Snak

Mere indhold efter annoncen

Bayern vandt sikkert over Barcelona på Camp Nou

Skrevet af bold
ons 26. okt 20:54

Bayern München var i kontrol i det meste af Champions League-opgøret mod Barcelona, som tyskerne endte med at vinde 3-0. Læs hele nyheden her
Skrevet af Fl@skebøf
Nemt.

Altid dejligt at slå Barcelona, desuden dejligt deres økonomiske vanvidskørsel ikke bliver belønnet.

Ned i EL med jer.
Skrevet af steiger
Magtdemonstration.
Sikke en klasseforskel. Nåede Barca at få én eneste afslutning inden for rammen?
Så gør det mindre at Musiala har sin ringeste kamp i denne sæson. I øvrigt helt sensationelt at ham Kessie ikke får et gult! Han skulle have haft fire.
Skrevet af El ninio
Europæisk (chl) niveau

Lewandowski +
De Jong+
Ter stegen+

Dembele måske

Pedri- ( måske om nogle år gruppen)
Balde-
Garvi-
Farti men han skal ikke skånes mere.

Når det ikke mere eller aldrig

Busquet-
Bellerin
Alonso
Kessie
Fanando Torres

Xavi projekt ... hader det navn. Det er vel klubbens projekt? Jeg har skrevet det før, men gør det igen. Manden har ikke niveauet til klubben. Det er en håbløs romantisk tanke, at han kan løfte klubben. Han er vel ret beset den dårligste træner der har været i klubben de sidste 30 år.

Og ja München er langt foran os.
Skrevet af LosBlancos
Som forventeligt er Barcelona tilbage i Europa League hvor de hører hjemme. Hverken truppen eller træneren er til mere. Og så krydrer man den lige til sidst med en ydmygelse hjemme på Spotify Nou.

Er Xavi i øvrigt ikke den suverænt værste træner de har haft de sidste mange år?
2x ude af Champions League og rekordmange nederlag. Og det på trods af, at klubben har solgt deres sjæl så han kunne få alle de spillere han pegede på, samt presse alle de spillere ud han ikke vil have i klubben.
Haste el muerte!
Skrevet af endagtilbage
De sidste uger viser tydeligt at Barca er et stykke efter de bedste hold i verden. CL og El Clasico har vist det med tydelighed.
Skrevet af Lewandowski er gud
Endnu en stor gang legestue . Vi er nu oppe på 17-2 i de sidste indbyrdes kampe 😂
MIA SAN MIA
Skrevet af Bruger4321
3 sikre point til Bayern, hver gang de møder Barcelona, der aldrig nogen spænding i ift. det
Skrevet af JuanitoMaravilla
5th economic lever
Skrevet af BarcaMessi
xavi og laporta må smutte, det kan ikke passe at man bliver ved med at bruge spillere som busquets pique alonso alba roberto
Skrevet af Dodge
Altid dejligt at slå Barcelona, desuden dejligt deres økonomiske vanvidskørsel ikke bliver belønnet.


Ja, gud forbyde at man finder en vej til at drive sin forretning.
Skrevet af Tonytouch
Signed, confirmed. FC Barcelona extend their deal with the Europa League for another year! 🚨🔴🔵 #FCB #EuropaLeague

Here We Go!
Skrevet af Kenken
Fantastisk så mange real Madrid “fans” der bruger mere krudt og indlæg på Barcelona der faktisk ikke overholder bold.DK’s retningslinjer end deres egen klub. Elsker det. Det vidner om en masse
Skrevet af Rioja
Vi bliver nødt til at have en snak om, hvorvidt Xavi er den rigtige træner for Barcelona. Er der nogle af jer andre, som kan forklare mig, hvad hans projekt egentligt går ud på.. altså sådan rent spilmæssigt? Stort set alle kampe vi vinder, dem vinder vi fordi enten Dembele, Gavi eller Lewandowski spiller fantastisk. Pedri, Ferran Torres, Fati, De Jong, Raphinha (antageligt) er en skygge af sig selv. Jeg ved virkelig kke, hvordan Xavi mener, at vi skal vinde kampene rent taktisk. Jeg må være ærlig og sige, at jeg savner Koemann, og jeg er overbevist om, at vi ville have været bedre off med Koemann
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af The Apprentice
Hvad vidner det om? Jeg får ikke fornemmelsen af at der er mange Madrid fans i tråden.
Skrevet af La Red
Bayern ser igen i år rigtigt stærke ud. Det gør barca til gengæld ikke. Bliver spændende at se hvem de køber, næste gang de sælger 25% af klubbens fremtidige tv indttægter.
Skrevet af Kenken
Apprentice

Indtil videre 4, hvilket vel er flere end Barca fans indtil videre.

I øvrigt tillykke til Bayern i var bedste hold i dag
Skrevet af Galacticos 2.0
Kenken
Netop fordi det er komisk at man har solgt så stort ud af klubben, for at købe stort ind for at få øjeblikkelig succes, og alligevel ende med Europa League.

Hvis ikke man kan grine og have det morsomt over det, så ved jeg ikke hvad man skal grine af 😅
Skrevet af Anders77
Wow bayern spiller overbevisende.
Jeg er ikke barca-fan men føler den store klub hører til blandt toppen i europa. Man frygter lidt hvad det kan komme til at betyde for deres økonomi. Iøvrigt er jeg den eneste når jeg ser bellerin så kommer jeg til at tænke på 80´ heavy metal.
Skrevet af Tonytouch
Koemann, Villanova, Tito og alle de andre seneste trænere havde også en bedre vindeprocent i deres start i klubben. Så ja, alle er i benægtelse, både klubben og fansene. Forskellen er dog de havde Messi og det har han ikke. Uden ham er de jo bare et middelhold.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Fantastisk så mange real Madrid “fans” der bruger mere krudt og indlæg på Barcelona end deres egen klub. Elsker det. Det vidner om en masse

Ja, der vidner vel om at et tilhørsforhold til enten real eller barca ofte også kaster et naturligt arvefjendehad af sig, som det nærmest altid har gjort!

På en aften hvor barca igen rykker ned i Europa league er det nok meget naturligt at arvefjenderne bruger lidt tid på at hovere..ligesom barcas fans selv har gjort det før og vil gøre det igen hvis de får chancen.

At nogle brugere så har et lidt lavt niveau er en anden ting, men gælder vist på alle sider.
annonce
0