ikke kunne lade sig gøre, hvis han ramte den med alt andet end hånden. VAR burde dømme straffe 10/10 i den situation.
Ingen tvivl om at Barca bliver “snydt” mindst én, måske endda to gange i går. Når det så er sagt, så er det en lilleklubs mentalitet at brokke sig og føle sig uretfærdigt behandlet.

Barca var bare ikke bedre. De havde svært ved at trænge igennem fem-back kæden og når de endelig kom til noget der lignede muligheder, blev de ikke omsat ordentligt.

Barca er simpelthen nødt til at genopfinde sig selv. De har i nu 8-10 år haft problemer mod defensivt orienterede hold. Den offensiv de har med igår bør simpelthen kunne åbne den Inter defensiv. Der må være noget i spillestilen der ikke virker. Hold som Bayern, City eller Real havde aldrig tabt 1-0 igår.
Aziz
Nej laver ikke sjov. Jeg så kampen på engelsk tv de var enige.
Jeg hørte lige de nye regler fra 1 juli kan godt forstå hvis dommerne også bliver forvirret.
Som jeg forstår de nye regler skulle der have været mål og ikke straffe.
Barca media go Barca YouTube kanal hans pointe er netop at der mangler en linie.
Inter hjemme Bayern hjemme nu må Barca vise hvad de kan de skal videre, mangler en Puyol gatuso en eller anden til at drive holdet frem når det ikke køre.
Bare scor nogle mål istedet for at piv over en dommerkendelse som på ingen måde var tydelig. Det er så uværdigt for en klub som Barca
Dumfries snitter bolden med hovedet før berøringen med hånden.
Er det mon grunden til, at der ikke dømmes straffe?
Træls at se så stort et mandskab som Inter jo er, bare lade sig nøjes med at trække sig tilbage og sparke væk, plus trække tiden. Jeg bliver aldrig fan af den slags fodbold.

Men som fam af Barcelona, så skal jeg være den første til at tiljuble Xavi til foråret, hvis han vinder noget, men indtil da køber jeg ikke ind på eksperternes præmis om, at han er et trænertalent.

Jeg synes han virkede låst i går.
Pedri og Gabri spillede begge en dårlig kamp, hvorfor skifter han først ud efter 80 minutter der?
Dembele fik meget ros, men jeg synes nu han var lukket godt ned, hvor bytter Xavi ikke rundt flere gange i løbet af kampen?
Levandowski var helt væk?
Hvor prøver man ikke lykken fra afstand?

Undskyldninger om VAR kendelser skal også ligges på hylden, hvis man vil opnår respekt herfra.
@Soccerjedi - de har da også haft det svært mod offensive hold?
For et par år siden råbte folk op om de tåbelige kendelser for hands, hvor spillerne ikke har en chance for at undgå bolden. Nu er der en tendens til, at folk råber ´straffe´ hver gang der er hånd på bolden, og hver gang der begås et lille frispark, som dommeren ikke har set. Husk nu for pokker formålet med VAR: Det skal fange de klare og åbenlyse fejl. VAR fungerede så fint under EM ud fra devisen så lidt som muligt. Lad det blive der.
Men hvad med din spillestil Xavi - er Barcelona blevet sådan et hold, der lever på indlæg? Det er sgu lidt jammerligt at se på.

PS: Shit Raphina er ringe.
annonce