Snak

Mere indhold efter annoncen

Begge hold brændte straffe da Viborg sejrede i Silkeborg

søn 30. okt 16:54

Silkeborg mod Viborg blev en spændende, offensiv affære, og det endte med en 2-1-sejr til Viborg på JYSK Park, efter holdet havde været nede med 0-1 ved pausen. Begge hold brændte fra ellevemeterpletten i anden halvleg.Læs hele nyheden her
Respekt til Viborg, troede ikke de kunne holde den kørende efter salg af Sørensen og Lonwijk. Deres hold ser ikke ud af noget særligt, men de gør det sgu godt. Cadeau.
Det her er så pivhamrende ringe! Pinlig indsats. Det ligner en lille krise nu. I superligaen kan vi ikke længere være med. Det fungerer ikke at køre succes i Conference League og spille superliga samtidigt. Det er tydeligt. Trist eftermiddag… bare enormt trist
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Tænker vi er ved at være der hvor det vil være en god ide at smide kampen mod Anderlecht, for vi magter tydeligvis ikke begge turneringer.
sikker sejr 😉
Fwdt at det bliver ved... Og pisse god opbakning fra udebaneafsnittet ☘️☘️☘️
Nu begynder det europæiske eventyr virkelig at koste. Næste uge er vi ude af top 6. Respekt til Viborg som virkelig gør det godt og effektivt - og nu er meget tæt på top 6.
JeanLeVan
Det er godt nok flot, hvad de har gang i i Viborg. Bliver spændende at se, om de kan holde Fcm og FCK bag sig. Jeg kunne godt unde Viborg håneretten ift Fcm for en stund.
Det er SÅ vigtigt!
Det ville være blevet ubehageligt tæt hvis SIF havde vundet!
Lige kamp, hvor Lund holder Viborg inde i kampe med 2 fremragende redninger i 1 halvleg.

Kaalund med en meget usympatisk aktion ved Viborg straffe, hvor han går hen og tager fat i Bonde lige inden han skal sparke. Meget dårlig sportsånd, og ligner ikke et ellers sympatisk Silkeborg hold.
@SUN jeg tænker det samme. Anderlecht er ikke det værd, når omkostningerne i superligaen uge efter uge er så store spillemæssigt. Vi er milevidt fra sidste års spil
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Viborg bliver mestre i år
Silkeborg IF
annonce