Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PFC4325
MB har gjord det udmærket og har grebet alle chancer i Barcelona. Realiteten er dog en anden og det er MB nok også selv bevidst omkring. Spillet i en af de største klubber, med nogle af de største navne! MB har fået størst udbytte fra det eventyr og kan gå derfra med stoltheden intakt!
Skrevet af Chris4700
@PhilipB

Spot on :)

Jeg er ret sikker på at langt størstedelen af Xavis vurdering hviler på hvad der sker i træningspas, hvilket vi eller de fleste andre har noget indblik i. Hvis MB var fundet god nok var han naturligvis med i truppen.
Som andre skriver, al anerkendelse og respekt for MBs indsats i klubben so far, men virkeligheden har tjekket ind. Han er simpelthen ikke god nok til det niveau, uagtet hvor meget sjæl, slid, og selvtillid han bidrager med. Håber han finder godt med spilletid i en sub-top klub.
Barca
Skrevet af MartinHerold
Ja vi ved jo alle, at spillere der kan jonglere med bolden i halve timer, men ikke magter at bidrage med andet, er meget mere værd for holdet, end de spillere laver mål og assists.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af LarsenSindaco
Jeg synes MB har præsteret bedre end forventet i Barca. Ham fik mulighed for at komme til en klub langt over sit niveau under særlige omstændigheder, og den chance fik han så meget ud af som han kunne.
Det handler om det der er bedst for dansk fodbold.
Skrevet af MortenM
At Barca nok er en for stor hylde for MB tror jeg de fleste er enige om. Men at læse nogle kommentarer herinde omkring han kun kan ta 5 på foden mv. de er sgu lidt ynkelige og virker lidt som om de brugere har et dårligt selvværd.
Nej han er ikke Messi men så er han altså ikke dårligere. Jeg har kun den største respekt for MB og hans tilgang til livet og være professionel.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af Den gamle mand og havet
Måske Thomas Frank og Brentford? LOL
Girona FC
Skrevet af Ph.C.
@MortenM

Enig. Ynkelig tråd.
annonce
0