Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rettelse
Kenken

Lige en fodnote. Barcelona har altså ikke købt Luuk de Jong.


De har betalt for ham. Kan du godt købe et abonnement til CallMe uden at betale? Hvad med Fitness World? Men du har selvfølgelig ret i at de ikke har ret til at sælge ham så derfor er der kun tale om leje. Men de har stadig betalt. Og de penge var spildt. Forestil dig hvad det koster i længden med renter og renters rente over de næste 50 år før klubben er gældfri.
Skrevet af JesusChrist
Det bliver meget hypotetisk men jeg vil give dig ret rettelse. Alt står og falder på en træner der kan få en spillestil kørt ind der passer til barca, og dermed også talenterne. Det tager tid, især når der ingen penge er. Men det er også absolut nødvendigt at få afsat de spillere der er for gamle samt dem der ikke passer ind. Her er Luuk selvfølgelig et godt eksempel, men absolut ikke den eneste. Er bestemt heller ikke fan af hvad laporta har gjort indtil videre, men man bliver nødt til at lade tvivlen komme ham til gode. Som Chris skriver, skak talenterne have nogle at læne sig opad og de personer er der reelt ikke. Der skal købes nogle profiler ind, så man kan få det hele stabiliseret. Og det er i alle kæder. Der mangler både offensiv og defensiv kvalitet, samt noget mere kreativitet. Hvis jeg var Laporta ville jeg gå all in på AC. Han er som skabt til barca. En dybala som en erstatning for Messi, og iøvrigt også på fri transfer til sommer, vil jeg også gå efter. Derudover en angriber der kan noget på egen hånd, f.eks. den brasilianske højrekant fra Ajax som jeg ikke kan huske navnet på, eller et wildcard i form af moukoko der til sommer kun har et år tilbage på sin kontrakt kunne være løsninger. Og så ville jeg også gå langt for at få damsgaard. Ved godt at jeg er farvet som dansker, men han ville passe perfekt ind i spillestilen. Hvis han kan styre offensiven på landsholdet, kan han også være udslagsgivende for Barca. Jeg synes egentlig ikke at det kræver særligt mange forstærkninger for at holdet ser godt ud, men de er nødvendige, og det kræver også at det er forstærkninger der passer ind og har niveauet, hvilket efterhånden ikke er set siden vi købte de Jong. Frenkie vel at mærke
Skrevet af Kenken
Rettelse

Hvad købte de ham da for?

Men det er lidt søgt

Du mener seriøst, at man kan tale om, at man køber sin lejlighed, når man bor til leje og man kan tale om, at man lejer sit hus, når man står på skødet (da det jo ofte ret beset så er banken / kredit foreningen man bor til leje ved)
Skrevet af Rettelse
JesusChrist

Jeg er helt enig i dine tanker og jeg deler mange af de samme. Jeg er ikke helt enig i at man bør lade tvivlen komme Laporta til gode. Sidste gang han var præsident skulle der stemmes om et mistillidsvotum. Altså samme situation som vi netop har set med Bartomeu. Laporta efterlod klubben i økonomiske ruiner og så kom Sandro Rosell ind og reddede klubben. Laporta har et overdrevet godt omdømme i forhold til hvad han har fortjent. Hans to tidligere perioder var succesfulde ikke pga ham selv men pga to ting:

1. De unge talenter som ikke kom til klubben under ham men som tilfældigvis blev gamle nok til førsteholdet under hans regeringsperiode. Det er Xavi, Iniesta, Busquets og Messi.

2. Han købte Ronaldinho fordi han ikke fik den spiller, han gerne ville have (David Beckham) Han var ikke tilfreds med at købe Ronaldinho. Men det blev jo en stor succes. Og så glemte han at sælge ham inden han dykkede. Og dermed var klubben tæt på at være insolvent ligesom Bartomeu har gjort den nu.

Ærlig talt så ved jeg ikke helt hvad Laporta kan gøre på den korte bane. Måske køre nogle kampagner for at få folk tilbage på stadion. Den seneste hjemmekamp var der 38.000 tilskuere. Det er selvfølgelig også nogle men ikke nok til at dække lønningerne. Så længe Umtiti, Coutinho, Piqué og Roberto er i klubben, så stiger klubbens gæld. Klubben har nu en gæld på 11,5 milliarder men det forventes at den rammer 12 inden det vender. Det må gerne snarest mulig vende og det kræver to ting:

1. Fans tilbage på stadion.
2. At komme lang i CL. Det giver præmiepenge og det giver flere hjemmekampe man kan sælge billetter til. Sådanne hjemmekampe-indtægter er gratis at skaffe fordi det kun kræver resultater på banen.

Man kan desværre ikke trylle Gavi, Pedri og Fati 3 år ældre med et trylleslag :) Vi må vente.

Xavi skal ind. Og så skal fans acceptere at man går i top 4 men ikke vinder ligaen uden brok. Hvis fans begynder at få storhedsvanvid, så får klubben problemer.
Skrevet af Rettelse
Hvad købte de ham da for?


10 millioner Euro

https://www.transfermarkt.com/luuk-de-jong/transfers/spieler/72522

Og for de 10 millioner Euro får man næste ingenting. Men du har da ret i at man ikke kan sælge ham selvom man har købt et abonnement på en hollandsk angriber og bundet sig for en sæson.
Skrevet af JesusChrist
Jeg er enig rettelse. Men mht. Laporta Har han haft svære arbejdsbetingelser. Synes man bliver nødt til ihvertfald at give ham et sommer transfervindue mere før man endeligt kan vurdere ham. Synes det er mere interessant at spørge om hvem du mener vi skal hente?
Skrevet af Rettelse
Ja altså nu må man leve med Laporta.

Men derfor kan jo stadig lege med tanken og dømme ham fra bag den sikre PC skærm hvor han ikke kan svare mig igen :)

Mht indkøb
Som jeg ser det taler vi om to forskellige perioder. Den korte bane og den lange bane. I en drømmeverden kan man tænke langsigtet i alle sine beslutninger. Det kan man ikke i denne situation. Derfor er den korte bane det store fokus.

På den korte bane bør man udelukkende kigge på spillere, der er billige at anskaffe. Dvs man kan ikke købe fra fra de super-rige klubber medmindre klubben er interesseret i at sælge fordi man kan ikke længere smække de tunge skillinger på bordet og overtalte Liverpool, Dortmund osv. med en stor bunke guldmønter. Derfor kan man kigge på spillere, der har 1 år tilbage af deres kontrakt = billigere spiller men uden det går ud over kvaliteten. (En spiller er jo ikke dårligere bare fordi han har ladet sin kontrakt løbe ud) Man kan også kigge på transferfrie spillere. Men man skal holde sig fra leje fordi så får man ingen transferindtægt få år senere. Hvis man køber transferfrit skal man være dygtig til at overtale spillere til ikke at få en voldsom løn. Dette er nogle gange svært. Eksempelvis må man forvente at Mbappé får en voldsom løn ved sin næste kontraktforhandling. Om den bliver med PSG, Real Madrid eller anden klub.

På den lange bane gør FC Barcelona alt rigtigt. Der er fokus på de unge talenter som altid.

Hvis vi skal være konkret mht navne, så er den svær fordi ingen af os kender det fulde overblik over den økonomiske situation. Altafgørende at gå i top 4 så man kan lokke de bedste spillere eller subtoppen. Andreas Christensen er et fremragende bud! Hvis han er interesseret i en ny udfordring, så vil Barcelona være oplagt og prisen vil være fin. Han kan endda sælges igen om 6 år.

Jeg skal ikke gøre mig klog på præcis hvilke spillere, man kan købe om 1 år. Det ved jeg ikke nok til men jeg synes at jeres bud har været gode. Måske man også bør vente og spørge Xavi hvem han gerne vil have? Jeg synes det er vigtigt at give sin træner sine ´targets´. Især hvis man vil beholde trænere i mange år.
Skrevet af Slettet(221359222003)
barca ligger som de har fortjent, man har leget for lånte penge, man har snydt og bedraget sine modstander og nu får de det nogen kalder karma...

Fornøjelse, nu mangler real også bare at komme i problemer.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Rettelse
Jeg bliver nødt til at gå i seng nu.

Jeg skal nok tjekke denne tråd i morgen for svar (og læse jeres svar) men jeg kommer ikke til at skrive mere i tråden her. Hvis der er noget I super gerne vil have at jeg svarer på, så gør mig lige opmærksom på det og så skal jeg nok skrive til jer i en kommende tråd så samtalen kan fortsætte. Ellers tak for i aften.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Set ude fra. Synes at I laver den samme fejl om igen. Man kan ikke bare have Xavi eller en anden til at implementere en stil og vente på at de unge spillere slår igennem og får Barca til at præstere tilfredstillende.

Som Rettelse er inde på, så er Barca nødt til at blive ved med at hente nye spillere ude fra ala Depay. For succes avler nu engang succes og hvis man bliver et midterhold ved kun at spille med unge spillere, vil de selvsamme unge spillere enten miste interesseren (og stoppe deres udvikling) eller skifte klub.

Fyringen af Koeman kan forsvares med, at man nu vil starte et langsigtet projekt med Xavi. Ellers synes jeg at Koeman var en helt fin træner for Barca. Man kunne i hvert fald have ventet til at Xavi eller en anden var til rådighed. Eller hvad?
Skrevet af Kenken
Rettelse

Altså det link du viser skriver jo netop at man har lejet ham, ikke købt. Uagtet du er stædig så er køb og leje ikke det samme og det er søgt at snakke om køb blot fordi man kan købe et abonnement. Og det ved du også godt.

Og der står netop intet beløb. Tværtimod. Netop fordi man ikke har betalt. Sekundært er transfermarkt ikke nødvendigvis en valid kilde ligesom Wikipedia heller ikke er.

Pointen med hans løn kunne være brugt bedre er jeg dog enig i, men begreberne og indholdet sejler
Skrevet af Chris4700
@Rettelse
Barca har ikke betalt 10 mil euro for Luuk De Jong. De betaler kun hans løn, og så har de en købsoption der selvsagt ikke bliver aktiveret.
De 10 millioner er hans markedsværdi.

Min kommentar om Dest vat ikke adresseret til dig.

Jeg vil også gå i seng nu. Ligeledes, hvis der er nogen der super gerne vil have jeg svarer på noget, så gør også gerne mig opmærksom :)
Barca
Skrevet af 12'eren
@Rettelse:
ALLE dine "gode råd" til hvad Barca bør gøre koster gigantisk mange penge (modernisere stadion, gratis billetter til personer under 18 osv). Penge som Barca absolut IKKE har.

Det lyder præcis ligeså håbløst, som når Enhedslisten snakker økonomi i politik - dvs ingen fornuftige forslag til, hvor pengene skal komme fra.
Skrevet af Stagger Lee
Det lyder præcis ligeså håbløst, som når Enhedslisten snakker økonomi i politik - dvs ingen fornuftige forslag til, hvor pengene skal komme fra.

Nå, jeg synes, det lyder, som liberal politik, hvor man bruger penge, man ikke ved, hvor skal komme fra og så håbe på, boblen ikke brister.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Stagger Lee
Barca skal bare fortsætte ud af det spor, hvor man bruger talenterne og så skal man smide stjernerne ad helvede til i en periode. Ude med dem allesammen og lad de unge spille. Sæsonen er alligevel ikke til trofæer, så man har en hel træningssæson til at få spillet på plads.

Gode indsatser af Gavi, Garcia og Nico i dag. Puig og Balde er noget rustne og skal spilles i form, men de bliver vigtig fremadrettet. Positive tendenser i momenter, men det kommer til at tage tid at lægge Koeman bag sig. Bare forsæt udrensningen, så skal det nok komme, men ret beset, skal man spille et par sæsoner, inden man kan begynde at snakke om at komme tilbage, hvor det er sjovt.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af bruger 189644
Rigtig godt kampreferat! Godt skrevet
Skrevet af MesutCazorla
Hvis jeg styrede klubben, ville jeg skille mig af med en del spillere til sommer. Også selvom man skal betale dem for at rejse. Det skrev jeg også inden sidste sommer. Mit gæt er at man godt kan komme af med nogle af de løntunge spillere, hvis man betaler den købende klub for at tage imod spilleren gratis.

Jeg må have misforstået denne del. Er du ude i, at man bør betale klubber, for at overtage jeres spillere? Altså eksempelvis som i, "her får I Coutinho, samt 10 millioner pund, fordi I gider overtage ham", er det sådan det skal forstås?
Skrevet af Busk79
@Chris4700

Giver dig fuldstændig ret..

Som kommentatorerne også kritiserede så spiller Gest på en helt forkert plads igår. Og hvis man som ung talent skal spille på en uvant plads på et hold i krise så er der ikke meget backup, når man laver fejl.

Resten af de unge spillere skal lave fejl. Talent træning og udvikling siger; Fejl skaber forbedring. Hvis de unge ikke må lave fejl stopper deres udvikling af deres talent.

De gamle og rutinerede skal redde og bære opgaven. Når de fejler eller er for få så sker "Dette".
Det var hovedløst og mangel på samarbejde på banen igår. Coutinho "plaffer" bare på mål med hovedet under armen. Det er en mand uden selvtillid og tro på - Han kan..

Barca, har brug for en rutineret leder der kan og har udtrykket til, at ville vise - han kan..
Min hypotese er, at det er det psykiske der gør forskellen på holdet og ikke de tekniske kvaliteter.
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Slettet(001000222802)
Jeg er på linje med Stagger Lee her. For min skyld kan man godt lave sæsonen til én lang træningslejr, 21/22 som eksperiment og genopbygning, de unge talenter ind og ud med indkøbte aliens som Depay og Agüero. Mener til gengæld ikke den gamle garde (Busq, Piqué, Alba) skal smides på porten, de er gode at have som mentorer i 21/22, hvor målet må være at forblive i ligaen. Hvis Europa-kval er muligt, kun en bonus.

Det skal nok blive godt (mit nye mantra).
Skrevet af Milanistar
Tror stadig på Barca i top4, fordi alle andre konkurrenter er lige så ustabile. Barca sidder så bare med ni skader oveni, og trænere der tager vilde beslutninger om at starte med to helt unge på midtbanen og Dest ude af position, når man har Puig og Coutinho på bænken samt et par reelle kantspillere.

Jeg kan godt lide Agüero men hans sidste lange skade i City har gjort ham langsom, og når han samtidig skal spille alene uden nogen tæt på sig, så får man intet ud af ham. Der fungerer det bedre med en Depay der flakker og søger samspillet med holdkammeraterne.
Sempre Milan.
annonce
0