Snak

Mere indhold efter annoncen
"vil grine min røv i laser hvis i ikke får Villa i år... spec. den overdrevet hån som barca fans har vist men lige nu kommer i til og mærke ingen vil til jeres klub og det frydder madridistas sig mere over end i går og tror :-) vi nyder dét... adios "

Hvordan er du kommet frem til, at ingen vil til Barcelona? Villa vil gerne til klubben, Zlatan ville gerne, Fabregas vil. For at nævne nogle få.
Problemet ligger i, at Barcelona hverken smider 500 eller 700 mio for en spiller. Spillerne vil gerne til klubben, men deres nuværende klubber vil næppe sælge, medmindre det er et bud ala Ronaldo.
Més que un club What do you think about Messi? Incredible. Messi is from PlayStation really, he is PlayStation! I don´t know how he is able to do what he does, but it´s unique and fabulous. It´s Leo Messi.
Tror nu ikke hans mors ord har haft hele indflydelsen. Hvis han ikke gad, spillede han nok ikke for klubben. Man kan da kun håbe på, at han ikke brænder for klubben, og derfor ikke gider at gøre en stor indsats for klubbens succes.

Tror nu han bliver en farlig herre på kanten i Madrid, må jeg indrømme. Specielt, hvis han kan spille sammen med Kaka.
@MarcSinding

"Problemet ligger i, at Barcelona hverken smider 500 eller 700 mio for en spiller"

- Præcis. Klubber som Real Madrid, United, Chelsea etc har alle gæld på over 800 millioner Euro. Kigger man på Barcelona, ligger den ca på 30 millioner Euro.

Det kunne de lære noget af.

Det er vel en lille faliterklæring, at de største klubber i verdenen skal låne milliarder for at få succes. Den dag bankerne siger stop, hvad gør fodboldverdenen så?
Jbnink
Nu har f.eks. United, jo kun gæld fordi Glazer har gæld. Det er noget lidt andet med klubber som Chelsea og City som bare sender de røde tal til Abramovic/Araberne, som så gladeligt betaler.

Pluto ...

"Jeg ser den kun en mand der kan gå direkte ind for Eto´o, og det er Oba Martins."

Så kunne man jo ligeså godt hente Rommedahl. Martins har godt nok ikke vist meget, andet end evne til at løbe hurtigt. Han er middelmådig, og ikke skarp nok foran kassen. Dét har Barca brug for, for det er Eto´o ikke.

"Men for GUDS skyld, Eto´o! Bliv hvor du er!"

Tror mere det er klubben der vil af med Eto´o end omvendt. Han har et år tilbage af kontrakten, så de skal helst have noget for ham mens de kan.
Desuden er han ikke skarp nok, han brænder ganske enkelt for meget. Topscorer eller ej, han spillede slet ikke godt nok i foråret. Villa er slet ikke langsom, han er iskold og klart bedre for Barca.
Kigger man på Barcelona, ligger den ca på 30 millioner Euro.


Imponerede at Barcelona er gået fra 438 mio. € gæld i 2007/2008 sæsonen, og så til det beløb du nævner.

Tror du også på julemanden?


A study by a professor at the University of Barcelona published last week showed the combined debt of the 20 clubs in Spain´s top league rose by more than 650 million euros to at least 3.5 billion ($4.6 billion) in the year through June 2008.

Jose Maria Gay, the study´s author, has warned that Spanish soccer faces financial collapse and urged authorities to force clubs to stop spending and borrowing in excess of what they can afford.

Gay based his latest study on official 2007/08 accounts. They showed Real Madrid had the largest debt with 563 million euros, followed by city rivals Atletico with 511 million and Valencia with 502 million. Barcelona was 438 million in the red.
Real Madrid siden slutningen af 80'erne.
r4iney - præmiepenge .. men det ved real nok ikke så meget om :o)
Når folk kommer hjem til mig.. Så tror rigtig at de skal ha' lov til at se mig nøgen.. Men det får de IKKE lov til ... Det får de IKKE lov til... http://www.youtube.com/watch?v=01tdJ7NIYXI&feature=related hahahahaha :D
Vildt! Jeg var ikke klar over at en klub kunne vinde 400 mio. € i præmiepenge over en sæson. Kan du ikke lige prøve at forklare mig lidt mere? Det lyder interessant. Denne gang prøv lidt mere end en one-liner.
Real Madrid siden slutningen af 80'erne.
@ Patrickbarca

Barcelonas gæld ligger i omegnen af 200 mill. €.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
alle spiller som barca har vist interesse i vil til barca, prolemet ligger hos deres klubber der ikke vil give slip på dem, eller beder om sindsyg høj priser som kun perez er dum nok til at betale.
zlatan, vil gerne til barca, men prisen har fået barca til at miste interessen.
felipi vil til barca, men prisen har fået barca til at miste interessen.
fabregas vil til barca, men prisen vil sikkert får barca til at miste interessen.
villa vil til barca, prisen skræmer ikke, så han skal nok kom. selvom real ville have givet mere for ham.
[b]jeg har fed Nike ure med barca logo til en billig pris kontakt mig pâure 2010@live.fr og jeg sender billeder[/b]
det er meget muligt efter at vi tog et lån i 2003 eller noget :) men mener da at have læst at barca og co har styr på det . no worries der.
Når folk kommer hjem til mig.. Så tror rigtig at de skal ha' lov til at se mig nøgen.. Men det får de IKKE lov til ... Det får de IKKE lov til... http://www.youtube.com/watch?v=01tdJ7NIYXI&feature=related hahahahaha :D
annonce