Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca-skuffelse i første kamp efter Koeman

lør 30. okt 2021

FC Barcelona måtte nøjes med 1-1 mod Alaves, da de stødte sammen på Camp Nou i La Liga. Det var den første kamp efter fyringen af Ronald Koeman.



Læs hele nyheden her
Coutinho er den største bedrager i fodboldhistorien. hvordan han kan være så hamrende elendig begriber jeg ikke. hamrende elendig på alle parameter, og han sænker kun spillet. skrid dog ud af barca!! selv i beruset tilstand kan serie-spillere i dk løbe hurtigere end han gør!!! føj hvor er han dårlig.

dest fortsætter med sit sædvanlige waste af bolde. 1 ud af 20 af hans indlæg rammer en barca spiller.....

busquets snorksover og sænker ligesom coutinho spillet.

vi er heldige, hvis vi ender i top 4 med det her spil. det går for langsomt, genpresset er der ikke, og de få chancer der rent faktisk opnåes, spildes altid....... klassisk barca 2021......

Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Det var alligevel ikke Koeman der var problemet ;-)
Barca ligner mere og mere juve for tiden :///
Nej, de 9 skader er også et stort problem.

Men ellers jo så var Koeman problemet. Dog vildt man ikke vinder denne kamp. Ikke et fair resultat for Sergi i hans debut
Håbløse udskiftninger. Man har De Jong og en ung offensiv østriger på bænken - Hvorfor kommer de ikke ind? Modstanderne er Alaves, de må da kunne bidrage!
Coutinho er den største bedrager i fodboldhistorien. hvordan han kan være så hamrende elendig begriber jeg ikke.


Aaaah ;)
Her er tråden fra dengang Barcelona købte Coutinho i Liverpool:


https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=4912397&start=0&vis=0
Det skal nok blive godt. Nico meget talentfuld, han bliver stamspiller i mange år. Gavi bedre og bedre. Flot mål af Depay, men han er ikke specielt god i de små rum, han laver mange fejl, træffer dårlige beslutninger. Agüero... hmm, er han definitivt over bakken? Dest på den wing...det virker lidt hovsa, han er ingen Pedro. Balde skal huske at kigge på bolden. Well, med De Jong og Pedri tilbage, evt Dembélé - det skal nok blive godt en dag.

Værd at fremhæve Alavés-målet inkl. fantastisk assist.
Jaja træerne vokser ikke ind i himlen. Tydeligt at se de stadig spiller "Koeman-bold" med alle de meningsløse indlæg. Memphis med et flot mål, men derudover helt væk. Han skulle ihvertfald have lavet et mål mere. Gavi og Nico bliver klassespillere, men de skal have tid. Godt indhop af Baldé. Dejligt at se Puig på banen igen. Bekymrende med alle de skader, håber Xavi får kigget lidt på lægestaben. Håber alt godt for Agüero. Ser godt ud for fremtiden med alle de unge talenter. Problemet ligger i de etablerede spillere der er for gamle og/eller ikke har niveauet. Og så selvfølgelig taktikken der skal fintunes under Xavi. Håber på det bedste for fremtiden, men det kræver at der bliver solgt og købt ordentligt ind i de næste 2-4 transfervinduer
sbarsoe

luuk de jong skal aldrig have spilletid i barca. han ka rådne op på den bænk til januar, hvorefter han ka smutte. demit har desværre mistet noget, og ramt mentalt. lyder også til at barca ikke vil udnytte deres klausul på ham til sommer, i følge visse medier.

Rettelse

han er stadig elendig. nu taler vi om idag. langsom, skændsel, og til grin når man tænker på hvad hans månedsløn er. håber inderligt at Newcastle går all in på ham. han skal fjernes hurtigst muligt. allerede nu er gavi på 17 år, ti gange bedre end coutinho. puig, nico og pedri burde også være langt foran.

Bliver interessant om Xavi kan vende dette hold. det ville være det mest utrolige, hvis han formår at gøre det. det er det værste barca holde i 30 år.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Det var da et helt fair resultatet. Der er simpelthen for mange, der ikke hører til. Dest, Mingueza og Coutinho er ganske enkelt en skændsel.
Koeman var ikke problemet, det er spillerne, for Barca hører med dette hold til nøjagtigt, hvor de ligger, nemlig som midterhold. Sad, but true!
annonce