Snak

Mere indhold efter annoncen

Beckham svarer på Qatar-kritik: Fodbold kan føre folk sammen

tor 15. dec 22:48

David Beckham har modtaget stor kritik for sin rolle som ambassadør for VM i Qatar, men nu siger den tidligere engelske fodboldspiller, at målet er at bringe folk tættere på hinanden.Læs hele nyheden her
Han er en engel:) 😀😃🙂
Har du penge, så kommer Beckham. Han tænker ikke på meget andet end det.
Købt og betalt. 🤢
Hvis målet vitterligt er at binde verden sammen, så er også dette VM en fiasko. Især fra FIFA´s og værtsskabets side.
Verden er bare underlig. Ved slet ikke noget om hans løn, men alle de oliepenge, det ser ikke ud som om det giver mere lykke. De sidder job som forstenet og ser kampe disse mennesker. Hvad er det de bringer sammen mon.
Faktisk mest til pudersne d-:
Hvis han nu bare sagde han gjorde det fordi han fik i omegnen af 1.3 milliarder kr for at være ambassadør, så var det nemmere at forholde sig til…
For at være ærlig så er det vel nærmere Europa som er taget 1-2 skridt tilbage og resten af fodbold verden er gået 1-2 skridt frem ifh til at bringe verden sammen.
Det er den følelse jeg sidder med.
Også derfor det er passende at Europa sende en blanket med opsigelse til fifa og meget gerne tag Sydamerika med.
Så kan fifa hygge sig med deres kommende VM med 48 hold. Aller skal jo være med.

Man blir træt. Godt juleferie starter i dag
Side stepping one, side stepping two…
Hvorfor er der ikke nogen der har nomineret Beckham til Nobels fredspris for den kæmpe humanitære indsats han har leveret ifm dette VM….
Sir Alex Ferguson: "There are one or two football agents I simply do not like. And Mino Raiola, Paul Pogba's agent, is one of them. I distrusted him from the moment I met him."
Hans ansigt er en pengemaskine.

Næh hvor dejligt, at du får juleferie..
Jeg forstår heller ikke kritik som sådan
Kritisere vi fordi vi kritisere?
Så vidt jeg har forstod det så er qatar ikke imod homoseksuel men de er imod at man viser kærlighedsformer i offentligheden
Man må ikke kysse eller snave eller have sex mellem to personer så er det ligemeget om det er mellem to af samme køn eller ej.
Det er en tradition som vi ikke burde blande os i, der vi har nogle lov og regler der monder om det her i danmark, nemlig ikke løbe rundt på gaden nøgen selvom det ikke skader nogen men det er en lov vi skal respektere. Men jeg kan ikke tænke om den her debat har noget med at det er et muslimsk land der holder VM?? For jeg husker ikke den samme intensitet om menoritets rettigheder i Rusland 2018 måske fordi Rusland ikke er muslimske?
Nåh men det kan være Vi skal lave et FIFA kun gælder nogle bestemte lander også må vi smide de andre lande ud hvis vi mener at muslimer ikke skal være med.
Iøvrigt synes jeg de største taber i hele det her cirkus er migranter. Det staryede godt men plusligt var et anførbind vigtiger end migranter
annonce