Snak

Mere indhold efter annoncen
Babyjesus: Der er spillet 4 kampe...
Så er der da lidt mod stand i år
Ondt i røven kammerat, det er hvad du har
Der er da ingen real fans der syntes det var fedt at tabe 0-4 på Bernabeu, men personligt betyder det ikke så meget for mig, når nu vi vandt la liga og chl.
Ingen tvivl om at Barca ser stærker ud i år men det er bare ikke nogen garantier for titler.

Og nej real spillede ikke flot, men klogt, med det materiale de har
hehe. du må virkelig være ung. det er den ene stupide kommentar efter den anden du kommer med i en tråd.

Jeg synes nu egentlig hans kommentarer har været rimeligt sobre.
Han har kritiseret en spiller han ikke synes har været god, og de fleste kommentarer på hans indlæg har været grænsende til stupide, i stedet for at være argumenterende for hvorfor spilleren ikke var så ringe, som Dodge mener.

Din kommentar er ikke særligt befordrende for en sober debat om spillerens niveau.
Jeg spillede paa de her vil score i kampen - Pedri - Araujo - Busquets - Delaney - Dolberg - oddsne var gode og jeg ramte nada haha - men tidligere paa aften ramte jeg Vinicious og Halland i kombination - saa jeg tabte intet paa mine vaedemaal.

Syntes Barca spiller en god solid kamp - ikke saa meget at komme efter der - men de har spillere jeg gerne saa blev solgt til en ny klub.

Da hans fremtid i klubben var uvis og der blev sagt han sku smutte leverede han det bedste han har gjort i sin tid i Barcelona trojen - ja jeg taler om Dembele - nu saa jeg gerne han smuttede - han virker simpelhen for dum i mange af kampsituationerne - Lewandowski fortjener at have en tjener i forhold til hvor god han er til det han gor - frem for en der kun taenker paa egen glory - Dembele er generalt en daarlig holdspiller og ku vaere saa meget mere vaerdifuld hvis der blev sat regler op for ham - at han ik maa afslutte men kun aflevere bolden til den mest frie mand - der har scoret et hav af maal i sin karriere for Bayern. Selvom jeg lyder frustreret - saa anerkender jeg osse paa nogle tidspunkter er Dembele klasse - men naar han direkte ignorere en fri Lewandowski - saa ville det vaere dejligt at vaere foruden - hvis et transfer vindue var aabent hvem sku Barca saa hente istedet for Dembele - altsaa en fast starter der vil ku bidrage stort til FCB? - lad vaere med at sige Messi - jeg taler om nogen til fremtiden og nutiden - maaske en der allerede er i klubben Gavi flyttes op evt? eller ABDE som er udlejet?

Ferran Torres maa bare vaek - han er ikke et ojeblik bedre end Braithwaite og paa nogle parameter er han endda decideret ringe - afslutninger 4-5 meter over maal - naermest hver gang han afslutter - der syntes jeg at Depay er flere niveauer over ham.

Altsaa jeg kan ikke lide Gavi - syntes han er en usympatisk type - han irreterer mig - han arbejder ihaerdigt hatten af for det - men han har nok et smock face kombineret med hans agressivitet som jeg kaeder sammen med noget daarligt - han gor det godt i presspillet - Pedri er en drom selvom han spillede mindre synligt i dag - han havde dog en genial aflevering til Kounde som skulle have resulterede i et maal - mere skal der ikke til - hvis kounde havde scoret ville pedri vaere taet paa man of match - istedet siger man han spillede daarligt - der er jeg uenig - det er det taetteste man kommer paa Michael Laudrup i nutiden - han faar tydeligvis en fantastisk karriere.

Naar man har Frenkie - hvorfor bruger man ham saa ikke - det fatter jeg simpelhen ik - den dynamik han kommer med naar barca holdet korer der ud af - er draebende for modstanderne - man maa haabe det er midlertiddigt.

AC ny klub - du skal spille i en klub hvor du er 1.valg - det fortjener han sku da - men nu har de andre gode spillere paa de pladser i FCB - lad os se om det aendrer sig.

Balde fed spiller - dejligt at se et talent komme ind fra ungdoms afdelingen og spille som om han ejer den plads - virkelig fedt.

Kounde kan jeg personligt godt lide naar han spiller Hojre bak - syntes han gor det fremragende - derfor syntes jeg kobet af Bellerin var unodvendigt men sikkert meget godt for bredden - naa nej de har ham den hvidhaaret - saa unodvendigt er final word herfra :)

Lew - sikke en spiller - haaber han vinder Ballon d´or - han er en fed spiller - med en fed sympatisk personlighed - kan virkelig godt lide ham - ogsaa er han bare det bedste der findes paa positionen.

Jeg maa tilbage i seng - selvom der er late night Sabalenka i US Open paa Eurosport :D
Cheers
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Ej jeg hader seriøst nogle mennesker. Barca kan ikke spille en god kamp uden at blive kritiseret bare for et eller andet det så sygt. Ja de var dårlige de første 10 minutter, og du kan sige hvis de mødte et bedre hold så havde de været bagud. Hvis og hvis man kunne jo blive ved, men pointen er vi vandt. Det ikke altid kønt alle hold vinder men lad os nu nyde en sejr for en gangs skyld
Fuldt fortjent Lewandowski sejr.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Fiskenhansen

Nej var nu heller ikke ment på den måde.
R Madrid vandt jo det hele, mens barca intet vandt.
Så havde gerne byttet den sejr med La Liga titlen.

Det var blot for at udstille hans argumenter lidt..

Og nej der er absolut ingen garantier for nogle titler uanset resultatet i denne kamp.
Jeg personligt tror ikke på CL men tror holdet har potentiale til at vinde La Liga og Copa Del Rey.
I misser pointen.
Bruger ikke kommentatorerne som pejlemærke.
Bruger dem i dette tilfælde til at de OGSÅ mente at barca spillede en fornuftig kamp.


Jeg er forvirret. Bruger du dem eller bruger dem ikke?

Eller det sådan at du kun bruger dem, når det er sådan at der passer ind i narritivet?

Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce