Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af P.Gilbert
Nu glemmer folk lige en vigtig ting. I mange ligaer er folk til salg for ussel mammon når kineserne kommer...

...men tyke spillere foretrækker at blive i tyskland og tyske klubber foretrækker spillere med den rette Bundesliga-mentalitet (Lord52 er du med?). Derfor er det mere naturligt at tyske spillere fra bundesligaen ender hos FC Hollywood end tilsvarende i andre ligaer!

Og husk nu at oftest stiller Bayern sig ikke voldsomt i vejen når spillere skifter fra Bayern til andre tyske klubber.
Skrevet af nappey
Bundesligaen, Serie A og Superligaen er omtrent lige spændende i toppen og afgjort på forhånd disse år. Alle ved hvem der bliver mester.
Audere est Facere
Skrevet af FC Bayern 1900
Luk nu bare munden, alle jer haters. Der findes så mange "støvsugerklubber" i europæisk fodbold, og I er højst sandsynligt selv fan af et, så stop nu dobbeltmoralen.
Skrevet af Emilfu
Hvor ville det dog have været fedt hvis den store kleppert havde heddet Abdul Süle, kæft det ville sælge trøjer.
Skrevet af Topcat
Er Bayern ikke stadig blandt de tyske klubber, der tager talentudvikling mest alvorligt?

Lahm, Schweini, Müller, Kroos og Hummels for bare at nævne de største af egen avl de seneste år.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Topcat
On topic så bliver Süle seriøst god, er overrasket over at Hoffenheim kunne holde ham så længe.

Nagelsmann bliver ganske forventeligt plukket nu - spændende at se hvordan de håndterer det.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af MesutCazorla
Årh, hvor er det dog kedeligt at høre på hver gang. Hvad skal Bayern gøre? Holde helt op med at hente tyskere, eller hvordan?
Skrevet af mexicoz
Süle giver super god mening, ham bliver de glade for. Men Rudy har jeg svært ved at forestille mig få ret meget spilletid. Han ligner en Sebastian Rode II
Buuundesliga über alles...
Skrevet af Frankofil
Endnu et eksempel på at det er tragikomisk når andre Bayern fans brokker sig over og ser ned på RB Leipzig.


Kaufen Klub Nummer eins
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Skrevet af Fl@skebøf
Så er vi igang igen. Man vidste bare det ville blive kævl i den her tråd, det er mere reglen end undtagelsen når Bayern München henter en ny spiller.
Skrevet af Jimmy Liddel
@Topcat

Sødt at give Bayern credit for at udvikle Hummels..... Manden havde spillet > 1 < kamp for førsteholdet før han skiftede til Dortmund, hvor han blev den spiller han er i dag.

Så er det vel også Real Madrids skyld at Mata er en topspiller i dag, da han engang har spillet på deres ungdomshold? Vi må vist også hellere købe en masse spillere fra OB, da de er grunden til at Eriksen er en stor midtbane profil i england...
YNWA
Skrevet af Fl@skebøf
@ Jimmy Lidel

Din argumentation er helt hen i vejret.
Skrevet af Topcat
Jimmy, tjoo, stadigvæk er det vel et faktum at Hummels kommer fra Bayerns ungdomsrækker. At de så en sjælden gang ikke formår at holde et stort talent er så en anden sag.

Men træk du bare Hummels ud, hvis du har det bedre med det. De resterende fire er vel stadig sammen med Özil de bedste tyske spillere det sidste årti. Således blot min pointe om at Bayern også er ganske seriøse ift. at udvikle førsteholdsspillere selv. Jeg synes det er en pointe der hører med, når man nu igen hører det evige piveri om at de bare køber alting.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Slettet(231230192708)
Bayern køber gode spillere. Puha Bayern, hvordan kan I gøre det!
Manchester United fan siden 1996 \"2-0 er den farligste føring\" - sikke noget sludder, 1-0 er dobbelt så farlig
Skrevet af haraltidret
Det er en klassisk Bayern at man køber sine nærmeste konkurrenters bedste spillere. En effektiv strategi som også Juventus har stor succes med i Italien.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"
Det er en klassisk Bayern at man køber sine nærmeste konkurrenters bedste spillere."


Så du mener seriøst at Hoffenheim er en konkurrent.

Det vil jeg da gerne høre lidt mere om, hvis du altså mener det..
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af TimE
Kære bold.dk, jeg har lige talt med ledelsen i Bayern. Vi har, efter at jeres indlæg nøje er blevet gennemlæst, indset at vi har begået en stor fejl ved at hente to tyskere, fra en anden Bundesliga klub.
Vi beklager dybt, og der blev ærlig talt antaget at det kun var Dortmund vi ikke længere måtte købe fra, men indser nu at det er hele Bundesligaen.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Black Spider
Folk siger, at det har indflydelse på konkurrencen af mesterskabet. Hvor er den indflydelse gældende?

Du mener ikke, det har indflydelse, når den med afstand rigeste klub samtidigt mere eller mindre er førstevælger på alle tyske talenter og endvidere kan købe enhver spiller fra ethvert tysk hold for småpenge?

Lad mig sige det sådan her: Jeg ville som Chelsea-fan virkeligt gerne have samme mulighed for at vælge og vrage mellem samtlige engelske talenter uden at skulle have Man Utd, Man City, Liverpool, Arsenal, Spurs, Everton og efterhånden også stort set resten af ligaen til at gøre det svært.

Og jeg ville virkelig, virkelig gerne, at vi helt problemfrit kunne købe 21-årige kæmpetalenter fra de andre hold i ligaen uden at skulle betale vanvidsbeløb. Kane og Alli fra Spurs ville jo begge se okay ud i blåt. Hvad tror du vi ville skulle betale for at få det til at ske? Mit gæt ville være oppe omkring halvanden milliard, men det er nok endda lavt sat. Hvor relativt lidt tror du Bayern skulle betale for at hente tilsvarende folk fra tyske "konkurrenter"? Skal vi sammenligne med Götze og Hummels? Og det var endda fra Dortmund, en påstået rival til mesterskabet.

Jeg er med på, at det er røvirriterende altid at skulle høre på, at folk sviner ens klub til, og selvfølgelig skal Bayern jo også have lov til at købe spillere, men at påstå at Bayern ikke har en latterligt godt situation desangående, som gør det helt ekstremt svært for andre at konkurrere, det virker lidt fjollet.
Skrevet af TimE
Og jeg ville virkelig, virkelig gerne, at vi helt problemfrit kunne købe 21-årige kæmpetalenter fra de andre hold i ligaen uden at skulle betale vanvidsbeløb.

De priser har i da selv været med til at ødelægge.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Slettet(351602190311)
Hvor er den her diskussion da bare underlig. Bayern er en tysk klub, som altid har været glad for at have tyske spillere, bla. fordi det giver god mening, at have en masse landsholdspillere spillende sammen på klubplan, hvilket faktisk hjælper hele det tyske landshold og dermed den tyske nation. Så hvor tror i kære bold.dk, der er flest tyske spillere at hente? Ja det er sjovt nok i bundesligaen. Det er ikke Bayerns skyld klubberne ikke skruer prisen i vejret. Drop den diskussion.
I always said we had the best two teams on Merseyside... Liverpool and Liverpool Reserves. - B.S. Y.N.W.A
annonce
0