Snak

Mere indhold efter annoncen

Jeg tror ikke, at der er ret mange, der tror, at Xavi kommer og ´redder det hele´. Men Xavi vil ligge vægt på en fodboldmæssige filosofi, som passer holdet langt bedre end det miskmask Koeman fik sat i verden.

Hvis Barcelona og La Masia skal have en fremtid, så skal man død og pine have installeret en taktisk profil, hvor teknik, overblik og fodbold IQ er i høj sædet og tildels kan kompensere for manglende fysik. Med andre ord skal bolden i langt højere grad end spillerne gøre arbejdet.

I den forstand har Xavi den helt rigtige fodboldmæssige tilgang, hvor Koeman gik for meget på kompromis - og dermed endte i ingenmandsland taktisk og resultatmæssigt. Koeman havde hverken kompetencerne eller modet til at gøre det nødvendige - Xavi har i hvert fald modet, og deri ligger håbet - så må tiden vise, om han også kan få det ud på banen.

Jeg tror, at der vil være stor tålmodighed, hvis den spillemæssige udvikling blot peger i den rigtige retning - i hvert fald for den del af fangruppen, der har været med i mange år.
Fjelle80 - jeg ser Dembélé som barça-mand, det tror jeg også han selv gør. På moderne terapisprog vil man sige han har nogle udfordringer. Jeg er vild med ham. Men det er klart - slår han ikke til som den ballon d´or-kandidat han inden for de næste par år burde være, så er han fortid, også i Barça.
Koeman var nu mere end "hårdt skud"... Jeg tror bare ikke Xavi lige nu er løsningen-måske om et par år når de unge har fået mere hår på brystet.

Det store problem lige nu er efter min mening at de ældre spillere er for ringe og over the hill. Dvs en af de første opgaver Xavi bliver at skille sig af med Pique, Busquets, Alba, Roberto - altså Xavis tidligere holdkammerater!!
@tidligerebruger
Det håber jeg også at han gør. Samt at han godt kan se at han ikke kan forvente samme løn ved en evt kontrakt forlængelse. Samt han føler at han "skylder lidt" for alle de penge han kostede, som de har fået en masse erfaring i genoptræning for.
Status er desværre bare at han har kontrakt udløb til sommer. Hvis han var interesseret i at forlænge på de præmisser klubben kan tilbyde, frygter jeg at det allerede var sket
@19
Hvis du skal beskrive koeman som spiller med et ord, hvad ville du så sige?
@Fjelle80 overblik :-) Der var en grund til Barcas Dream Team fik mange fans i 90´erne og han var en moderne forsvarer der kunne andet end flyve rundt i tacklinger og hovedstødsdueller....
Var grunden ikke den sprudlende offensiv? Tiki taka? Og et mindset om at det er ligemeget hvor mange mål man lukker ind, man skal bare score flere?
Jeg tænker ikke dream team fik mange fans grundet koemans overblik.
annonce