Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af skkh
Fantastisk sejr til VFF! Top 6 er tæt på nu.

Jeg forstår ikke de opgivende/negative SIF’ere i tråden. Silkeborg kunne lige så godt have vundet. De havde måske endda fortjent sejren. Nederlaget til Horsens var også so so. Jeg ser ikke tegn på elendighed overhovedet. Det er naturligt, at sidste sæsons blændende spil ikke kan vare ved, og da slet ikke med kampprogrammet og salget af Vallys taget i betragtning.

Det er også helt vanvittigt at se folk skrive om at smide kampen mod Anderlecht. Når man (endelig) er i Europa, skal den fandme have gas, og hvor meget kan to europæiske kampe i foråret ødelægge resten af sæsonen? Kampe, der vel i øvrigt falder, inden superligaen genoptages?

Det skal nok gå.
Skrevet af dondyhrs
Hatten af for Viborg og tillykke med at Mesterskabs slutspillet praktisk talt er sikret allerede.

Til de Silkeborg fans der tuder over at vi er elendige og at vi nærmest skal være glade for ikke at rykke ud... Hvis i ikke kan se at denne efterårs sæson har været en kæmpe succes så tag ud til Aarhus og se fodbold, i er cirka ligeså ulidelige at høre på som dem.
Skrevet af AndresIniesta
Hvis Fredberg ikke formår at forlænge Grots kontrakt der udløber sommeren 2023, så tror jeg desværre han bliver solgt til vinter.. Han er blevet et bæst.
"There was no time to think, I just hit it.”
Skrevet af 12'eren
Som neutral tilskuer på stadion så jeg 2 halvlege, hvor Viborg stort set ikke havde bolden i 1. halvleg, mens Silkeborg kørte bolden rundt i trekanter - virkelig flot fodbold til tider, men uden den store effekt (ikke mange skabte chancer). Possession-fodbold mestrer SIF dog som få, må man give dem.

I 2. halvleg var det tydeligt, at Viborg lagde mere energi/fysik i sagen og stod højere på banen. Pludselig var der to hold på banen - og det kunne sagtens gå begge veje til slut.

På ingen måde ser jeg Silkeborg i nærheden af nedrykning. Dertil er holdet simpelthen for velfungerende et kollektiv, hvor alle ved hvad de skal. Men europæisk deltagelse koster naturligvis på hjemmefronten - det har man set 100 gange før. I dag var der således hele 7 udskiftninger ift. West Ham-kampen. Det går op og ned i showbizz, men ingen grund til panik for SIF.

Cadeau til både Viborg og Silkeborg vil jeg sige, for de gør det altså rigtig godt og solidt begge hold.

I loungen var der desuden anerkendelse til Viborgs medrejsende fans, som i høj grad var til at skabe en fantastisk flot kulisse.
annonce
0