Snak

Mere indhold efter annoncen

Bayern tævede triste HSV

Skrevet af bold
lør 3. maj 2014
Bayern München vandt 4-1 hos HSV og sender dermed nordtyskerne tættere på nedrykning. Wolfsburg holder sig til i Champions League-kapløbet med 2-1 over Stuttgart.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Skjold99
HVAD?

De havde jo de der krystaller?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Løve_Elsker
Det må være sørgeligt at være Braunschweig-fan - hold kæft de var uheldige med at tabe kampen!
Skrevet af Ihlow
Synes det er lidt skuffende, at Bayern ikke lader HSV vinde, når de alligevel ikke har noget at spille for. Det vil være et tab for bundesligaen, hvis HSV rykker ned.
Skrevet af PeMo
Ihlow!

Mener du seriøst, at et hold skal tabe med vilje!!?? Jeg tror, at selv glødende HSV-fans ville hade at få den stukket i snuden efterfølgende...

Jeg håber, du troll´er
Skrevet af Køb en Is
Synes det er lidt skuffende, at Bayern ikke lader HSV vinde, når de alligevel ikke har noget at spille for. Det vil være et tab for bundesligaen, hvis HSV rykker ned.


Nej det vil være det bedste som kunne ske for Bundesligaen, endelig slipper vi af med den møgbefængte klub, HSV i 2. Bundesliga er noget nær det smukkest man kan forestille sig.

Forhåbentligt farvel efter den sidste kamp til HSV og lad os aldrig se jer heroppe igen.
¯\_(ツ)_/¯
Skrevet af Bruun
Det ligner HSV - Paderborn i play off, og der må Hamborg vil trods en elendig sæson, betragtes som svage favoritter.
M i a S a n M i a
Skrevet af Spurs-4-Ever
Køb en is... og køl ned :)
Odense Boldklub, Tottenham Hotspur og Hamburger SV Helt lokalt; Egen UI
Skrevet af mikkelcp
Hvis det kan åbne op for, at Van der Vaart kan komme tilbage til White Hart Lane, så har jeg det fint med at HSV rykker ned. Han fortjener ihvertfald bedre.
Skrevet af GudeToften
Forhåbentlig rykker den møgbefængte lorteklub ned i den liga, hvor de hører til.


Forza St. Pauli!
\"Hash og guldbajere er ikke vejen til at blive en god fodboldspiller, men det er altså heller ikke nogen forhindring.\" Thomas Thøgersen
Skrevet af Acheron 3
Det er faktisk ikke korrekt, at Bayern sendte HSV tættere på nedrykning, for de bliver liggende på den 16. plads, som giver dem chancen for at redde sig i 2 kampe mod 3´eren fra 2. Bundesliga.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Fluffer
Synes det er lidt skuffende, at Bayern ikke lader HSV vinde, når de alligevel ikke har noget at spille for. Det vil være et tab for bundesligaen, hvis HSV rykker ned.


Du er jo spritstiv. HSV skal bare ned, ned, ned.
💖❤️💖 Big Nev ❤️💖❤️ [ https://is.gd/neville_southall_grauniad_2018 | https://is.gd/neville_southall_grauniad_2020 ]
Skrevet af Slettet(202352200106)
Hæhæ, hvis HSV skulle blive oppe, så kan man da glæde sig over, at der kommer et endnu større galehus op i bundesligaen fra næste sæson.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Ihlow
HSV er en storklub som naturligt hører til i Bundesligaen og altid har været der. Objektivt set vil det være et tab for bundesligaen, hvis HSV rykker ned. Det vil være til stor ærgrelse for folk der følger tysk fodbold, med undtagelse af nogle voldelige autonome Sct. Pauli tilhængere som tilsyneladende er mere optaget af deres had til HSV end at støtte deres eget hold.
Skrevet af Stankovic
Det er da noget vås det du får skrevet Ihlow for så elendige som HSV har været i de seneste par sæsoner, så har jeg svært ved at se begrundelsen for at de skulle være et stort tab på den korte bane.

Det staves i øvrigt St. Pauli.

Derudover et ganske fedt indslag af Bayerns fans i dag: https://scontent-a-ams.x…19331_n.jpg
Skrevet af Acheron 3
HSV har ikke bidraget med meget i de seneste sæsoner nej, og hvis en nedrykning er det, der skal til for at få en uduelig bestyrelse væltet, ja så vil den i det mindste ikke kun føre negative ting med sig. En på alle måder større klub som f.eks. Gladbach har også været nede og vende i 2. BL, og ser efterhånden stærkere ud end længe.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af hvorforik
Han perrri er han ved at blive en fast del af truppen/bænken? eller er det bare forde de har vundet mesterskabet?
annonce
0