Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca uden Messi: Det kan give mere frihed

tir 7. sep 2021

FC Barcelona indleder snart en ny Champions League-sæson uden Lionel Messi, men det kan give mere frihed til andre spillere på holdet, fortæller Bayern Münchens Julian Nagelsmann.Læs hele nyheden her
Hvor er det dog pinligt at en træner mener at fraværet at Messi kan ses positivt.
For et minimere presset på sig selv. Pinligt.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Pinligt
Det er selvfølgelig en kæmpe svækkelse af Barcelona´s hold at Messi ikke længere er i klubben. Det er umuligt at spinne den i en anderledes vinkel, selvom Nagelsman gør forsøget.
Ja han mener vel mere frihed til ham selv og Bayern, da de ikke skal kigge efter Messi?

Eller at der er spillere fra Barca, som vil blive bedre ved ikke at være "låst" af Messi taktik ?

Tror ikke han mener at Barca er blevet bedre.
Det kan han sagtens have ret i, då er der måske nogle spillere der selv tager noget initiativ, istedet for bare og tænke, at vi bare spiller den til Messi, så redder han os.
Vil faktisk tro det lidt var det der skete med det danske landshold da Eriksen ikke længere var tilgængelig for holdet - for vi må indrømme i mange kampe, der fungerede Eriksen ikke særlig godt på holdet..
Hvorfor er det pinligt? Manden har da selvfølgelig en pointe

På ingen måde siger han at Barca står stærkere nu. At Messi forlod klubben har selvsagt langt flere minusser end plusser, men enkelte plusser er der dog, som han selv pointerer. Plusser som Barca selvfølgelig skal prøve at maksimere og videreudvikle, og som Bayern skal forberede sig på.

Vildt at man er så ensporet i sin tolkning... det er jo næsten... pinligt
Barca
tror også nagelsmann mente det sådan. barca er uden tvivl ikke bedre uden messi, mn nu må vi se om der rent faktisk er nogle som ka shine en hel sæson, og ikke kun enkelte kampe. ansvaret skal deles ud blandt alle, for ingen spiller ka dække det messi stod for på egen hånd. tvivler på vi nogensinde ser nogen som ham igen i barca. men vi har dog set nogle interessante ting i den 27 årige memphis.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
annonce