Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Galacticos 2.0
Tjelle80

Så leger vi bare at ham de købte i Monaco, som jeg ikke kan stave til han var gratis


Så leger vi at de bare har ladt Casemiro, Miguel Gutiérrez og Borja Mayoral skifte gratis 😎
Skrevet af Fjelle80
"Så leger vi at de bare har ladt Casemiro, Miguel Gutiérrez og Borja Mayoral skifte gratis 😎"

Hvorfor skulle vi dog lege det? Der er ingen der har snakket om hvad de har solgt.
Skrevet af Galacticos 2.0
Fjelle80

Fordi vi snakker økonomi og gæld, og når deres indkøb og salg næsten går i nul, og du samtidig nævner deres køb af Tchouameni, men undlader deres salg, så går regnestykket ikke op.
Skrevet af Fjelle80
Det må også være meget lettere at kaste sten, når andre har et større glashus, og man hele tiden kan flytte stolperne.
Skrevet af Galacticos 2.0
Fjelle80
Pt et det ret nemt at kaste sten mod Barcas glashus pga den måde de formår at drive forretning på. Real er ikke perfekt, dog har de bedre styr på økonomien og ikke mindst det sportslige.
Skrevet af Fjelle80
Det er ret nemt. Det er bare dumt at snakke gæld når den klub man selv holder med har en på omkring 6 milliarder.
Skrevet af Galacticos 2.0
Fjelle80

Det er netop nemt når den ene klub skylder mindre og ejer alle sine rettigheder, mens den anden skylder mere og har solgt det halve af klubben… Så jo det er faktisk ret nemt 😎
Skrevet af Fjelle80
Skyldte mindre for over et år siden. Du aner ikke hvad nogen af klubberne skylder nu.
"Solgt det halve af klubben" er ikke engang tæt på. Det er vel endnu nemmere for dig når du selv finder på tallene.
Skrevet af Galacticos 2.0
Det er fakta at de skyldte mindre for et år siden, og samtidig ejer alle deres rettigheder, og vil få flere penge i kassen pga CL og La liga titlerne.

Barca har en større gæld, har solgt 25% af deres tv-rettigheder de næste 25 år, og har solgt 50% af Barca Studios… Alt dette betyder at deres indtægter vil falde og dermed vil i mindre grad betale af på deres gæld.
Skrevet af Fjelle80
Ejer real madrid selv alle deres rettigheder? Har de ikke solgt ud af driften af deres nye stadion til Sixth Street?

"og har solgt 50% af Barca Studios…"

Tæt på... Men det er alligevel langt fra halvdelen af klubben.

"Alt dette betyder at deres indtægter vil falde og dermed vil i mindre grad betale af på deres gæld."

Hvordan kan du være så skråsikker på det? Hvilken effekt har de nuværende investeringer i truppen på den fremtidige indtægt? - her mener jeg både hvad angår sponsorater, præmiepenge og tv penge.

Hvilken effekt tænker du salget af 49% af Barça Studios har på resultatet? Det er jo en forsvindende lille del af de samlede indtægter de har solgt til en partner, som vil forsøge at få sin investering til at væksten. Hvordan kan du være sikker på at der ikke bliver skabt vækst i Barça Studios med den nye partner?
Skrevet af Galacticos 2.0
Det er fantastisk at du lige fik aftalen med Sixth Street, for den havde jeg helt glemt.
Det er netop en fantastisk aftale fra i år, og som ikke er medregnet i indtægterne… Dette er netop en ny mulighed for at udvide events mm… på Bernabeu, da det nye station giver mulighed for at udnytte dettes muligheder året rundt, da græstæppet nu kan skjules og vil ikke længere være en hindring for at afholde events… Dette giver selvfølgelig flere penge i kassen som tidligere ikke har været muligt.

“Real Madrid have reached a 360 million euro ($380.95 million) agreement with Sixth Street to develop new businesses at the Santiago Bernabeu stadium.”

Jo det er netop logik at Barca kommer til at tjene færre penge når de ejer mindre.

Det med de at de har solgt 50% af klubben er selvfølgelig en overdrivelse.
Skrevet af Fjelle80
SS aftalen er nemlig ligeså smart som Barças salg af 49% af Studios.

Hvordan tror du det går med sponsorindtægter i Barça den kommende sæson kontra sidste? Og hvor stor del af de kommende sponsorater tror du kan tilskrives en mere konkurrencedygtig trup?


Skrevet af Galacticos 2.0
Altså du gad ikke diskutere størrelsen på gæld på trods af at det kan aflæses sort på hvidt, men du vil gerne diskutere kommende sponsorater som hverken du eller jeg kan spå noget om?

Jo det er sandsynligt at Barca vil score bedre aftaler, men mon ikke Real vil gøre det samme på baggrund af de resultater de har opnået?
Skrevet af Fjelle80
"Altså du gad ikke diskutere størrelsen på gæld på trods af at det kan aflæses sort på hvidt, "

Jeg ville da gerne snakke om gæld. Især det absurde i at skose andre for at have det, når man selv slæber rundt på en gæld på 6 milliarder. Det var sådan set det første jeg spurgte dig om. Det undlod du meget forståeligt at svare på. Du ville hellere kaste sten gennem væggen for at ramme naboens glashus.

"men du vil gerne diskutere kommende sponsorater som hverken du eller jeg kan spå noget om?"

Ja, jeg vil gerne have dig til at stå på mål for dine egne forudsigelser. Det var dig der skrev at de nylige frasalg ville give faldende indtjening.

"Jo det er sandsynligt at Barca vil score bedre aftaler, men mon ikke Real vil gøre det samme på baggrund af de resultater de har opnået?"

Hvorfor er det du vil sammenligne med Real? Hvis du vil vurdere fornuften i Barças salg af rettigheder, skal du jo sammenligne med hvis de ikke havde solgt rettighederne.
Skrevet af Galacticos 2.0
Åh gud, ja Real har en gæld det har jeg ikke benægtet, men nu siger jeg det for 50 gang, den er mindre end den Barca slæber rundt på, og de har om nogen en præsident der har styr på det. Real havde ingen udfordringer med at registrere spillere.

Og jeg siger det igen, Reals succes i CL og ligaen vil kaste endnu flere penge mod Real, så indtjeningen forbedres.

Real har endnu ikke solgt deres media, eller dele af deres TV rettigheder til en investor. Dvs indtjeningen går ubeskåret til klubben og skal ikke deles med medejere og investorer.

Sponsorater og forberede aftale går hånd i hånd med sportslig succes, men denne er ikke garanteret på trods af de spillere Barca har hentet, det ved vi først i slutning af sæsonen.
Skrevet af Fjelle80
"Real har en gæld det har jeg ikke benægtet, men nu siger jeg det for 50 gang, den er mindre end den Barca slæber rundt på"

Mener du så nu, eller sidste år? Du har skrevet begge dele... Hvis du mener nu, må du hjertens gerne dokumentere det. Men uanset, så handler det stadig om sten og glashuse.

"Real har endnu ikke solgt deres media, eller dele af deres TV rettigheder til en investor. Dvs indtjeningen går ubeskåret til klubben og skal ikke deles med medejere og investorer."

Nej, de har kun solgt dele af indtjeningen fra deres nye stadion, og skal dele det med medejere i denne omgang. De har jo tidligere solgt Tv rettighederne for at finansiere nogle galacticos køb. Dengang var det vel barer genialt af din præsident der har styr på det?
I din bog er det åbenbart kun dumt når sælger 49% af sin massive indtægt på 100 millioner kr om året indtægtskilde, som Studios er, for 1,5 milliarder.

"Sponsorater og forberede aftale går hånd i hånd med sportslig succes, men denne er ikke garanteret på trods af de spillere Barca har hentet, det ved vi først i slutning af sæsonen."

Hvis du ikke ved noget om det før slutningen af sæsonen, hvorfor skriver du så:
"Alt dette betyder at deres indtægter vil falde og dermed vil i mindre grad betale af på deres gæld." efterfolgt af "Jo det er netop logik at Barca kommer til at tjene færre penge når de ejer mindre."?
Sponsoraterne er endda forbedrede fra sidste sæson til denne, så vi ved da lidt om det inden sæsonen er slut, nemlig at det har generet højere indtjening.
annonce
0