Snak

Mere indhold efter annoncen

Beckenbauer: Luften er gået af ballonen

ons 30. apr 2014
Bayern Münchens ærespræsident, Franz Beckenbauer, er storskuffet efter 0-4-ydmygelsen mod Real Madrid. Han mener, at selv Hamburger SV har gode muligheder for at slå Bayern i weekenden.

Læs hele nyheden her
Om lørdagens kamp mod kriseramte Hamburger SV siger der Kaiser:

- Det er den største chance for HSV. Hvis HSV ikke udnytter muligheden for at vinde mod et hold, der er så ramt som FC Bayern, så hører de til i den næstbedste række.


Lidt spin for at psyke HSV inden kampen...

Når det så er sagt, bliver det spændende at se, om der Kaisers gentagne kritik af spillestilen er nok til at verfe Josep Guardiola ud af klubben allerede i sommerpausen. Håber det virkelig ikke.
Udlandsdansker med hjertet hos OB & Tottenham. Og stærkt fascineret af tysk fodbold.
Jeg er nu mere tilhænger af den stil, Jupp Heynckes stod for er mere seværdig og effektiv, end det vi p.t. ser, Bayern var jo slet ikke farlige
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
@Porsy67

Enig, tilgangen er overbevisende mod ringere hold, men så snart modstanderne er på niveau, så mangler hurtighed og gennembrudsstyrke i høj grad. Ser det lidt som den hollandske totalfodbold, der manglede en plan B, når man mødte et hold, der kunne stå imod presset.
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
Helt enig med kejseren i kritikken.

Bayern er gået helt i stå og man falder let i søvn til de fleste af deres kampe pt.

Sørgerligt at det er kommet dertil når man ved hvad netop dé spillere kan præstere.

For dårligt, at Pep ikke har en plan B og C....burde man forvente.
Reals spillestil burde ikke komme som en overraskelse for ham, men hvad ændrede han i FCB´s tilgang til kampen....???
Vejle Boldklub FC Bayern München FC Liverpool
4everOB@

Når det så er sagt, bliver det spændende at se, om der Kaisers gentagne kritik af spillestilen er nok til at verfe Josep Guardiola ud af klubben allerede i sommerpausen. Håber det virkelig ikke.


Gentagne kritik? Han har været ude engang, men gentagne kritik ligefrem?

Nej, Pep bliver ikke fyret, det ville være uhørt, men man vil selvfølgelig se tingene an med træneren og se, hvad fandet det var som gik galt. Man kunne ikke reelt forvente, at Bayern ville vinde CL, da det aldrig er sket, men måden det skete på er uhørt, og ikke Bayern værdig.

Breitner sagde også inden kampen, at det kun har været i de seneste uger, at Bayern har spillet det der tamme lort, hvor de ingen chancer skaber, men ellers har spillet noget af den bedste bold i historien, og det passer også fint med, at da var Ribery i form, og ikke hvad nu ellers er i.

Det her er kulminationen af, at vi vandt mesterskabet så tidligt, og det har gjort, at spillerne er gået i en for tidlig sommerferie. Næste sæson får træneren set truppen rigtigt an, og se hvad der skal ses fra og til, og forhåbentligt kommer der en rigtig centralback ind for Boateng, som simpelthen er alt for ukoncentreret, han kan været et bæst til tider, men so falder han om, som om han havde narkolepsi .
@ BayernMunchen

Det giver jo ikke mening ift. mesterskabet. Sidste sæson vandt de det ikke meget senere end i år, men spillede alligevel på et helt andet niveau helt frem til CL-finalen. Der var ingen nedgang, som der har været i denne sæson.
BV Borussia Dortmund 09 (siden 1992 da idolet var Flemming Povlsen) Nur der BVB - Echte Liebe
bavildo@

Der har aldrig hersket nogen tvivl over hvem der ville vinde mesterskabet, og det er bare først mod Hertha Berlin, at de blev "erklæret" mestre. Det passer, at der var ingen nedgang, men det var også en anderledes sæson, og Heynckes havde helt andre præmisser at arbejde under end Guardiola har nu.
@ BayernMunchen

Der var lige så lidt tvivl sidste sæson, da Bayern ved vinterpausen var foran med 12 point og med 17 point bare seks runder senere. Jeg er normalt åben for et godt argument, men synes bare ikke det holder, at en tidlig titel i ligaen skulle påvirke dem i så høj grad, som det har været tilfældet.

At Heynckes havde andre præmisser kunne du godt uddybe, da jeg tror, der er mere at hente der, men man kommer ikke udenom, at Peps nye system har spillet en stor rolle.
BV Borussia Dortmund 09 (siden 1992 da idolet var Flemming Povlsen) Nur der BVB - Echte Liebe
bavildo@

Ved præmisserne mener jeg med, at holdet var langt mere tændt sidste sæson, hvor de havde ingen trofæer vundet, så alle ville bevise noget. Ribery var i sit livs form, samme med mange andre spillere. Vi har haft langt mere skader i år, og tabet af Thiago har været stort. Forventningerne til holdet har også været enorme, hvilke de ikke rigtig var i 2013.

Også har der været lidt ravage omkring holdet. Hoeness er blevet fængslet, Kroos tøver med en forlængelse men viser ikke, at han har fortjent en, Ribery har en personlig krise. Så er det også, at Mandzu er lidt utilfreds ved transferen af Lewandowsky. Det her alt, som tynger på holdet, men man ikke lave for mange undskylninger, fordi det skal arbejdes med det.

.... man kommer ikke udenom, at Peps nye system har spillet en stor rolle.


Uden tvivl, men at folk raser op om en fyreseddel o.a. har jeg ikke meget for. Pep er kommet ind for at ændre hele strukturen i Bayern, og det sker ikke på en sæson.
Enig i at der har været mange faktorer der har påvirket klubben/spillerne, men som du selv skriver, så må skader, formdyk, forventninger osv. Ikke være undskyldninger, da mange klubber oplever den slags. At Bayerns formdyk sker på det værst tænkelige tidspunkt er selvfølgelig bare uheldigt.

Jeg er helt enig ift. at folk allerede vil have Pep fyret. Det er useriøst. Når det er sagt, så tror jeg at mange er begyndt at tvivle på hans projekt. Han skal nok få tiden og midlerne til at implementere sin filosofi, men Bundesligaen er ikke nok for en klub som Bayern. Som Beckenbauer har være ude at sige, så er han (klubben?) ikke tilhænger af en masse boldbesiddelse, hvis modstanderen skaber flere chancer, og det har været tilfældet i begge kampe mod Real Madrid.
BV Borussia Dortmund 09 (siden 1992 da idolet var Flemming Povlsen) Nur der BVB - Echte Liebe
annonce