Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca-skuffelse i første kamp efter Koeman

Skrevet af bold
lør 30. okt 2021

FC Barcelona måtte nøjes med 1-1 mod Alaves, da de stødte sammen på Camp Nou i La Liga. Det var den første kamp efter fyringen af Ronald Koeman.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(371811220901)
Coutinho er den største bedrager i fodboldhistorien. hvordan han kan være så hamrende elendig begriber jeg ikke. hamrende elendig på alle parameter, og han sænker kun spillet. skrid dog ud af barca!! selv i beruset tilstand kan serie-spillere i dk løbe hurtigere end han gør!!! føj hvor er han dårlig.

dest fortsætter med sit sædvanlige waste af bolde. 1 ud af 20 af hans indlæg rammer en barca spiller.....

busquets snorksover og sænker ligesom coutinho spillet.

vi er heldige, hvis vi ender i top 4 med det her spil. det går for langsomt, genpresset er der ikke, og de få chancer der rent faktisk opnåes, spildes altid....... klassisk barca 2021......

Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af Galacticos 2.0
Det var alligevel ikke Koeman der var problemet ;-)
Skrevet af Juveboy85
Barca ligner mere og mere juve for tiden :///
Skrevet af Kenken
Nej, de 9 skader er også et stort problem.

Men ellers jo så var Koeman problemet. Dog vildt man ikke vinder denne kamp. Ikke et fair resultat for Sergi i hans debut
Skrevet af sbarsoe
Håbløse udskiftninger. Man har De Jong og en ung offensiv østriger på bænken - Hvorfor kommer de ikke ind? Modstanderne er Alaves, de må da kunne bidrage!
Skrevet af Rettelse
Coutinho er den største bedrager i fodboldhistorien. hvordan han kan være så hamrende elendig begriber jeg ikke.


Aaaah ;)
Her er tråden fra dengang Barcelona købte Coutinho i Liverpool:


https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=4912397&start=0&vis=0
Skrevet af Slettet(001000222802)
Det skal nok blive godt. Nico meget talentfuld, han bliver stamspiller i mange år. Gavi bedre og bedre. Flot mål af Depay, men han er ikke specielt god i de små rum, han laver mange fejl, træffer dårlige beslutninger. Agüero... hmm, er han definitivt over bakken? Dest på den wing...det virker lidt hovsa, han er ingen Pedro. Balde skal huske at kigge på bolden. Well, med De Jong og Pedri tilbage, evt Dembélé - det skal nok blive godt en dag.

Værd at fremhæve Alavés-målet inkl. fantastisk assist.
Skrevet af JesusChrist
Jaja træerne vokser ikke ind i himlen. Tydeligt at se de stadig spiller "Koeman-bold" med alle de meningsløse indlæg. Memphis med et flot mål, men derudover helt væk. Han skulle ihvertfald have lavet et mål mere. Gavi og Nico bliver klassespillere, men de skal have tid. Godt indhop af Baldé. Dejligt at se Puig på banen igen. Bekymrende med alle de skader, håber Xavi får kigget lidt på lægestaben. Håber alt godt for Agüero. Ser godt ud for fremtiden med alle de unge talenter. Problemet ligger i de etablerede spillere der er for gamle og/eller ikke har niveauet. Og så selvfølgelig taktikken der skal fintunes under Xavi. Håber på det bedste for fremtiden, men det kræver at der bliver solgt og købt ordentligt ind i de næste 2-4 transfervinduer
Skrevet af Slettet(371811220901)
sbarsoe

luuk de jong skal aldrig have spilletid i barca. han ka rådne op på den bænk til januar, hvorefter han ka smutte. demit har desværre mistet noget, og ramt mentalt. lyder også til at barca ikke vil udnytte deres klausul på ham til sommer, i følge visse medier.

Rettelse

han er stadig elendig. nu taler vi om idag. langsom, skændsel, og til grin når man tænker på hvad hans månedsløn er. håber inderligt at Newcastle går all in på ham. han skal fjernes hurtigst muligt. allerede nu er gavi på 17 år, ti gange bedre end coutinho. puig, nico og pedri burde også være langt foran.

Bliver interessant om Xavi kan vende dette hold. det ville være det mest utrolige, hvis han formår at gøre det. det er det værste barca holde i 30 år.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af Maradona-Messi
Det var da et helt fair resultatet. Der er simpelthen for mange, der ikke hører til. Dest, Mingueza og Coutinho er ganske enkelt en skændsel.
Koeman var ikke problemet, det er spillerne, for Barca hører med dette hold til nøjagtigt, hvor de ligger, nemlig som midterhold. Sad, but true!
Skrevet af JesusChrist
Synes faktisk ikke Busi spiller dårligt i dag. Elsker hans nærmest Laudrupske lob. Men han er naturligvis over the hill, ligesom Piqué er det.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Bliver spillet ikke værre for hver trænerfyring?
Skrevet af Rettelse
Hver evig eneste gang Barcelona stiller op med deres talenter, så smider de point.

Er folk stadig vilde med talenterne?

Personligt er jeg stadig vild med både Pedri og Fati. Men jeg er ikke meget til Garcia, Mingueza, Nico, Puig og Balde. Gavi vil jeg personligt sætte midt imellem de to grupper.
Skrevet af JesusChrist
Hvad skal de gøre rettelse? Alle deres spillere er skadet eller er ikke bedre. Hvem vil du smide ind??
Skrevet af Bremen
Man tillægger de enkelte trænere alt for stor betydning. Er klassen til stede hos spillerne, så behøver man ikke de store input fra en træner, men ordner selv tingene.

Men det er da også befriende, at en storklub kan have en nedtur indimellem. I forvejen er spændingen jo stort set forduftet i mange ligaer, fordi kun 1-2 klubber - maksimalt 3 - kan vinde et mesterskab. År efter år efter år. Også i den danske, som er voldsomt spændingsforladt. Pengene vinder altid over tid.
Skrevet af Rettelse
JesusChrist

Det kommer an på hvor meget magt, du vil give mig i det her hypotetiske scenarie. Først og fremmest ville jeg ikke købe Luuk de Jong men det skete jo i fortiden, så den er måske lidt unfair. Men det skrev jeg også dengang. Hvis jeg var Barcelona, ville jeg skaffe Xavi ind som træner snarest mulig. Også selvom han skal købes fri og man derefter skal betale dobbel løn (Xavi + Koeman). Dernæst ville jeg bede mine fans om at have tålmodighed og ikke blive utilfredse hvis resultaterne ikke giver titler. Og dernæst ville jeg fortsætte med at satse på de unge selvom det ikke har været godt indtil nu. Personligt tror jeg nok det skal blive godt om 2 år eller 3 år. Spørgsmålet er bare om fans kan vente så længe eller om de vil presse på for endnu en trænerfyring inden da.

Hvis jeg kunne få lov til at låne en tidsmaskine, ville jeg ikke stemme på Laporta bare fordi han lovede Messi. Der var en lovende forretningsmand med en ordentligt hoved i Víctor Font.
Skrevet af Chris4700
Talenter skal normalt indlemmes langsomt og med omtanke i en trup hvor veteranerne kan vejlede dem. Ikke som i den her situation som Barca er i nu, hvor man er tvunget til at kaste talenterne for løverne. Med det i tankerne synes jeg talenterne gør det fantastisk! Gavi og Nico, med tanke på hvor unge de er og hvor lidt tid de har spillet?! Og så oveni købet på et hold der er i syg krise.
Dest var skidt i dag, men han er ikke winge! Fair nok at kritisere ham kamp for kamp, men at lave en overordnet kritik af ham baseret på kampe hvor han er tvunget til at spille i uvant position er jo tåbeligt. Mod Valencia for få kampe siden blev han Man of the Match!

Og jo, Koeman var bestemt problemet, men det er jo direkte usagligt at postulere efter én kamp at det i stedet er spillerne. De har klart også en del af skylden, men det altoverskyggende problem var Koemans manglende taktik, forberedelse og vejledning, og manglende evne til at reagere.
5 skader i start 11eren har selvsagt også stor indflydelse, hvor man måske nu kan lægge Pique, Aguero og Nico oveni... fuldstændig forrykt
Barca
Skrevet af Rettelse
Nu blev jeg lige revet med af stemningen, så jeg skriver lige endnu en kommentar.

Hvis jeg styrede klubben, ville jeg skille mig af med en del spillere til sommer. Også selvom man skal betale dem for at rejse. Det skrev jeg også inden sidste sommer. Mit gæt er at man godt kan komme af med nogle af de løntunge spillere, hvis man betaler den købende klub for at tage imod spilleren gratis.

Næste store skridt er at sætte gang i stadionrenoveringen. Man skal kopiere Real Madrids renovering for på den måde at hæve indtægterne permanent. Dette er et MUST! Det kommer til at tage tid og Camp Nou vil først stå klar igen i 2024 eller 2025 men det er altafgørende.

Arbejdet med ungdomsafdelingen skal fortsætte.

Og så skal der øjeblikkeligt sættes en stopper for at hele tiden bede spillere og trænere at gå ned i løn. Det er uetisk og pinligt. Og så skaber det dårlig morale. Og man sparer småpenge i det lange løb.

Så ville jeg ændre billetpriserne for alle under 18 til 0 kr hvis de kommer i en gruppe af mindst 5 personer. Det koster på den korte bane men forhåbentlig kan forslaget skabe flere unge Barca fans. Disse bliver en guldgruppe om 5-10 år.
Skrevet af Kenken
Rettelse

Altså du vil stort set gøre som de gør nu? (Ud fra dit første indlæg)

Lige en fodnote. Barcelona har altså ikke købt Luuk de Jong.

Men kunne være sjovt at se hvordan real Madrid ville stille op, hvis fx Benzema, Vinicius, Kroos, Hazard, Jovic, Militao, Vasquez og Casimero var skadet. Tænker ikie at det er lutter kvalitet der så spiller.

Mht talenterne. Pedri og Fati er som er enig i no brainer

Minguesa. Ja der er vi også enig. Men tror så heller ikke, st det er af lyst at man bruger ham. Mere af nød. Baldes 10 minutter er alligevel vild at afskrive ham på. Han er 17 år og gør det ok. Eric Garcia har været svingende, ja.

At du er lunken ved Gavi giver ingen mening. 17 år spillet a landskampe hvor han var god, i dag laver han også flere gode ting. Har svært ved at se mange andre 17 årige der pt. Kommer selvfølgelig an på om du sammenligner Balde og Gavi med Alba og Iniesta med deres top niveau for ja så er der jo åbenlyst ikie pt. Men det er der jo også 10 år til før de skal nå deres top niveau.
Skrevet af Rettelse
Chris4700

Jeg ved ikke om den var rettet på mig men jeg har ikke kritiseret Dest. Han er jo ikke et Barca talent.

Dest er 20 år og købt dyrt ind fra Ajax.
annonce
0