Snak

Mere indhold efter annoncen

Bayern-chef: Alphonso Davies keder sig

fre 4. feb 2022

Alphonso Davies er ved at komme sig efter en betændelse i hjertet og må derfor ikke foretage sig ret meget fysisk. Han keder sig, fortæller Julian Nagelsmann.Læs hele nyheden her
Farlige de vaccinationer. Skal godt nok passe på med træning så, tror hurtigt det går over godt de tjekker det. Aubameyang træner allerede mener han lige har haft det.
@laligafan det var så ikke en vaccination men en infektion!
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Har lidt mere sølvpapir tilbage hvis folk mangler!
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Hvorfor er det at I anti vaxxers bruger enhver mulighed for at sprede jeres løgne? Tror I virkelig det hjælper? I ligner jo bare større idioter for hver gang.
@laligafan: Tror du også, at Jorden er flad?
Nu er det jo veldokumenteret, at vaccinen kan give betændelse i hjertet. Så inden i starter med at kaste sølvpapirs kugler efter folk så gør andre den tjeneste at have en bredere viden.
Jeg er vaccineret, så i kan ikke bruge det billige skyts her. I er ligeså dårlige for debatten som anti-vaxxerne, men det er naturligvis ukomfortabelt for vild med dans segmentet at vaccinen ikke er risikofri.
Ja man kan få hjertebetændelse af vaccinen. Men risikoen ved infektion er monumentalt meget større.
Den er ikke ufarlig men som @deutsche skrev var det infektion der gav sygdom
FC Bayern
Dontdoit
Det er altså dokumenteret at der er større risiko for hjerte betændelse ved vaccinen. Jeg er ikke anti vaxxer.
Men jeg vil mene at man burde lave en risiko analyse og der vil jeg mene og det er der også dokumentation for at unge sunde mennesker ligesom de fleste børn ikke har en fordel af vaccinen i forhold til de risiko der nu engang er.
Det er jo så en infektion der kommer efterfølgende som bivirkning.
Gennemsnits alderen for folk der døde af covid i England er 82.5 år og de fleste af dem har sygdomme som diabetes, ekstrem fedme eller andre sygdomme.
Tjek selv efter der er kommet nye statistikker der netop viser at hjerte betændelse har været kraftigt stigende i 2021 også i forhold til 2020.
Vildt nok at en skriver om jeg også tror jorden er flad, så er man virkelig radikal.
annonce