Snak

Mere indhold efter annoncen

Bayern-boss: Lewa er som han altid har været

man 6. jun 2022

Bayerns ærespræsident Uli Hoeness håber, at klubben og Robert Lewandowski kan nå frem til enighed om en et-årig kontraktforlængelse, men han holder fast i, at den polske stjerne er, som han altid har været.Læs hele nyheden her
Jeg er helt med på, at Lewa har kontrakt et år endnu og Bayern derfor kan holde på ham, men...

Når nu manden vil noget andet, burde Bayern så ikke belønne ham for lang og tro tjeneste og opfylde hans ønske?

Bayernfans synes måske Lewa bare skal klappe i og opfylde kontrakten, men en ting er sikkert, at hvis situationen var omvendt a la Braithwaite i Barca kunne det ikke gå hurtigt nok med at få ham smidt ud af klubben, uanset kontraktlige forpligtelser.
Er skribentens navn seriøst Cillian Murphy? :D
By the order of...
Is it cold in his shadow?
Er skribentens navn seriøst Cillian Murphy? :D


https://en.wikipedia.org/wiki/Cillian_Murphy
Det er jo egentlig en meget interessant snak at tage omkring kontraktlige forpligtelser. For både MB og Bayern er i deres gode ret til at holde på deres ret da der er indgået kontrakter, men der er jo også en masse problematikker i begge tilfælde. Hvis jeg underskriver en kontrakt med min arbejdsgiver på x antal år, så kan han jo stadig fyre mig hvis jeg ikke lever op til mine forpligtelser, ligesom at jeg kan sige op hvis jeg ikke bryder mig om at være på arbejdspladsen. Men det kan man ikke i fodboldverdenen. Egentlig besynderligt at man både kan ende i en lidt slavelignende tilstand hvor at man kan være bundet et sted hvor man ikke vil være, ligesom at en spiller kan stå på sin ret og suge penge fra klubben, selvom han ikke er ønsket. Hvorfor er der ikke nogle regler omkring dette? Jeg er med på at der er rigtig mange penge involveret i fodboldens verden, og at spillere bliver handlet for store summer på tværs af klubberne, og det derfor vil være "det vilde vesten" hvis klubber og spillere bare kan ophæve kontrakter som de vil, men burde der ikke være noget mere regulering? Som sådan synes jeg jo meningen med en tvungen frikøbsklausul i Spanien ikke er helt dum. Den giver dog ingen mening når disse konsekvent bliver sat urealistisk højt. Burde man ikke kunne indføre denne slags ved lov? Og som så bliver sat af forbundene, og måske falder i takt med at kontraktperioden udløber. Så vidt jeg ved, har man også lavet en klausul i Aubas kontrakt om at der kan ophæves til næste sommer. Vil jo være smart at indføre dette i kontrakterne på én eller anden måde. i MB´s tilfælde var han jo kun tænkt som en midlertidig nødløsning, men ender så med måske at være der i hele kontraktperioden på 4,5 år. Var det ikke sådano noget som UEFA/FIFA burde kigge på??
Ufatteligt han vil til Barcelona, de giver ham 50% mere end i München og halverer så løn efter et år p.gr. af økonomiske problemer, og igen halvering efter 2 år…
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
fodbold kontrakter er noget kompliceret stads. hvis en spiller skal have lov at smutte før kontraktens udløb, fordi han har lyst, så må klubberne også have lov at smide spillere på porten, når de ikke har lyst til at have dem på holdet længere. det ville have sparet real madrid for mange penge de sidste år :)
Præcis La red. Det kan jo både ramme klubber og spillere det her, så der burde findes en måde hvorpå man kan skrue en kontrakt sammen, der vil tilgodese begge parter. Se på Neymar. Han smutter fra FCB fordi PSG indfrier hans købsklausul. Han fortryder og vil tilbage til FCB men PSG vil ikke sælge, og der er ingen frikøbsklausul som kan indløses. Nu forlyder det at PSG vil af med ham, men Neymar har en lang og dyr kontrakt og kan bare blive, uden at PSG kan gøre noget. Ligesom Bale gjorde det. Kan ikke se hvordan det gavner nogen at det er på den måde?
Jeg synes ikke man skal pille ved de kontrakter og deres regler som det står til. Hvis klubben vil af med en spiller og spilleren vil blive, bliver han. Hvis spilleren vil væk fra en klub, men klubben vil ikke af med ham, så bliver han. Hvis både spiller og klub er enig om at gå videre, kommer man videre.
Neymar kan jo godt komme videre fra PSG, men som du siger, er hans løn så høj at han ikke vil kunne få det andre steder og derfor vælger spilleren selv at blive også kan klubben ikke gøre andet. Ønskede Neymar selv at smutte, så kunne han også bide det sure æble og gå med til en lavere løn, men hvorfor skulle han det? Som systemet er nu, er der en sikkerhed og garanti, for både spiller og klub.
"In 2015 Cillian Murphy became the first irish actor to sign up for Bold.dk"
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
annonce