Snak

Mere indhold efter annoncen
Har aldrig forstået den her fascination af at sammenligne spillere. Det kan sgu da forhelvede være ligegyldigt hvem der er "bedst". Er det ikke vigtigst hvem der vinder kampene?

Og når Messi scorer 3 i næste uge, og Ronaldo ingen, er Messi lige pludselig den "bedste".

Shut up and enjoy the football
Hej Lasse.

Ja, det var for at forsvare Messi og fordi Ronaldo bliver blæst lige lovligt meget op pt pga sin øjebliklige stime. Assist har nu også en vis vigtighed, ligesom Ronaldo pt spiller længere fremme og meget sjældent ser andre end sig selv når han får bolden.

Og ja jeg er også farvet.

Man kan ikke komme udenom at kæde dem sammen. Jeg forsøger at undgå det, men den gik ikke denne gang.
Sikke dog noget fis. Man har da altid sammenlignet spillere, lige fra Pele & Maradona til Bendtner og Zlatan....(tror dog mest det var ham selv her, altså Bendtner selv)
Har aldrig forstået den her fascination af at sammenligne spillere. Det kan sgu da forhelvede være ligegyldigt hvem der er "bedst".


Om man spiller med en serie 4 spiller fra Nyborg eller Messi oppe foran er vel et fedt.
Endnu en flot kamp af Barcelona, der fortsat ikke lukker mål ind. Det bliver spændende at se hvor længe de kan blive ved, fordi det ser sgu ikke ud til at der er huller dernede længere.

Jeg er voldsomt imponeret !!
Lasse.

1. Jeg mener nu, at man er voldsom farvet, hvis man mener, at Ronaldo er bedst
2. Nu var det jo Ronaldo tilhængere, der startede denne sammenligning i midtugen og henviste til at Ronaldo også kunne score med hovedet og spurgte til hvornår Messi gjorde det. Så er det vel kun rimeligt at svare på det spørgsmål (medmindre man som Ronaldo fanatiker får ondt bag i over, at ens argument i midtugen bliver fejet væk i weekenden)
Flot kamp af Granada der bare lagde sig ned på ryggen og var klar til at tage imod. Men vi kommer stadig til at vinde trofæet over et generelt set tandløst barca-hold..

Og ronaldo er btw. i øjeblikket på en anden planet, mens messi har benene plantet tungt på jorden.
Granada havde en fin kontrafase, desværre for dem stod Mathieu der som en mur gennem hele kampen, sidste sæson havde Barca nok lukket 2-3 mål ind i sådan en kamp her.

Forsvaret var ikke imponerende med store personlige fejl.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Jeg forstår slet ikke begejstringen herinde. Ok, det kan lyde latterligt at brokke sig når man vinder 6-0 men come on, Granada forærede jo min 2 af de mål væk - som i VIRKELIG store foræringer, og gad ikke spille fodbold i hele 2. halvvej. Syntes ikke Barca kan tage æren for at åbne kampen, det klarede Granada helt selv.
Jeg syntes stadig der spilles røv langsomt, sidelæns og så må man da sige at Neymar går efter topscorer titlen på Barca´s hold, og her tænker jeg ikke at han laver hattrick men nærmere at han endnu engang INTET skaber til Messi. Jeg forstår ikke hvis Messi bliver hos Barca hvis det er den servicering han kan tilbydes fremover. Det eneste han fik serveret idag var skabt af den gamle garde med Alves og Xavi på henholdsvis sidste og næstsidste berøring på bolden. Munir, Sandro og Neymar skaber intet. Sidstnævnte placerer sig dog godt i forhold til at score mål. Messi viser igen at han er vildt skarp foran mål og har bolden over stregen 3 gange så hold ham nu oppe foran. Bliver spændende at se hvad hans rolle bliver når Suarez er klar. Spild af målmaskine hvis han skal til at agere Xavi. Syntes helt ærligt at Barca er blevet kedelige at se spille selv når de scorer 6 mål. Slog lige over på Arsenal - Tottenham i pausen og det går sgu både hurtige og ser mere interessant ud. Det syntes jeg er synd og der mangler altså noget Henry, Ronaldinho, Eto agtigt på holdet med en ung Xavi og Iniesta type bagved.. Måske Suarez er svaret.

Bravo, ?

Alves, god kamp.

Mascherano, Fin kamp.

Mathieu, MOM sammen med Messi. Fantastisk kamp. Meget af forsvaret´s succes kan tilskrives ham. Uden ham havde Barca nok lukket 1-3 af de åndsvage mål ind fra sidste sæson.

Adriano, god kamp.

Busquets, ok kamp.

(Bartra 63’), fin kamp.

Xavi, hmm. God nok kamp men han er efterhånden for langsom til de store kampe. Ath. Madrid ville lukke ham ned.

Rakitic, fin kamp men mangler sgu det sidste for mig sådan en aften her.

(Sergi Roberto 58’), God kamp.

Munir Dårlig, skaber intet selv og sparker ikke den ind på frit mål. Ja han er foran bolden men det burde han ikke være!

(Sandro 70’) ?

Neymar, er jo nød til at skrive god kamp når han scorer 3 mål men mener helt ærligt at han burde være mere kreativ og skabe mere ubalance for modstanderne. Syntes stadig han skal have for meget serveret og at han burde lave flere assists.

Messi, MOM sammen med Mathieu. Han er for vild og syntes i den grad han er for god til hans medspillere lige pt. Håber Suarez er svaret på at få Messi tilbage i topniveau.

Skala: Dårlig kamp - ok kamp - Fin kamp - god kamp - Fremragende kamp
Ath. Madrid ville lukke ham ned.

Der er intet "h" i Atletico Madrid, men udover flueknepperiet er jeg ganske enig, og kunne næppe sige det bedre selv.
Farvel og tak, bold.dk
annonce