Snak

Mere indhold efter annoncen
2 points i de sidste 6 kampe fortæller alt om mgl prioritering af SL.
JeanLeVan
Oliver Bundgaard som erstatning for Chr. Sørensen er godt nok Fredbergs største genistreg. Hold kæft hvor er det godt set af ham!!!
Tror også Silkeborg skal smide kampen mod Anderlecht, hvis ikke det skal gå HELT galt i den her sæson, vi får ikke mange point i de kommende kampe. På den anden side Silkeborg får ikke sådan en mulighed for at komme i 16/ finale i en europæisk turnering lige foreløbig, så måske det er det hele værd. og så bare håbe vi kan vinde nok gange over Lyngby og Horsens i nedrykningen til at blive en sæson mere i Superligaen. Det værste er at det sikkert ikke ville hjælpe at købe nogle nye spillere.
Hvad fanden skal man snart finde på at skrive? Man kan vel bare gentage den samme tekst…

Skal man finde på lidt nyt så må det være:

Thumbs up til Viborgs fans. Fanme en flot kulisse, både før, under og efter kampen. Uanset at vi selv har flyttet langt på dén front, er vi langt efter. Det var nærmest Brøndby/AGF niveau i dag. Flot arbejde!

Og tillykke med sejren. Uafgjort havde vel været fair nok, men vi smider alt væk for tiden. Det er der ikke noget at gøre ved. Jeg har os desværre som meget heftig bejler til den ene nedrykningsplads.
Silkeborg IF
Først og fremmest tillykke til Viborg, som vinder over os uden at de viser ret meget.
Status pt. Vi er ineffektive, brænder alt for mange chancer og mister ofte koncentrationen i forsvaret.
Vi viste måske nok, at det var prisen for to turneringer, det minder mere om mental træthed frem for fysisk udmattelse.

Vi skal ikke hænge med hovederne, det er maginalerne der mangler lige nu og de perioder skal vi også kunne rumme, som klub, træner og fans. Selvfølgelig skal vi gøre alt for at vinde over Anderlecht, kun led sejre får man vendt de små marinader over på vores side.
Ja det være logisk med fuld gas mod Anderlecht - bortset fra at AaB venter om søndagen i Aalborg….
JeanLeVan
Ja så taber vi mod AaB om søndagen, men måske er vi videre i europæisk og så får vi lidt flere penge til banken som kan lune godt i første division.
Det er rendyrket idioti at tale om at tabe hjemme til Anderlecht med vilje. Så må vi kraftedeme købe os til kvalitet i vinterpausen hvis vi ikke kan tåle at kvalificere os til Europa i foråret. Vi har lavet et overskud på 110mio kr.
Silkeborg IF
Jeg vil håbe der bliver købt noget kvalitet ind til forsvaret og måske en enkelt til en af kanterne, men tror næppe det kommer til at ske. måske de køber en spiller fra 1 eller 2 division som viser sig at være fin eller måske god om et par sæsoner. Ellers skal de sælge Helenius som alligevel er færdig og så købe en ny target man
At spille europæisk samtidigt med SL er hård kost. Mens VFF stadig var med, tabte de tre kampe, inden de røg ud (ganske fortjent) til West Ham. Siden har de ikke tabt (7-9-13). Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at SIF skulle rykke ud, dertil er deres hold for stærkt besat. Skulle de havne i nedrykningsspil, ser jeg dem som udfordrere til en ny chance i Europa qua deres (sandsynlige) syvendeplads, hvilket jo er set før.
I øvrigt ville det være vanvittigt træls at undvære SIF som ´makkerhold´ i det geografisk rigtige Midtjylland...
annonce