Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan da godt være de er videre, men er jo stadig en katastrofe kamp, hvordan kommer det ikke til at se ud i weekenden mod Southampton, som indtil i søndags havde det bedste forsvar i europa og som også har møg gode spillere..
Amdam - Chelsea skal nok spille bedre i weekenden.

Dermed ikke sagt, at de vinder. Men det var tydeligt at se, at Chelsea intet ville i dag (af uforklarlige årsager).
Er da også strengt nødvendigt!
Jeg er egentlig bare glad for, at vi er videre fra gruppen. Det er da i det mindste en forbedring i forhold til sidste sæson.
De spillede godt nok ringe jeg tror ikke de kommer ret langt i CL
Nej, det gør de nok ikke. Det er godt nok også op ad bakke at vinde den turnering, når Bayern er med.
Imponerende ringe at vi ikke engang formår at have en afslutning indenfor rammen... Men en kamp hjemme mod Steaua skal også give 3 point så vi vinder puljen.
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
16-1 i skudforsøg. HAHAHHAHAHHAHHAHA!!
Barcelona fans med slagsange til den fulde Cristiano Ronaldo hahaha http://www.barcelonafc.dk/9258/barcelona-fans-synger-om-fulde-ronaldo
@WeyOh

I kommer alligevel ikke til at vinde et eneste trofæ i år. For hvad, 7-8 år i træk? LOL
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
Er vel egentlig også bedst for dansk forbold at Basel tager 2. pladsen og går videre i i CL (minus de 4 bonuspoint) og fx møder et stærkt 1. plads hold (fx Real Madrid eller Bayern Munchen) end at de bliver 3´er og går videre i EL og møder nemmere hold, som de kan banke point samme imod - for Basel virker da mindst lige så stærke som sidste år...!!
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
annonce