Snak

Mere indhold efter annoncen
@Moderat, godt vi er 100% enige om at der var omspark. FY FY dommer at han følger reglerne... ... ...
Real Madrid siden 2003
Hehe, naturligvis kan det doemmes. Jeg siger bare, at det meget sjaeldent bliver gjort, hence at vi var lidt uheldige i den situation!
@Moderat, det er vel hvad der er så fint med VAR at man ikke kommer ud i de der dumme diskurioner om hvem der har ret eller fejl. Helt 100 enig med dig at denne type af fejl ikke altid dømmes.
Hvad angår straffesparkene så er jeg inde på samme linie, de KAN dømmes og derfos skal de dømmes, måske latterligt at der under en periode bliver veldig mange straffe, men med tiden lærer forsvarsspilelrne vel at bakke og ikke satse på at et straffe ikke ses af VAR. For det er vel derfor de stadig går lidt for langt da det oftest ikke ses.

God underholdning i dag, og jeg bliver ikke overrasket om mit RM torsker i morgen (torsdag)
Real Madrid siden 2003
Hvis vi lige bliver ved det første straffespark, et øjeblik mere, er jeg så den eneste, der finder det dybt forkert, at man må skifte skytte ved et omspark? Har man først lagt sig fast på en skytte, der skal eksekvere det givne straffespark, så bør det da selvsagt være den person, der fører sekvensen til ende. Jeg synes det er ærgerligt for målmanden, da keeper og skytte/angriber har gang i en psykologisk kamp, og det - efter min mening - fratager målmanden en smule af den mentale fordel han vinder, ved at snuppe det første straffespark. Jeg er med på, at vi er ovre i småtingsafdelingen her, men som gammel angriber, der selv har sparket utallige straffespark, så kan jeg da nemt forestille mig, hvor presset det må være for angriberen, at skulle forsøge sig igen på en keeper, der netop lige har vist, at han kan læse mig - og alt dette udspiller sig sågar, under en håndfuld minutter efter, at Diego Costa også har lavet selvmål.

Well, i sidste ende vandt jeg penge på en uafgjort, så det er absolut ikke noget, jeg skal hidse mig op over, jeg synes bare det virker pudsigt - særligt, når jeg også er temmelig overbevist om, at det ikke er tilladt under en straffekonkurrence.
Jeg tænkte præcis det samme.
Har set mange straffespark taget om pga. målmanden var ude det sidste års tid, men ingen hvor man har skiftet skytten.
Er også enig i princippet du beskriver omkring det psykologiske mellem sparker og målmand, men tænker omvendt også her, at der jo så vil kunne spekuleres i, fra målmandens side, bevidst at gå ud fra stregen for at have den psykiske fordel til omsparket.
Derudover mener jeg det er dybt latterligt, at målmanden får gult. Han gør det selvfølgelig ikke bevidst, og da slet ikke med alle de kameraer omkring sig.
Sælg hele lortet! Hvordan Vidal får lov til at spille så meget som ét eneste minut er mig en gåde, manden kan for satan ikke tæmme en bold. Og så oven i købet sammen med Raktitc! De to burde aldrig betræde en fodboldbane på samme tid for samme hold, for helvede, de har jo fart og vision som en 80 årig. Mage til inkompetent beslutning, skal man lede længe efter.

Vidal, Raktic, Suarez, Grizmann, Dembélé, Coutinho, Braithwaite, Arthur, Semedo. Farvel, jeg har fået nok, skrid af helvede til, gratis, forsvind.

I dag er det en 20 årig knægt, der sætter det hele tydeligt i relief på midtbanen og en 17 årig ditto i angrebet på 10 minutter. Man er jo rystet.

Spil med Monchu, Collado, Puig, Araujo, Roberto og Fati fra nu af. Jeg magter ikke at se på de overbetalte ugidelige poofs mere. Fuck.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Haha. Hold da op. Sælge hele holdet simpelthen.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Det mest komiske herinde er, at folk beklager sig over et straffespark der KORREKT skal tages om. "ehmm, er det nye tider i La Liga, siden hvornår dømmer man omspark i disse situiationer?". Bare rolig, hvis i fulgte lidt mere med i La Liga, så ville i vide, at Soriano fra Leganes også har oplevet, at VAR blandede sig i et straffespark, hvor han var over linjen. Det endte med et omspark og et gult kort.

Nogle gange skulle man måske se indad, og hellere rette sin frustation mod bl.a. Barcas ledelse, i stedet for at fokusere på dommerpræstationer og KORREKTE kendelser.
Stærkt af Atletico, at de tager et point på Camp Nou.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Tre straffe og et selvmål. Lidt komisk... Jeg synes personligt at de bruger VAR forkert, ligesom de ofte gør i England med millimeteropmåling og flueknepperi. Det fjerner charmen ved fodbold. Er helt med på at han står er par centimeter fra stregen og derfor kan den kaldes. Er mere tilhænger af at VAR kun bruges når der er tale om fejl der er "clear and obvious". Altså intet brug af super zoom eller opmålingsstreger. Håber i hvert fald at det er sådan de tiltænker at bruge VAR i DK.
annonce