Snak

Mere indhold efter annoncen

Barca vil lægge sag an efter Roma-aflysning

Skrevet af bold
tir 28. jun 04:54

Barcelona skulle inden den kommende sæson have mødt Roma i en opvisningskamp, men Roma har aflyst. Barcelona overvejer nu at lægge sag an. Læs hele nyheden her
Skrevet af ForzaHorsens03
Hold nu op Barcelona og inviter nu bare Benfica
Skrevet af Slettet(010630220607)
Roma skal naturligvis leve op til sine forpligtelser, men mon ikke at Barcelona kunne nå at finde en tilsvarende modstander til en venskabskampen d. 6. august?

Barcelona virker altså sløjere og sløjere, som tiden går.
Lyngby Arsenal
Skrevet af anygivenday
En kontrakt er bindende
Skrevet af Slettet(140658231801)
Ja en kontrakt er bindende. Meen...
Ligefrem sagsanlæg. Det er ikke Roma der har skadet Barcelona, og de må da kunne finde en anden måde at få rettet op på økonomien. Det de har gang i, kan nemt ende med at bide dem i røven senere...
Skrevet af Malresi
Selvfølgelig lidt ærgerligt fra Romas side først at komme i tanke om at ville rejse mindre efter kontraktindgåelsen. Men faktisk er det en holdning jeg mener at flere klubber bør implementere. Der er simpelthen for meget rejsen rundt i pre-season... Det er selvfølgelig global fanpleje, men det handler jo i bund og grund om at generere profit.
Jeg så gerne at forbundene minimerede mulighederne for de her unødvendige turneer (i hvert fald via fly).
Skrevet af NotYetUnknown
der er INTET som burde sende noget negativt afsted imod Barca efter denne nyhed, det er 100% ok det de overvejer, uanset om de har økonomiske problemer eller ej, så er det Roma der ene og alene skal stå for negative vibrationer her.

Når det er sagt er det da klart at finder Barca en anden modstander hvor økonomien vil være tilsvarende burde der ikke komme sagsanlæg og det tror jeg heller ikke de gør.
Skrevet af mholmm
Hvad kan de få i kompensation udover manglende billet indtægter. I så fald taler vi vel ikke mere end omkring 1 million kroner, men lidt har også sin ret I Barca i disse dage.
Skrevet af Humannxx
Tænker man burde invitere Frankfurt på besøg. Det kan da sælge billetter om ikke andet!
Skrevet af Chelsea93
Når der er lavvande i kassen må man jo ty til alle midler!
Skrevet af Rm4life
Sejler
Skrevet af ranfan
De kan invitere Randers FC, de har alligevel et hul i kalenderen ( spiller mod Horsens d. 5. august).
De tør nok ikke, - der kunne være en risiko for, at Barca tabte!
God dag til alle
Skrevet af Chris4700
Det er sgu da ok at OVERVEJE at søge økonomisk kompensation i det tilfælde at det får økonomiske konsekvenser for Barca, at Roma vælger at aflyse en bindende kontrakt relativt kort tid før kampen spilles, for ikke at tale om det arbejde der skal lægges i at finde en afløser på så kort tid... jøsses
Barca
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det er en træningskamp. Kom videre Barcelona. Men hvis man går op i håndører, så står det skidt til.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce
0