Snak

Mere indhold efter annoncen

BB: Kampe i juli er konkurrenceforvridende

fre 15. maj 2020

Brønshøj mener, at afviklingen af resten af sæsonen i 2. division ikke kan undgå at blive konkurrenceforvridende, hvis der skal spilles kampe i juli.Læs hele nyheden her
At Brønshøjs økonomi skal være afgørende for at 2. division kan komme igang igen er en absurd tanke. DET ville være konkurrenceforvridende.
Kampe er fodboldens DNA. Sæt igang så hurtigt som muligt.
Jeg mener, Kjeldsen har ret i mange af hans observationer, men jeg synes, det er underligt, at Brønshøjs ledelse så ikke byder ind med et forslag til, hvad man kan gøre. Det er ligesom, at sidste halvdel af statementet mangler ...?
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Brønshøj har jo ret - i sidste ende kan oprykkere og nedrykkere blive afgjort af, hvilke klubber som er heldige at have spillere som vil forlænge deres kontrakter med et par måneder for at spille sæsonen færdig, og hvilke klubber der ikke har den mulighed.

Problemet ville f.eks. kunne løses ved, at man fra UEFA/DBUs side lavede regler om, at kontrakterne automatisk forlænges, så de først udløber efter sæsonen er færdigspillet.
-
??? Vil klubberne nu ikke længere spille flest mulige kampe?
Det handler ikke om hvorvidt klubberne har lyst til at spille i juli eller ej. Det handler om, om alle klubberne har fuld råderet over sin trup, hvilket ikke alle kan forventes at have, da amatørklubberne ikke kan kræve at have sine spillere til rådighed, modsat kontrak-klubberne.
Derved en konkurrence forvridning.
Den del det gælder spillernes ferie bør være et mindre problem lige netop i år da færre bør rejse udenlands med de nuværende retningslinjer. Selv hvis der åbnes op for rejser er der nok betydeligt færre end normalt som har booket noget i juli.

Selvom klubberne ikke har råderet over amatørspillerne forestiller jeg mig at de fleste gerne vil spille kamp hvis de alligevel er hjemme. Men kan selvfølgelig være at det bliver en mindre optimal opladning end normalt og at de får sværere ved at koble fuldstændigt af i deres ferie.
Nemmeste løsning, skrot turneringen for 2. division og serierne. Disse spilles på ny fra august.

Nordic Bet ligaen (1. division) spilles så i næste sæson med 14 hold, idet der ikke vil være nedrykning til 2. division.
Penge har i den grad fået så meget magt, st klubberne nu ikke vil spille fodbold mere
annonce