Snak

Mere indhold efter annoncen
pedri mistede alt for mange bolde, car total uskarp, Gavi løb en masser, Busquets skal samme vej som pique og Alba, Barca kumne intet mod Bayerns fysik i anden halvleg
Més Que Un Club!
@Madameskrald

hvis det da er mig du referer til; så ja og forstår slet ikke, hvordan det der kan kvalificere til at have spillet "en stor kamp". Lewandowski var decideret banens ringeste spiller. Udover de dårlige tæmninger og brændte chancer så var han 100% skyld i hjørnesparksmålet. Det så meget let ud det mål. Det var det også for lewandowski dækkede simpelthen ikke sin mand op.
Silkeborg, Barcelona, utd
Barcelona udspiller Bayern i München men taber. Stadig en kollosal forvandling siden sidste år.

Barca skulle have vundet selvom Bayern kom bedre med i anden halvleg havde Barca stadig de største chancer især til Pedri. XG hedder også 1,58-2,00.

Er egentlig også først efter 2-0 Bayern bliver gode qua deres tankede selvtillid og barcas modsatte efter de to ufortjente scoringer
Barcelona bedst i første halvleg hvor de også bliver snydt for et straffe.
Bayern bedst i anden halvleg.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
God kamp for den neutrale seer. Men det er tydeligt at begge hold er langt fra fordums styrke.
Ingen af dem vinder CL.
Dejligt.
Hernandez var Alonsos mand, iøvrigt en hån mod Lewandowski at kalde ham banens ringeste når Marcus Alonso klovner rundt hele kampen, skrækkelig kamp.
De seneste 10 år har Bayern og Barcelona mødt hinanden 8 gange hvor Bayern har vundet 7 af de opgør og en målscore på 27-7 i deres favør.

Det er vel efterhånden en veletableret CL tradition at Bayern altid slagter Barca, på baggrund af det må man dog sige at Barcelona´s indsats i dag var godkendt.
Haha hvis ikke jeg så kampen og kun læste kommentarerne, så havde jeg troet at Barca vandt. Den bedste kommentarer var "nu er det godt at vide at Barca kan vinde over alle"...altså i er med på at Bayern vandt igen?
FC Bayern
XG hedder også 1,58-2,00


Hvor er det flot, tillykke med at vinde xG.

Så må Bayern nøjes med at vinde kampen.
annonce