Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca tager 8 af 11 pladser på rundens hold

man 7. okt 2019

Barcelona besætter otte af 11 pladser på rundens hold i La Liga efter 4-0-sejren over Sevilla.Læs hele nyheden her
Nu har jeg ikke set de resterende kampe i denne runde, men de må godt nok have været sløve hvis Barca kan besætte 8/11 pladser på rundens hold. Fint nok at vinde 4-0, men de spillede sløvt og kan vel basalt set takke en absurd uskarp Luuk De Jong for ikke at have lukket 4-5 mål ind i første halvleg.
Når holdet baseres på ratings forekommer der nogle gange obskure hold. 8 fra Barcelona efter gårsdagens kamp er på ingen måde repræsentativt. Og at Messi kan få 10, siger vel både noget om måden det udregnes på og Messis generelle høje niveau. I går var ikke en af hans bedste kampe.
Som stor fan af Barca, og selvfølgelig Messi vækker det godt nok undren!!!
Som andre påpeger spillede Barca samlet set ikke nogen stor kamp. 15 gode minutter. Messi har 3-4 gode aktioner, men taber mange uprovokerede bolde. Efter min bedste overbevisning ikke nogen stor kamp fra ham eller Barca.
Det giver desværre et troværdighedsknæk ift. disse "rundens hold". Jeg finder dem mere troværdige, når jeg ser spillere fra hold, der ikke lige er Real Madrid, Barcelona eller Atletico Madrid stå på holdet. Dem er der bare ikke så meget fokus på og i min optik skal de lave noget exceptionelt for at komme på holdet.
Whoscored er ganske latterlig. Mustafi har i flere år været blandt Premier Leagues bedste centerbacks, i deres statistikker. Placeringsevne og andet kan oplagt ikke måles, så derfor bliver det meste baseret på nøgletal. Dueller, driblinger assists og mål vejer derfor enormt. Videre gives der bonus i ratings for at være på det vindende hold, og jo større sejren er, jo større bonus, mens taberen får træk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce