Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes faktisk ikke Busi spiller dårligt i dag. Elsker hans nærmest Laudrupske lob. Men han er naturligvis over the hill, ligesom Piqué er det.
Bliver spillet ikke værre for hver trænerfyring?
Hver evig eneste gang Barcelona stiller op med deres talenter, så smider de point.

Er folk stadig vilde med talenterne?

Personligt er jeg stadig vild med både Pedri og Fati. Men jeg er ikke meget til Garcia, Mingueza, Nico, Puig og Balde. Gavi vil jeg personligt sætte midt imellem de to grupper.
Hvad skal de gøre rettelse? Alle deres spillere er skadet eller er ikke bedre. Hvem vil du smide ind??
Man tillægger de enkelte trænere alt for stor betydning. Er klassen til stede hos spillerne, så behøver man ikke de store input fra en træner, men ordner selv tingene.

Men det er da også befriende, at en storklub kan have en nedtur indimellem. I forvejen er spændingen jo stort set forduftet i mange ligaer, fordi kun 1-2 klubber - maksimalt 3 - kan vinde et mesterskab. År efter år efter år. Også i den danske, som er voldsomt spændingsforladt. Pengene vinder altid over tid.
JesusChrist

Det kommer an på hvor meget magt, du vil give mig i det her hypotetiske scenarie. Først og fremmest ville jeg ikke købe Luuk de Jong men det skete jo i fortiden, så den er måske lidt unfair. Men det skrev jeg også dengang. Hvis jeg var Barcelona, ville jeg skaffe Xavi ind som træner snarest mulig. Også selvom han skal købes fri og man derefter skal betale dobbel løn (Xavi + Koeman). Dernæst ville jeg bede mine fans om at have tålmodighed og ikke blive utilfredse hvis resultaterne ikke giver titler. Og dernæst ville jeg fortsætte med at satse på de unge selvom det ikke har været godt indtil nu. Personligt tror jeg nok det skal blive godt om 2 år eller 3 år. Spørgsmålet er bare om fans kan vente så længe eller om de vil presse på for endnu en trænerfyring inden da.

Hvis jeg kunne få lov til at låne en tidsmaskine, ville jeg ikke stemme på Laporta bare fordi han lovede Messi. Der var en lovende forretningsmand med en ordentligt hoved i Víctor Font.
Talenter skal normalt indlemmes langsomt og med omtanke i en trup hvor veteranerne kan vejlede dem. Ikke som i den her situation som Barca er i nu, hvor man er tvunget til at kaste talenterne for løverne. Med det i tankerne synes jeg talenterne gør det fantastisk! Gavi og Nico, med tanke på hvor unge de er og hvor lidt tid de har spillet?! Og så oveni købet på et hold der er i syg krise.
Dest var skidt i dag, men han er ikke winge! Fair nok at kritisere ham kamp for kamp, men at lave en overordnet kritik af ham baseret på kampe hvor han er tvunget til at spille i uvant position er jo tåbeligt. Mod Valencia for få kampe siden blev han Man of the Match!

Og jo, Koeman var bestemt problemet, men det er jo direkte usagligt at postulere efter én kamp at det i stedet er spillerne. De har klart også en del af skylden, men det altoverskyggende problem var Koemans manglende taktik, forberedelse og vejledning, og manglende evne til at reagere.
5 skader i start 11eren har selvsagt også stor indflydelse, hvor man måske nu kan lægge Pique, Aguero og Nico oveni... fuldstændig forrykt
Barca
Nu blev jeg lige revet med af stemningen, så jeg skriver lige endnu en kommentar.

Hvis jeg styrede klubben, ville jeg skille mig af med en del spillere til sommer. Også selvom man skal betale dem for at rejse. Det skrev jeg også inden sidste sommer. Mit gæt er at man godt kan komme af med nogle af de løntunge spillere, hvis man betaler den købende klub for at tage imod spilleren gratis.

Næste store skridt er at sætte gang i stadionrenoveringen. Man skal kopiere Real Madrids renovering for på den måde at hæve indtægterne permanent. Dette er et MUST! Det kommer til at tage tid og Camp Nou vil først stå klar igen i 2024 eller 2025 men det er altafgørende.

Arbejdet med ungdomsafdelingen skal fortsætte.

Og så skal der øjeblikkeligt sættes en stopper for at hele tiden bede spillere og trænere at gå ned i løn. Det er uetisk og pinligt. Og så skaber det dårlig morale. Og man sparer småpenge i det lange løb.

Så ville jeg ændre billetpriserne for alle under 18 til 0 kr hvis de kommer i en gruppe af mindst 5 personer. Det koster på den korte bane men forhåbentlig kan forslaget skabe flere unge Barca fans. Disse bliver en guldgruppe om 5-10 år.
Rettelse

Altså du vil stort set gøre som de gør nu? (Ud fra dit første indlæg)

Lige en fodnote. Barcelona har altså ikke købt Luuk de Jong.

Men kunne være sjovt at se hvordan real Madrid ville stille op, hvis fx Benzema, Vinicius, Kroos, Hazard, Jovic, Militao, Vasquez og Casimero var skadet. Tænker ikie at det er lutter kvalitet der så spiller.

Mht talenterne. Pedri og Fati er som er enig i no brainer

Minguesa. Ja der er vi også enig. Men tror så heller ikke, st det er af lyst at man bruger ham. Mere af nød. Baldes 10 minutter er alligevel vild at afskrive ham på. Han er 17 år og gør det ok. Eric Garcia har været svingende, ja.

At du er lunken ved Gavi giver ingen mening. 17 år spillet a landskampe hvor han var god, i dag laver han også flere gode ting. Har svært ved at se mange andre 17 årige der pt. Kommer selvfølgelig an på om du sammenligner Balde og Gavi med Alba og Iniesta med deres top niveau for ja så er der jo åbenlyst ikie pt. Men det er der jo også 10 år til før de skal nå deres top niveau.
Chris4700

Jeg ved ikke om den var rettet på mig men jeg har ikke kritiseret Dest. Han er jo ikke et Barca talent.

Dest er 20 år og købt dyrt ind fra Ajax.
annonce