Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja jeg synes nu stadig den er hårdt dømt fra VAR vognen, men sådan er det så åbenbart. Savner Claus Bo Larsen ;)

Dog lidt underligt at han spjætter med armene på bolden
Folk der siger der ikke er rødt kort fordi han ikke gør det bevidst skal lukke røven, ikke undskyld for mit franske. Han fratager Haraldsson en fuldstændigt oplagt scoringsmulighed, ergo er der rødt kort. Du kan heller ikke flæske en modspiller midtover i feltet, og så undgå at blive straffet fordi du udelukkende gik efter bolden. Så er den vist lukket???
Folk der har spillet fodbold på bare et nogenlunde højt niveau, vil 10/10 kalde straffe og max gult. Det er som oftest dem der har spillet på nogenlunde højt niveau, som kan vurdere forseelser mest fornuftigt. Kun dem der har en svag forståelse for spillet vil holde sig ordret til loven.
Det var godt nok hårdt dømt!
Straffesparket kan jeg gå med til, men det er fuldstændig unødvendigt at give dobbeltstraf i sådan en situation. Gult havde været tilstrækkeligt, i stedet for kampen skal ødelægges på den måde.
Hvorfor snakker vi om det røde kort?

Hvorfor ikke tale om at den dommer skal have karantæne i 3 kampe for at levere så magelig en præstation? Selvfølgelig er der ikke rødt kort. Det skal han straffes for. Han ser tingene live og kan se tingene på tv efter. Alligevel viser han tegn på korruption.

Ud med den dommer i 3 kampe.
Synes heller ikke at den er til rødt . Der er straffespark . Men rødt er måske lige i overkanten . Jeg er fck fan . Men samtidigt ikke dommer. Så man må gå ud fra , at dommerne har styr på hvad de laver ..
Bare endnu en gave fra dommerne til FUCK i Parken. Det er kun der den giver rødt. Er ikke i tvivl om at OB ikke havde fået straffe og FUCK rødt kort hvis kampen var blevet spillet i Odense.
Lige efter bogen. Uheldigt men korrekt. Odense er overmatchet i dag og det er ikke tilfældigt at de dummer sig.. de bliver revet rundt.
København, Amsterdam, Milano
Fair? Absolut ikke. Korrekt? Så absolut.

Ikke fair, og synd for knægten. Men heldigvis for en dommer er det reglerne han skal dømme efter og ikke sin samvittighed.
Do not argue with stupid people, just agree with them and get on.
annonce