Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The Blues
Pyha Arsenal, den var ikke rar. Og så endnu engang.
Skrevet af Lysset
Spændende modstander for Manchester City, de er inde i en svag periode og Monaco spiller bestemt ikke dårligt
Skrevet af PacoGento
Årh lille Stagger Lee - flæbende som altid - og en perfekt afspejling af den perfekte Barcelona-fan. Det er mere reglen end undtagelsen for separatist-elskerne.
Madrid - nothing else
Skrevet af Slettet(552157192508)
@D.B.R. ©
Så trækker jeg det med bannet flere gange tilbage ;)
Skrevet af Sims91
@Stagger Lee

Napoli er ikke et dårligt hold og PSG er ikke så gode som du vil gøre dem til. Det er et hold, der på nuværende tidspunkt ikke engang ligger nummer et i den franske liga.
Skrevet af Stagger Lee
Og? Lad være med at undervurdere Napoli. De er absolut på niveau med PSG.

Ja, selvfølgelig er de det. De er faktisk meget bedre og Real er underdogs i den kamp. Altså, man skal høre meget lort...
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af zerflyer
Jeg sad med en eller anden fornemmelse af at Real ville trække Napoli
Superliga fodbold skal spilles klokken 15.00 om søndagen. BASTA
Skrevet af bruger 137314
Fin lodtrækning for Kongeklubben. Men den skal stadig vindes over to kampe. Der findes ikke walkowefs i CHL, men vi har været heldige de sidste pr. År i forhold til hvem vi kunne have trukket. Hala Madrid
Skrevet af Rettelse
Rettelse :)

Manchester City - AS Monaco
Real Madrid - Napoli
Benfica - Borussia Dortmund
Bayern München - Arsenal
FC Porto - Juventus
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid
Paris SG - FC Barcelona
Sevilla - Leicester

De engelske hold plejer ikke at kunne slå hold af Monaco og Sevillas kaliber. Det skulle være noget nyt i år, hvis det skulle ske for første gang.
Skrevet af Martinovic
Ja, selvfølgelig er de det. De er faktisk meget bedre og Real er underdogs i den kamp. Altså, man skal høre meget lort...


Du hyler som sædvanlig, men du har vel også catalansk blod i årerne.
Mojn do!
Skrevet af fiffty
Både PSG og Napoli mistede deres absolut bedste spillere i sommer i form af Higuain og Zlatan. Man kan så argumentere for, at Napoli har klaret det bedst ind til videre, da de utvivlsomt spiller i en stærkere liga Jeg ser dog PSG med større individueltkvalitet og en bredere trup end Napoli, dog er de et dårligere ´hold´.
Chelsea FC & FC København
Skrevet af Nomaden9000
I er jo heller ikke i nærheden af at trække et af de stærkeste hold, så svagt hold er det stadigvæk og det er altid til Reals held..
Skrevet af Skoganskunge
Lad nu være Stagger Lee. Synes ofte du kommer med gode indlæg, men
Real kunne møde Juventus, Arsenal, Napoli, Monaco og Leicester efter respektive styrkeforhold.. Den kunne både have været bedre eller værre. PSG er jo ikke på det niveau, de har været i tidligere sæsoner.
Skrevet af Sims91
@Nomaden9000

Men bedømt ud fra sæsonen, der er gået indtil videre, så er PSG 16/17 efter Zlatans farvel ikke bedre end Napoli. Lad os lige huske på hvor meget lort den franske liga har skullet høre på, når PSG har vundet ligaen med 20 point. Hvor ringe og pinlig den var osv. Nu ligger PSG altså nummer 3.
Skrevet af Gandalf The Grey
Stagger lee

Tror dog stadig I klarer kampen mod PSG. Alt andet vil være mærkeligt! I burde ikke have noget som helst at frygte, men man ved selvfølgelig aldrig.. Real er heldige i CHL-lodtrækningerne som altid, men det er der vel ikke noget nye i. Napoli er dog ikke noget dårligt hold.
Skrevet af tottenham10
Kom så Bayern
Skrevet af Slettet(262210221504)
Skøn formulering, der helt sikkert højner debatniveauet. Keep ´em comming


Sorry, det løb lige af med mig. Det har bare været belastende med alle mulige sindssyge mennesker, med ondt i røven der spreder deres vanvittige konspirationsteorier om Real Madrids lodtrækninger, så jeg var lige nødt til at komme ud med det, men kan godt se at det måske ikke var formuleret så pænt.
Skrevet af Snickers
Alt som saedvanligt. Fuck hvor er det ulaekkert.
Mon ikke Real faar lov at cruise igennem til finalen igen? Ser ud til at Perez har betalt.
Dem der claimer Napoli er paa niveau med PSG; tag de briller af. Napoli er et godt sammenspillet hold men de er ikke i naerheden af PSG som har spillere til.. 5x vaerdien af Napolis hold?
At PSG ikke performer i ligaen pt skyldes nok naermere, at de er overrasket over endelig at faa lidt modgang.
Skrevet af bruger 151036
Paco gento - han har jo ret? Hvornår har i sidst mødt et bare nogenlunde godt hold i Chl, udover finalen? I har været møg heldige og vejen til finalen har på ingen måde været ligesom særlig udfordrende.
Skrevet af Gandalf The Grey
Stagger Lee har desværre en mærkelig måde at udtrykke sig på. Som om han er en smule vred, tror dog aldrig han er. Følelserne sidder altid helt ude på tøjet, specielt når det ikke går som man vil have det i løbet af sæsonen, det kender vi alle sammen til :)
annonce
0