Snak

Mere indhold efter annoncen
@Reevenge

Pique siger tak for udkastet til sit tweet - det eneste han mangler er Google translate :)
@Team US Postal, 2 cm eller 20 meter er jo ret ligegyldigt. Reglen er at målmanden skal stå på sin steg og det gør TS jo ikke.
Samtidig så jeg ikke at han hoppede frem, men reglerne er jo veldig tydelige, så helt ret omspark.
Real Madrid siden 2003
Alle tre straffespark i den tynde ende, men ingen af dem er fejldømt. Slet ikke den første. De to næste tyndere. Der er dog berøring, som får hhv. Semedo og Carrasco ud af balance - og nej, Carrasco "falder ikke over sine egne ben" - han bliver ramt lige forinden.

Fair resultat. Barca må nok vinke farvel til mesterskabet - i hvert fald har Real en ret nemt kampprogram tilbage.
Re-take af straffespark er der jo slet ikke noget at diskutere omkring. Ter Stegen kender jo også udmærket reglen, så svært at have ondt af ham af den grund.
To tynde straffespark, ingen tvivl om det. Men i det mindste holdt dommeren da en klar linje.

@Revengee

Gå i seng. Du er jo pinlig at høre på.
Real Madrid Club de Fútbol
@Tjensen

Hold nu op. Det bliver jo saa godt som aldrig doemt. Kun i de allervaerste tilfaelde hvor maalmanden er en meter ude el lign, det var jo ikke tilfaeldet her, det kan du vel godt se.
Nu må tudeprinsesserne godt nok stoppe i det her forum! Det var da en vidunderlig fodboldkamp, og den bedste kamp jeg har set både Barca og Atletico spille i lang tid! Der er kontakt på alle de dømte straffe, og de kan da sagtens dømmes! Barca bliver på ingen måder snydt. Kampen ender fortjent uafgjort i en fantastisk medrivende og lige kamp. Nu må i fanme stoppe jeres kvalmende bræk. Det er latterligt at læse.
@Moderat

Så fordi mange dommere laver fejl, ved at være er uopmærksomme på reglen, om at målmanden skal blive stående på linjen indtil bolden rammes, så skal dommeren i aften gøre det samme...?
Real Madrid Club de Fútbol
Ved alle tre straffespark kan man på TV billederne se der er kontakt, så det er jo korrekt dømt da man ikke må sparke eller blokere modstanderens ben. Ligeledes kan man jo ikke argumentere imod at der skal være omspark ved første straffespark. Men efter indførelsen af VaR er der reelt set sket en praksisændring, og straffespark fylder meget mere end førhen, ligesom reglerne for afviklingen reelt er ændret. Det ef sgu nogen gange lidt kedeligt. I gamle dage skulle der i praksis mere til før der blev dømt straffespark og omspark. Det var selvfølgelig problematisk at man havde uskrevne regler, men man burde snart kigge på om de nuværende nedskrevne regler + VaR er en god kombination. Det er ikke sådan her der er blev dømt og spillet i størstedelen af fodboldhistorien.
@ antifodbold1

Det er da befriende, hvordan en dommer rent faktisk følger reglerne.
Lige den regel har været der siden ruder konges tid.
Den er faktisk blevet lempet til at man godt må bevæge sig på stregen, hvad man tidligere, IKKE måtte.

Men det er jo det sædvanlige.....Så snart Barcelona ikke lige får i hoved og røv, så tuder alle deres "fans".

Og nej, jeg er absolut ikke fan af noget som helst spansk hold. Det er bare trættende, hvordan nogen konstant tuder, så snart reglerne ikke lige bliver bøjet deres vej, og de har dommeren med sig.

Men det er jo ikke det eneste land vi ser den slags i......Ingen nævnt, ingen glemt...
annonce