Snak

Mere indhold efter annoncen

Bayern med 12 mand: Må tale med dommeren

søn 3. apr 2022

Lutz Michael Frölich, som er formand for det tyske dommerforbund, fortæller, at det var dommerens ansvar at holde overblikket over antallet af spillere efter fadæsen i Bayern-kampen.Læs hele nyheden her
Man må da håbe de bliver straffet
17 sekunder, come on.
I know what you did last decade against Hobro
Hvordan kan det IKKE være Bayerns ansvar hvor mange spillere de sender på banen? Det forstår jeg ikke, de kan vel tælle til 11?
Er du væk eller hvad? Dommeren har sat et nummer til udskiftning, som ikke var på banen. ( comans gamle nr) Det kan aldrig være Bayern ansvar at dommeren laver fejl. I øvrigt, i fodbold har det alle dage været dommeren der har styret ind og udskiftninger.
@JuveFC: Det har bl.a. noget at gøre med hvad man mener med "ansvar". Spillere og trænere har et ansvar for at navigere inden for reglerne. Dommerne har et ansvar for at håndhæve dem. I det her tilfælde er der en 4. dommer der har sendt en spiller på banen inden en anden er kommet ud. Så her har dommerne håndhævet udskiftningsreglerne forkert.
Ufatteligt, lige fra dommeren, til Schmelzer løber ind inden Coman går ud.

Heldigvis sikrede RB Leipzig med sejren dog i det mindste Bayern ikke taber i forspring til BVB
FC Bayern
Selvfølgelig er det en spøjs situation, men det drejede sig om 17 sek, og det havde ikke nogen betydning for kampens udfald.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Pinligt bold.dk at EB.dk skal være først ude med en artikel om den forvirrende situation. Der burde det være EB.dk der stjæler denne artikel fra bold.dk og ikke omvendt.

Kom nu til tasterne og pas jeres arbejde. Tak.
Sidste sjove episode var jo Kaiserlautern med Rehagel i front hvis jeg husker korrekt. Foran 2-0 og skifter en udlænding ind. Dengang hed reglerne max 3 på banen. Fejlen blev opdaget af Kaiserslautern selv og trak den ene ud. Det betød bare at de tabte kampen med vilje med 2-3 og ikke blive taberdømt med 0-3 hvis modstanderen modstanderen indgav en klage. Hvilket de ikke gjorde.

Tror sgu Freiburg har en sag her. De kæmper trods alt om Champions League.
Kan jo tænkes Bayern har opgivet det forkerte rygnummer til 4 dommeren - han kan jo kun skrive det nr på tavlen, som klubbens repræsentant siger til ham
annonce