Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rioja
@Mølbat

Jeg er enig med dig i, at Camavinga er den, der har præsteret på det højeste niveau i sæsonen. Det forstår jeg ærlig talt ikke, at der kan være diskussion om for der er ikke andre talenter, som har været kampafgørende på det niveau, som han har. Derudover spiller han for verdens klart bedste klub, så at han ikke er fast mand burde ikke veje særlig tungt.

synes dog det er latterligt at sige Gavi ikke hører til i top tre allerede nu. Han er imo verdens største talent.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
synes dog det er latterligt at sige Gavi ikke hører til i top tre allerede nu. Han er imo verdens største talent.


IMO ser top 3 således ud: Camavinga, Bellingham & Musiala. Alle har, som jeg ser det, vist mere end Gavi på nuværende tidspunkt. Spanieren er et stort talent, men jeg har ikke set noget fra ham, der får mig til at tro, at han burde have vundet denne pris foran disse 3 spillere.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Stagger Lee
Fedt, troede ikke han ville vinde allerede i år, men så alligevel. Uden tvivl det største talent i hans årgang. Glæder mig til at se hans udvikling over de næste par sæsoner. Loftet er stort set uden ende.

Den bedste at vinde er uden tvivl Golden Boy dog. Den bliver givet på baggrund af stemmer af journalister fra de største sportsmedier i verden, mens Kopa Trophy er på baggrund af stemmer af alle tideligere Ballon D´or vindere.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Hynkjii
Fedt nok og tillykke med titlen. Forventer umiddelbart ikke at real fans herinde bifalder, men så kan de jo fejre benzema i en anden tråd og lade os Barca fans fejre i denne.
Skrevet af Slettet(412107221412)
Return_of_the_Mølbat

dit had til barca understreges igen. ham camavinga sidder sgu konstant på bænken. at han spillede en eller to gode kampe sidste sæson er ikke nok. ligegyldigt og ligaen og chl blev vundet. det er ren talent der er blevet vist. titler betyder intet i denne sammenhæng. gavi er i start 11 hos barca som 16/17 årig. fuldstændigt sindsygt det kan lade sig gøre, men det er som altid en fornøjelse at se dig tude løs, når der sker noget godt for en barca spiller. nyder virkelig at se dit sædvanlige klynkeri.

bellingham eller musiala vinder nok næste år. de spiller nærmest fast og spiller flot med. camavinga skal spille langt mere afgørende rolle, hvis han vil nærme sig den pris. Aurélien Tchouameni har fuldstændig overhalet ham, og spiller klart bedre.
Skrevet af Kenken
Fuldt fortjent og jeg kaldte den som den måske eneste forleden dag i en tråd herinde

Barcas talenter er altså vilde. Det ser godt ud i fremtiden med Gavi, Pedri, Balde, Ansu Fati, Nico og hvem de ellers får udklækket. De er langt fremme i generations skiftet sammenlignet med konkurrenterne

At camavings nævnes som en kandidat synes jeg er helt vanvittigt uden for skoven. Han laver vel flere frispark end Gavi og bliver samtidig ofte skiftet ud eller starter ude da han i flere kampe decideret falder igennem mens Gavi i flere kampe kåres til King og the Match
Skrevet af a j o o b a
Jeg tror kun Barcelona fans synes han er den rette vinder :) Hvad kigger de på? Mål, assist? Det kan de næsten ikke...
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Shit mand. Gavi er jo ikke en gang bedste u21-spiller i Barcelona.

Og mens han spillede Europa League sidste år, så var der flere U21-navne, der viste sig frem i CHL
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Kenken
Shit dine indlæg er så ensidige når de omgang fler noget med relation til Barcelona. Trist for devatten. Det går sku id over din dømmekraft.
Skrevet af BrienLaudrup
Min favorit var Bellingham og dernæst Gavi og Musiala. Jeg kan rigtig godt lide Camavinga, men siden Tchoumanis tilgang er han vel 6. Valg.
5. Valg når Valverde spiller højre wing.
Jeg synes han spiller for få minutter til at have indflydelse nok. Så derfor er Gavi et bedre valg. Hvem der er det største talent skal jeg ikke kunne sige.

Desuden kan Pedri ikke vinde, da han vandt sidste år.
annonce
0