Snak

Mere indhold efter annoncen
"real køber ronaldo fordi barca tvang dem til det.
real køber kaka fordi barca tvinger dem til det
real køber benzemma fordi barca tvinger dem til det.
real tvinger ikke barca til at købe en skid, real er simpelthen for dårlige til at barca føler den nødvendighed for ændring.
ændring skal ske i real og ikke i barca.
alle de spiller barca køber i dette transfer vindue er ren kosmetik. det er justeringer. mens real køber spiller som skal bruges som fundamentet. ryggraden eksisteret ikke i madrid. perez er nødt til at bygge den. barca har den ryggrad, laporta skal blot pleje den.
kan i se forskellen? ellers trænger i godt nok til brillere"

Tillkke til dagens mest ligegyldige indlæg.. eller det er vel morgenens..

Har ikke gidet at læse alle debattens indlæg, men det her er da for dumt. Der er jo ingen der regner med, at Barca går ud og bruger mia.. Hvorfor skulle de det? Men mn skal jo bygge fundamentet op på et tidspunkt. Real gør det nu.. Iniesta og Xavi er jo blevet rigtig gode de sidste par år, men de var jo intet da Real havde Zidane og dem.

Det er så nemt at hovere når det går godt. Men Barca kommer jo ik til at leve af egen avl særlig længe. De har været heldige med Messi (Hvis talent altså ikke er noget Barcelona laver hvert år) Der kommer jo også en tid, hvor deres avlspillere må takke af. Der må Barca jo også bygge et nyt fundament op.

Jeg må indrømme, at jeg behøver briller, for jeg forstår ikke dit indlæg. Det du siger er jo, at Real køber ind for at kunne følge med Barca.. Det er jo indlysende. Det er du nok ikke den første der har fundet ud af.. Man skal jo starte et sted, og nu er Perez startet på fundamentet, og det er jo fornuftigt nok kan man sige - det er jo som sagt nemt nok at pleje en trup der er god nok..

Lur mig om laporta på et tidspunkt ikke skal bygge noget nyt op, og det bliver nok også med købespillere skal du se.

Så rigtig flot analyse... Doh.

(Er lige kommet hjem fra byen - men kan bare ikke klare klaphatte som siger det åbenlyse bare for at sige noget. vi andre går jo ikke og skråler 2+2 er 4, vel?)

Ps. lær at stave.
Problemet for Real er bare at de aldrig får et fundament, som står på sikker grund. Jo, tak - der er nogle få spillere som har gået igen hele vejen.

Der er bare for mange ideer, og ideer som ikke bliver gennemlevet - som ikke når at udfolde sig.

Det værende i trænere såvel som spillere som bliver kasseret uden at have spillet sig af. Nye kommer til uden at få lov til at blive en del af et sammenhold. Der mangler simpelhen en rød tråd i deres handler - både når de sælger og når de indkøber.

De huse Real bygger ligner det skøre hus. Og ikke på den gode måde...

Forstår godt at de vil vende tilbage, men forstår ikke de kasserer 80% og bygger nyt ovenpå det gamle fundament - uden at have lært af tidligere fejl.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Hvorfor ville det være en fallit ærklering at købe Forlan ? Manden bombede jo mål ind for Atletico..

Og han passer jo til spansk fodbold..

Så om det er en fallit ærklering.. Nej er det vel ikke..
Liverpool FC, siden Olympiakos kampen, da Liverpool skulle vinde med 2.. Alt for fed aften.. :D
annonce