Snak

Mere indhold efter annoncen

Bartra gav Lerager en albue: Det var usportsligt

Skrevet af bold
ons 17. aug 08:20

FC Københavns Lukas Lerager fik en albue i maven af Trabzonspors Marc Bartra, og det forstod danskeren intet af. Se episoden i videoen øverst i artiklen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Patronen
Nu spiller Lerager jo ikke den reneste omgang fodbold selv, så mon ikke han skulle være tilfreds med deres sejr og at han fik lov til at forblive på banen efter hans klodsede frispark sidst i kampen med et gult i baglommen.
Skrevet af ranfan
Hold op med det piveri, Lerager!
Du er da ikke en "engel" på banen!!
Skrevet af Saviola7
Skal siges, at jeg ikke har set situationen i slow, så vil ikke gøre mig klog på Bartra Vs Lerager.

Men synes godt nok, at de første beskeder herinde er på lavt niveau.
Ja, Lerager laver mange professionelle frispark - men han laver jo ikke svinestreger!

Hans rolle er nu engang, at han er boks-til-boks spiller og tit ender ud i at lave små professionelle frispark.
Det gør ham vel for Søren ikke til en svinsk spiller?
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af 1992
Han piver da ikke, måske er det jer der piver over jeres eget hold ikke spille europæisk :-)
Skrevet af GameOn
Han gik tydeligvis efter at blokere Leragers løb i dybden, så at det lige var Lerager det gik ud over var vist tilfældigt. Jeg tror også dommeren så det og han ville nok have dømt frispark hvis ikke FCK fortsat var på bolden. Et gult kort kunne godt være givet efterfølgende, men så var der vist heller ikke mere i det.
Skrevet af simonstof
Nu laver Leager selv mange frispark og siger selv man skal kunne give og tage, så må Leager altså også selv kunne tage der bliver lavet et frispark på ham som er for at stoppe hans fremløb i en kontra.

At han mener Dommeren ikke lige ramte den igår syntes jeg også virker mærkeligt, da jeg syntes han generelt var rigtig god og fløjtede jo ikke hver gang en tyrker smed sig i græsset. Jeg frygter virkelig meget at dommeren i næste uge ikke er på samme høje niveau og går med på alt det skuespil fra tyrkerne og deres evne til at få alle situationer til at se meget voldsommere ud. Så kan det godt blive grimt da fck skal være lige så stærke i nærkampene om en uge. Får de lov til at gå til den så tror jeg fck går videre, Men hvis fck ikke kan få lov at gå til den så bliver det meget svært tro jeg.

Skrevet af Chris1234
Det der var mest vanvittigt var at den tyrkiske spiller der scorede ikke fik sit andet gule kort efter han kører hele sin hånd og albue oppe i Falks ansigt. Håbløst dommerarbejde lige der, men ellers synes jeg at han dømte kampen fornuftigt på et internationalt niveau
Skrevet af Dortmundfan1992
Det er lidt som om i ikke læser, hvor han siger at det er okay at gå til den og at han godt var klar over han selv havde gået til den?
Han er bestemt ingen Engel, men det påstår han heller ikke, han påpeger bare hvor han synes grænsen går. Så kan i være uenig i det, men vær nu lige objektiv i forhold til hans udtalelser.
Skrevet af anygivenday
Der er klar forskel på at spille fysisk hårdt også usportslig optræden, det har et par stykker der kommenterer her svært ved at skelne imellem
Skrevet af KennethANTI1964
Dortmund +1

Og nej lerager er inden engel, går selv altid til den, typen man hader at have mod sig synes jeg, men som andre os pointere er det jo netop hvad lerager os selv giver udtryk for.

annonce
0