Snak

Mere indhold efter annoncen
Rettelse

Altså det link du viser skriver jo netop at man har lejet ham, ikke købt. Uagtet du er stædig så er køb og leje ikke det samme og det er søgt at snakke om køb blot fordi man kan købe et abonnement. Og det ved du også godt.

Og der står netop intet beløb. Tværtimod. Netop fordi man ikke har betalt. Sekundært er transfermarkt ikke nødvendigvis en valid kilde ligesom Wikipedia heller ikke er.

Pointen med hans løn kunne være brugt bedre er jeg dog enig i, men begreberne og indholdet sejler
@Rettelse
Barca har ikke betalt 10 mil euro for Luuk De Jong. De betaler kun hans løn, og så har de en købsoption der selvsagt ikke bliver aktiveret.
De 10 millioner er hans markedsværdi.

Min kommentar om Dest vat ikke adresseret til dig.

Jeg vil også gå i seng nu. Ligeledes, hvis der er nogen der super gerne vil have jeg svarer på noget, så gør også gerne mig opmærksom :)
Barca
@Rettelse:
ALLE dine "gode råd" til hvad Barca bør gøre koster gigantisk mange penge (modernisere stadion, gratis billetter til personer under 18 osv). Penge som Barca absolut IKKE har.

Det lyder præcis ligeså håbløst, som når Enhedslisten snakker økonomi i politik - dvs ingen fornuftige forslag til, hvor pengene skal komme fra.
Det lyder præcis ligeså håbløst, som når Enhedslisten snakker økonomi i politik - dvs ingen fornuftige forslag til, hvor pengene skal komme fra.

Nå, jeg synes, det lyder, som liberal politik, hvor man bruger penge, man ikke ved, hvor skal komme fra og så håbe på, boblen ikke brister.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Barca skal bare fortsætte ud af det spor, hvor man bruger talenterne og så skal man smide stjernerne ad helvede til i en periode. Ude med dem allesammen og lad de unge spille. Sæsonen er alligevel ikke til trofæer, så man har en hel træningssæson til at få spillet på plads.

Gode indsatser af Gavi, Garcia og Nico i dag. Puig og Balde er noget rustne og skal spilles i form, men de bliver vigtig fremadrettet. Positive tendenser i momenter, men det kommer til at tage tid at lægge Koeman bag sig. Bare forsæt udrensningen, så skal det nok komme, men ret beset, skal man spille et par sæsoner, inden man kan begynde at snakke om at komme tilbage, hvor det er sjovt.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Rigtig godt kampreferat! Godt skrevet
Hvis jeg styrede klubben, ville jeg skille mig af med en del spillere til sommer. Også selvom man skal betale dem for at rejse. Det skrev jeg også inden sidste sommer. Mit gæt er at man godt kan komme af med nogle af de løntunge spillere, hvis man betaler den købende klub for at tage imod spilleren gratis.

Jeg må have misforstået denne del. Er du ude i, at man bør betale klubber, for at overtage jeres spillere? Altså eksempelvis som i, "her får I Coutinho, samt 10 millioner pund, fordi I gider overtage ham", er det sådan det skal forstås?
@Chris4700

Giver dig fuldstændig ret..

Som kommentatorerne også kritiserede så spiller Gest på en helt forkert plads igår. Og hvis man som ung talent skal spille på en uvant plads på et hold i krise så er der ikke meget backup, når man laver fejl.

Resten af de unge spillere skal lave fejl. Talent træning og udvikling siger; Fejl skaber forbedring. Hvis de unge ikke må lave fejl stopper deres udvikling af deres talent.

De gamle og rutinerede skal redde og bære opgaven. Når de fejler eller er for få så sker "Dette".
Det var hovedløst og mangel på samarbejde på banen igår. Coutinho "plaffer" bare på mål med hovedet under armen. Det er en mand uden selvtillid og tro på - Han kan..

Barca, har brug for en rutineret leder der kan og har udtrykket til, at ville vise - han kan..
Min hypotese er, at det er det psykiske der gør forskellen på holdet og ikke de tekniske kvaliteter.
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Jeg er på linje med Stagger Lee her. For min skyld kan man godt lave sæsonen til én lang træningslejr, 21/22 som eksperiment og genopbygning, de unge talenter ind og ud med indkøbte aliens som Depay og Agüero. Mener til gengæld ikke den gamle garde (Busq, Piqué, Alba) skal smides på porten, de er gode at have som mentorer i 21/22, hvor målet må være at forblive i ligaen. Hvis Europa-kval er muligt, kun en bonus.

Det skal nok blive godt (mit nye mantra).
Tror stadig på Barca i top4, fordi alle andre konkurrenter er lige så ustabile. Barca sidder så bare med ni skader oveni, og trænere der tager vilde beslutninger om at starte med to helt unge på midtbanen og Dest ude af position, når man har Puig og Coutinho på bænken samt et par reelle kantspillere.

Jeg kan godt lide Agüero men hans sidste lange skade i City har gjort ham langsom, og når han samtidig skal spille alene uden nogen tæt på sig, så får man intet ud af ham. Der fungerer det bedre med en Depay der flakker og søger samspillet med holdkammeraterne.
Sempre Milan.
annonce