Snak

Mere indhold efter annoncen
Geddar, det meget muligt at han er tiltænkt en anden rolle, men nok snakken den sidste måneds tid har kørt på Draxler som vores store januar-signing, så er det sgu lidt skuffende at blive spist af med Källstrøm..
Hvad sker der for skandinaverinvasion i Premier League?
Det er i mine øjne en kende desperat, men igen, Wenger har også grund til at være lidt desperat over midtbanesituationen med alle de skader - men jeg blev simpelthen lige nød til at kigge på kalenderen for at være sikker på, at det ikke var 1. april :)
moderator
Det er dog stadig at sammenligne æbler med pærer. Draxler skulle dække ét behov, Källström et andet.
https://kortlink.dk/sudv
Mon ikke det er for at styrke bredden, nu hvor de både er med i kampen om mesterskabet, Champions League og Fa Cuppen.

En fornuftig og erfaren spiller.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
har i virkelig brug for flere på den position?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Draxler er en typisk 8´er på midtbanen og ikke en hængende angriber som der har været nævnt . jeg har set utallige kampe med Draxler og kan med rimelig stor sikkerhed sige at han aldrig bliver en ny RVP. Men han er en fantastisk central midtbanespiller med sine styrker i det offensive . Källström kan dog også spille 8´er rollen på midtbanen , så de to spillere er ganske sammenlignelige , altså lige bortset fra at Draxler er mindst et par niveauer over KK .
Den nye Park?
Politik ud af fodbold!
Draxler er en typisk 8´er på midtbanen

Nej.
Källström? Ambitiøst.
Jacob77
Jeg tvivler på hvor koncentreret du har været, når du ser de kampe. Max Meyer og Boating er ofte på den offensive midt, mens Draxler er på kanten.
Thank you, José.
annonce