Snak

Mere indhold efter annoncen
Martialart:
Så synes jeg man skulle have taget Iniesta ud. Han bevæger sig trodsalt mere end Neymar og Messi. Midtbanen er som regel hårde rent løbemæssigt end en angriber.
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
Rasmus:
Det har ikke faldet mig ind at tænke, da jeg synes det er rimelig obvious. Men det kan da godt være :PLol, "Screw you guys"…. Virker bare dumt man selv skal copy/paste det op i en quote og ikke bare kan trykke "svar bruger"
Jaah. Det havde sgu også været bedre :)
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
Lol at folk mener det var en demonstration fra Enrique for at bevise hvem der bestemmer. Både Neymar og Messi glimrer ved at vise spillelyst og vil spille samtlige minutter og det er i den grad fedt ift sidste sæson hvor det var tydeligt Messi ikke var tilfreds med sin tilværelse og en skygge af sig selv.

Derudover var det helt klart tydeligt hvad Barca spillerne havde i tankerne efter en magtdemonstration i første halvleg. Sad på stadion og der var en verden til forskel på den indsats og gejst fra spillerne / løbevillighed fra første til anden halvleg som man måske ikke på samme måde kunne fornemme på TV.

Det var absolut ikke fordi de ikke kunne, det var fordi det rent ud sagt mente arbejdet var gjort færdigt og den bare skulle trilles hjem. Som tilskuer lidt trist men samtidigt også fedt ift gamle dage hvor gassen godt kunne gå af ballonen fordi man gav sig 110% i hver kamp istedet for at være kynisk og kalkulerende.

Det her hold kan meget vel hvis de rammer niveauet og gir sig 100% igennem 90 min ende med at slagte et RMA hold der godtnok scorer mange mål men ikke virker specielt homogent når de møder modstand af en vis kaliber
@ martialart

Nå, men så vent du og se når Real er foran med to mod Liverpool. Vil væde med, de skifter Ronaldo ud, lige så snart de får chancen.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Nå, men så vent du og se når Real er foran med to mod Liverpool. Vil væde med, de skifter Ronaldo ud, lige så snart de får chancen.Det gjorde de så ikke :-).
annonce