Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Er det ikke rigtigt forstået, at Dembele også skal registreres på ny, fordi han har fået ny kontrakt? Er der nogen som ved, om han også er registreret, eller om det ku n er Kounde, som mangler?
Skrevet af Pep Guardiola
På hvilken måde er NUFC da ved at ødelægge sig selv og fodbolden?


Et forsigtigt bud kunne være at din klub ikke længere er andet end en propagandaplatform for en psykopatisk diktator der myrder til højre og venstre, forfølger minoriteter og nægter basale menneskerettigheder til et helt land, alt imens han skåler og hygger sig med dine medfans som ukritisk elsker manden. Slå evt. sportswashing op på Google og se om ikke du kan få banko.

Dertil er der selvfølgelig den økonomiske blanko check som nok skal fucke priserne på et allerede overophedet transfermarked endnu mere op, men den del kommer nok først den dag der er nogle dygtige fodboldspillere der rent faktisk gider dertil.
Skrevet af Rons
@inkontinens

Lige nu tjener PIF, PCP og Reubens fodbolden, klubben og byen til UG. Tiden må vise om det fortsætter lige så flot…
Toon 4 Life!
Skrevet af Pep Guardiola
Er det ikke rigtigt forstået, at Dembele også skal registreres på ny, fordi han har fået ny kontrakt? Er der nogen som ved, om han også er registreret, eller om det ku n er Kounde, som mangler?


Både og. Hans kontrakt nåede at løbe ud inden den blev forlænget så han gælder teknisk set som ny spiller. Havde han forlænget inden så de overlappede havde det ikke været nødvendigt.
Han er registreret. Det er kun Kounde der mangler og ham kan de tillade sig at vente med da han grundet skade alligevel ikke er klar til weekenden.
Skrevet af MiguelElToro
Kender du Barcas samlet omsætning. Deres frasalg udgør en meget lille del af den

Men alle de frasalg kommer jo kun til at stå som indkomst i år, så allerede næste år må omsætningen jo falde med milliarder + den omsætning de har afgivet for at få penge nu og her. Så hvis man stadig er spændt til kanten på lønninger af hvad der er tilladt vil de jo allerede være på spanden igen snart. Man må forvente de igen næste år må tvinge spillerne længere ned i løn.

Flere nævner de har investeret for at øge omsætningen de kommende år, men eftersom de spillede CL sidste år kommer det jo ikke til at ændre vildt meget. Deres sponsorater er også nye og gælder flere år, så det ligner som jeg kan se det at man graver sig dybere og dybere i gæld.
Skrevet af Slettet(281802222608)
Barcelona lever!

I hvert fald nogle år endnu. Jeg frygter stadig for hvad der skal ske ved næste præsidentvalg om 5 år. Men på det sportslige plan er Barcelona i live. Og det sportslige kan trods alt have en kæmpe positiv indflydelse på fremtiden økonomi!
Skrevet af Slettet(281802222608)
Pep Guardiola

Du forsvandt fra den sidste tråd. Det er helt forståeligt fordi sådan er Bold bygget op. Derfor jeg lige napper din gamle kommentar fra i dag og smider den herind.

Da jeg skrev at der skulle være en afstemning mod Joan Laporta om et mistillidsvotum skrev du det her:


Du blander præsidenterne sammen igen. Der er aldrig rejst mistillidsvotum mod Laporta, det var mod Bartomeu. Økonomien helt galt under Bartomeu, hvilket var en af flere årsager til mistillidsvotumet.Til det svarede jeg:

Jeg taler ikke om det mistillidsvotum, der skulle have været mod Bartomeu i 2021. Jeg taler om det mistillidsvotum der skulle have været mod Laporta i 2008.

Da Laporta gik af var Barcelona økonomi i næsten lige så stor krise som nu. Der blev talt meget om om Sandro Rosell endelig skulle redde økonomien. Det gjorde han så også. Og den stærke økonomi overtog Bartomeu. Og så kørte han den i sænk efter han blev genvalgt i 2015.Og så gav jeg dig et link til afstemningen om mistillidsvotum mod Laporta i 2008:

http://www.cnn.com/2008/SPORT/football/07/07/spain.laporta/index.html?iref=nextin
Skrevet af Osteopaten
Min interesse for Barcelona steg lige 2000% … kom så AC!
Skrevet af FodboldFest
Fedt, bliver sgu spændende at se ham i kamp i La Liga!

@Rons
På hvilken måde er NUFC da ved at ødelægge sig selv og fodbolden?

Pinligt, Rons, og faktisk lidt klamt også..
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af hts
Men alle de frasalg kommer jo kun til at stå som indkomst i år, så allerede næste år må omsætningen jo falde med milliarder + den omsætning de har afgivet for at få penge nu og her. Så hvis man stadig er spændt til kanten på lønninger af hvad der er tilladt vil de jo allerede være på spanden igen snart. Man må forvente de igen næste år må tvinge spillerne længere ned i løn.


Hvorfor skulle omsætningen falde med milliarder? Baseret på tidligere sæsoner er der solgt ud for under 50mil euro om året.

Skrevet af Skjold99
Hvorfor skulle omsætningen falde med milliarder?

Udelukkende fordi folk bare lukker lort ud, uden at sætte sig ind i sagen...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Slettet(382112220209)
Går som det plejer---hvis en større klub er i problemer. Ja så skriver diverse fodboldrelaterede medier stolpe ud og ind om klubben MÅSKE lukker, går konkurs og her ikke kan reg. spillere pga. økonomi.

---Som altid redder klubberne i injury time det ene og andet---efter 200 artikler gik det som det altid gør--det vidste vi jo alle---et opr¨b til medier om, at skære ned på postulater---og skriv, når det er endeligt.

OT. nu har jeg grundet alle skriverier ikke fulgt meget med---da det jo desværre lykkedes klubben, at reg.

---Men vel noget med, at omkostninger ikke må overstige 80 /100 af samlet oms.

Nå-- men uagtet hvilke spillere de har8 kender AC og han ef en god dreng)- så under ham det.
Men stadig er det de to giganter HALA MADRID og Atletico der skal afgøre pokalen---dog med LOS BLANCOS igen som giga favorit.
og ja nu kommer den her klubs fans på banen med, at de har et godt hold osv---det har de, men slet ikke som se toMadrid giganter....
Skrevet af Slettet(281802222608)
Skjold så hjælper det ikke noget at IKKE bidrage med noget som helst.

Der er kun én måde at komme folks uvidenhed til livs: Hjælp dem med at få viden. At brokke sig hjælper ikke din sag.

Men det er desværre ikke dem, der er misinformeret. Det er mere Barcelona fans, der æder alle de positive rygter som sandheder og alle de negative rygter som usande. Selektiv informationstilgang.

Sandheden er at Barcelona har stadig store økonomiske problemer. Årsagen til at de har kunne registrere deres spillere, er udelukkende pga salg af fremtidig indtjening. Så næste sommer skal man have solgt ud igen fordi ellers kan man ikke registrere spillere igen. Heldigvis er der mulighed for at sælge spillere også udover mere af indtjeningen.

Der skulle salg af flere milliarder til at registrere denne sæsons spillere. Det skal der også næste sæson medmindre der er færre spillere til mindre lønninger. (Hvilket der forhåbentlig er!)

UANSET HVAD. Uanset alt ovenstående snak om økonomi... Så er det eneste vigtige at klubben behandler deres spillere ordentligt. Så må den gøre med økonomien som den har lyst. Køb hvem den har lyst, sælg hvem den har lyst. Men spillere skal behandles ordentligt!
Skrevet af Rons
@Pep og fodboldfest

Jeg ville være enig hvis diktatoren havde en rolle i klubben. Så ville det helt klart være ødelæggende for fodbolden, og i særdeleshed klubben. Sådan en mand må og skal ikke have muligheden for at styre en klub.

Så hvis tingene ændrer sig, og han pludselig interagerer i forhold til NUFC (hvilket dog er utopisk), så medgiver jeg gerne, at min klub også er med til at ødelægge fodbolden.
Toon 4 Life!
Skrevet af Slettet(281802222608)
Rons

Diktatoren bestemmer alt i klubben. Han er måske ikke ansigtet udadtil men det er hans klub. Han ejer alt i klubben og hvis han ønsker noget skal ske, så sker det. Fordi alle er under hans command.
Skrevet af tbear
Men for pokker folkens! Vi har igen en dansker i Barcelona!! Det er da fedt og de har sat et på papiret virkeligt stærkt hold sammen med egne talenter og pisse dygtige spillere. Jeg glæder mig til at se kampene (CL især) og vil ikke ligge søvnløs over en redningsplan for Barca, som kun ganske få kan gennemskue (jeg selv er ikke en af dem).
Skrevet af Slettet(281802222608)
Ja det er virkelig fedt!

Lad os håbe at han bliver bedre behandlet om to år end Martin blev to år efter han også var glad for at skifte til klubben.

Men ja, det er virkelig spændende med det nye hold. Der er købt spillere ind til næsten alle positioner på banen de sidste tre vinduer. Det kan blive rigtig godt.
Skrevet af Rons
@ Super League

Han kan ganske givet trække i nogle tråde i klubben - hvis han vil :) Men det er et MEGET stort hvis. Og hvis det skulle ske, så er det selvfølgelig i det skjulte - ligesom så meget andet i moderne fodbold.

Men decideret front-figur bliver han forhåbentlig aldrig. Og så længe det er sympatiske folk der styrer klubben med gode hensigter (og med respekt for FFP), så kan alle heldigvis sove godt om natten.

Og som sagt, skulle det ændre sig, og saudi-maskinen kører på fulde damp (som vi ser i Man C/PSG/alle med EMIRATES sponsorater etc), så er det selvfølgelig en helt anden sag…
Toon 4 Life!
Skrevet af Vladivostok
fantastisk, så klarede Barca det selv uden hjælp fra olie suger folket , Barcelona har selv sat sig i situationen og sælger ud af deres egen ting For at få gang i hjulene igen. sgu helt ok og tilmeld klasse køb som de ellers ikke har formået at gøre de seneste mange år.
Skrevet af Slettet(490805222808)
@Rons

Det er skræmmende, at læse dit forsvar af Newcastles nye ejere, uanset strukturen. Er din moral virkelig til salg for, undskyld mig, en skide fodboldklub?

Og spar mig for "jamen, jeg har været fan siden whenever - skal jeg så bare?" Ja, du skal.
annonce
0