Snak

Mere indhold efter annoncen

Bayern sejrede på Signal Iduna Park

lør 4. nov 2017
Bayern München slog hul til Dortmund i Bundesligaen, da gæsterne sejrede 3-1 på Signal Iduna Park lørdag aften.

Læs hele nyheden her
Bundesligaen skal vidst ha skiftet deres dommere ud
Vildeste 1. Halvleg længe set, vi udspiller jo Bvb på det groveste. Mom må være Ulreich, han havde alt der var ved at blive farligt, og så Coman der leger med forsvaret. For 1 måned siden var Bvb 6 point foran, nu efter Jupp er de 6 point bagud!!!
Mia San mia
http://www.youtube.com/watch?v=s3z33EsnHN0&feature=related
Før Heynckess kom til Bayern, var de 5 point bagud - nu er de 6 foran. Håber virkelig at han bliver i klubben i nogle år.
Sådan! Altid dejligt at slå Dortmund.
Skøn kamp (det af den, min ringe internetforbindelse tillod mig at se) på trods af en helt igennem elendig dommerindsats, der gik begge veje.
Jeg kunne desværre ikke se kampen. Umiddelbart tyder boldbesiddelse og antal af chancer på en mere lige kamp? Nogen der kan komme med lidt info?
Syntes begge hold havde en halvleg som Bayern med mest dominans kampen kunne ha endt lige med lidt held, men desværre
Gave med Bayern til odds 2. Dortmund har været virkelig ringe her på det sidste. Deres forsvarsspil er horribelt til tider og holdet hænger slet ikke sammen. At man taber 4-2 til Hannover og spiller 1-1 hjemme mod Apoel, i en kamp du er pisket til at vinde, ja, det siger vidst alt. Bayern er langt fra fordoms styrke, men de har alligevel klasse nok til at feje alt modstand til side, når de andre tophold ikke præsterer bedre end de gør. Dortmund havde ellers chancen i år, hvor Bayern vaklede i starten, men jeg tror godt at man kan skyde en hvid pil efter det mesterskab. Peter Bosz virker ikke til at være den rette for Dortmund.
Få nu bare fyret den træner, så vi kan komme videre! Det ville være rart at få det gjort inden vi også taber for meget terræn til medaljepladserne... Du godeste altså, 7 kampe i streg uden sejr, jeg græmmes!
Buuundesliga über alles...
Kald nu stadionet sit originale navn.
punkfodbold
annonce