Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Briixx
Der er klar forskel på at begå straffe og lave frispark. Knopperne først eller ej, så var det en vild tackling, og det er en grim måde Barton får bukket Diabys ben over på. Han er udmærket klar over det kan gå galt, når man kaster sig så hensynsløst ind i en tackling.

Tror nærmere det er dig der lige skal tjekke det engang til, manden falder jo nærmere fordi koscielny kommer først til bolden. Hvis der kan dømmes straffe på sådanne kampe om bolden, så har forsvaret jo ikke en chance, alle kan jo vade ind i feltet og falde tæt på en modspiller så. Men det jeg hægter mig ved er, at Williamson ikke har en chance for at nå bolden, uden at lave frispark på Koscielny. Derfor er det ikke en reél målchance, ergo bør der ikke kunne dømmes straffe. Jeg er selvfølgelig også Arsenal-fan, men prøver satme at se objektivt på det, og kan ikke se hvordan man kan sige at det er okay dømt, og at dommeren er objektiv i den kamp.
Arsenal
Skrevet af Toon Toon!
Der kan jo godt dømmes straffe selvom bolden ikke er i umiddelbar nærhed. Se feks på Danmark-Sverige kampen.

Jeg er for så vidt enig i, at vi i den afgørende periode af 2. halvleg fik dommerhjælp. Man kunne godt have dømt frispar til Diaby feks - men man kunne også la være. Han kommer med høj fart, rammer bolden og bageftre støder han og Diaby sammen. Det er satset - han kan ligeså godt selv komme til skade også. Men det er ikke til rødt når han rammer bolden så rent (frispark til DIaby og gult til Barton for farligt spil kunne man godt have dømt). Men jeg forstår ikke at du ikke kan se at der er straffespart i situationen. Ja, der bliver givet og taget meget i feltet, men når man så tydeligt, skubber en mand i ryggen uden at gå efter bolden, så skal der altså dømmes. Williamson er iøvrigt ikke typen der filmer - jeg mener slet ikke det kan diskuteres, at han får et kraftigt skub i ryggen (det kan man jo se). Om han havde nået bolden er svært at sige, Rosicky må jo ha vurderet at Williamson god ku nå den siden at han finder det nødvendigt at skubbe ham som han gør.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Briixx
Jeg er ikke enig i at Rosicky skubber ham så hårdt som du skriver. For mig ser det ud som om Rosicky følger ham, Williamson løber ind og hopper med høj fart og får overbalance i nærkampen. Mener ikke Rosicky har så stor indflydelse. Men det er selvfølgelig diskutabelt, mener bare at det er et meget, meget tyndt straffe, især i PL.
Arsenal
Skrevet af alexandernielsen90
Selvfølgelig skulle Diaby have rødt kort - ingen tvivl. Men som så mange andre har skrevet; Barton skulle i den grad også have et rødt kort, det samme med Kevin Nolan for at have skubbet Schzezny. Barton kaster sig ind i den tackling fuldstændig uden hensyn til Diaby og hans støtteben. At Kevin Nolan kan slippe væk med, at skubbe Schzezny er mig en gåde.
Skrevet af ramey
Barton er bare en psykopat og håber han en dag får en lærestreg han aldrig glemmer .
Skrevet af T.Iglemose
Sjovt så "OBJEKTIVE" Arsenal-fans er i denne situation. Glidende tacklinger er en del af fodboldspillet og han kommer faktisk først på bolden! Det er jo ikke dommerens skyld Diaby ødelægger det for sine holdkammerater, men stor cadeau til Newcastle for at komme tilbage - RESPEKT!
Loyal OB\\\'er siden 1986 og Tottenham siden 1987.
Skrevet af Der Grüne
Briixx: Hvordan kan du bære dig ad med at skrive syv tudeindlæg i træk? Nu er det sådan i fodbold, at ens hold laver nogle dårlige præstationer en gang i mellem, og så man sgu bare synke det og komme videre. Du er jo gået helt i selvsving, mand. Æd den og kom videre.
Skrevet af lastat
Diaby for ikke rødt for den aktion han laver på Barton, stadig dumt men kun "gult". Han for et til for at skubbe Nolan der så gir rødt.

Men at sige at dommeren var helt okay og at man kan forsvare alle hans fejl er jo på grænsen til fiktion. (både Arsenal og Newcastle blev snydt groft)

Sidste gang jeg kan huske et hold blive bort dømt i samme stil, skal man tilbage til Liverpool- Sunderland (badebold) eller Chelsea - Barca (klassikeren)

At Arsenal burde ha holdt føringen er så noget andet, men kampen skal stadig ikke afgøres af dommeren.

derudover vil der jo selvfølgelig altid være disse tosser der ikke kan se objektivt på noget når det omhandler Arsenal, men sådan er det jo i alle fodboldklubber!


Er denne objektivitet dine meninger eller flertals afstemninger ;)

et flertal der mener at Diaby og holdet smed den sejr væk og IKKE dommeren og Barton..


Mangler du ikke i høj grad Wenger der ikke var i stand til at ændre det taktiske udspil. F.eks med en udskiftning af Wilshere som i sidste uge mod Everton.
Skrevet af TA light
@jho

Jeg piver ikke. jeg siger bare at Phil Dowd er håbløs, kender ikke statistiker på andre kampe end vores, hvor han dømmer. Det er vel det samme, som når Howard Webb dømmer på Old Mudford, der får Manure straffe hver gang.

Og hvis der er straffe på nummer to... så ender alle kampe i Premier League 7-7, for det er vel antallet af straffe der rent faktisk skal dømmes så. Og ja jeg er måske gammeldags, men kan stadig huske den tid, hvor spillerne ikke smed sig som en flok gammel kællinger i feltet bare de blev rørt en smule. Og ja vores spillere er lige så slemme, som spillerne i de andre klubber
ARSENAL FC
Skrevet af Briixx
@Grüne

Så lad være med at læs indlæggene? Tråde som den her er nu engang til, for at debattere, og hvis du mener jeg tuder, gad jeg godt vide hvad du mener om dig selv, der piver over at jeg har skrevet nogle indlæg i en debat. Kom igen ven...
Arsenal
Skrevet af Der Grüne
Briixx: Men du debaterer jo ikke, det er jo bare ren klagesang. Halvdelen af alle debat-indlæg består jo efterhånden af konspirationsteorier mod dommere og kendelser. Det er netop sådan nogle indlæg der er med til at ødelægge et debatforum, da det er dybt uinteressant.

Der findes meget få tætte fodboldkampe, hvor det ene holds fans ikke føler sig snydt efter slutfløjtet, men det går jo som regel begge veje over en hel sæson. Da Bendter filmede sig til et straffespark mod Huddersfield, så jeg dig ikke sidde og skrive syv "debat"indlæg om dommernes kvaliteter.

Så tør øjnene, kammerat. Det er nok ikke sidste gang dit yndlingshold vil skuffe dig. Så lær at deale med det og spar os andre for dit ynk.
Skrevet af Mikkel Juul
Det kan sku godt være han kommer lidt hårdt ind i tacklingen, men altså den var ren! Diaby skulle bare ha´ holdt hovedet koldt. Utrolig dumt og mega uprofessionelt. Fuld fortjent at han bliver smidt i bad :)
Og hatten af for Newcastle ! Sikke et comback ...
Skrevet af EFBeast
@Milkkel Juul

Enig, istedet for at snakke om at Arsenal faldt sammen, så synes jeg nærmere, at Newcastle rejste sig på en god gang fight.
og Barton gjorde ikke noget galt i denne her kamp.
Liverpool Esbjerg
Skrevet af UpTheGunners86!!!
Den var jo på ingen måde ren.

http://vodpod.com/watch/…tle-arsenal

Det er decideret farlig, at kaste sig ind i en tackling med begge føder løftet fra jorden. At Diaby mistede besindelsen bagefter kan man mene om hvad man vil.
Damnant quodnon intelligunt
Skrevet af FredeOB
Hold nu op med at overdrive, Arsenal-fans.
Den var allerhøjst til gult, hvis den overhovedet skulle have været straffet.
Skrevet af ToonInStoke
"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games." - Joey Barton
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Toggle
Jeg forstår ikke hvad jeres problem er - barton kommer først på bolden, diaby sidst. Hvis der skulle være noget burde det have været et frispark til barton !
LUHG
Skrevet af Briixx
Grüne

Hvis du lægger mærke til det, skriver jeg at det er Arsenals egen skyld det skete, men derfor må jeg vel godt skrive om en meget diskutabel dommerpræstation. Grunden til jeg lige skriver i denne tråd er, at det er Phil Dowd der i den nu 3. kamp dømmer, som en der hader Arsenal, og derfor er det efterhånden meget svært at have en neutral mening om dommeren. Jeg har ikke tidligere gået ind og kommenteret på dommerpræstationer, men det gør jeg nu, fordi den her simpelthen var i overkanten.
Arsenal
Skrevet af NUFC Dinho
"Det er decideret farlig, at kaste sig ind i en tackling med begge føder løftet fra jorden. At Diaby mistede besindelsen bagefter kan man mene om hvad man vil."

Og så linker du til en video, der tydeligt viser han tackler med et ben. Det er da noget af et selvmål. Tacklingen er hård og i mine øjne og også en anelse over stregen, men at kalde den vanvid, er altså helt væk. At Diaby er tæt på at komme galt af sted, skyldes primært at han selv kommer alt for sent ind i tacklingen. Barton undskylder i øvrigt med det samme og er vel også indstillet på at få et gult. At Diaby taber hovedet kan sgu aldrig være Bartons skyld. Han gør jo netop ikke noget, for at få Diaby vist ud. Havde det været alle andre spillere, havde folk jo ikke gjort noget særligt ud af den tackling. Men sådan er det for spillere som Barton og De Jong, der har et dårligt rygte.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af ThePostmann
"Interpol undersøger kampen.

http://www.epltalk.com/b…k%29"

Det træls at have spillet så ringe, at man er nød til at tjekke om man har snydt.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
annonce
0