Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NIEAR
BLøde Babser


Det har Crone på twitter afvist som Bif spin.
Virker da heller ikke oplagt at han skulle vælge Bif hvis FCK virkelig ville ham.

Det virker da helt oplagt, BIF er da en meget spændende klub og spiller fodbold der er seværdig og underholdende
Skrevet af Sir , moderator
Hbk -

Du burde vel trods alt vide tingene ikke er så sort/hvide.


Jo men hvornår kan man så med rimelighed sige at det ikke var en succes. Kan man bare undskylde sig med proces til evig tid eller tænker du? Er du selv tilfreds?
Dette er en signatur.
Skrevet af Jonson10
"Jonson - ja der er masser, det ligger i bold.dks hemmelig arkiv. Det er som om hver gang en idiot bliver lukket ned, dukker 3 nye op."

Ah, altså det samme arkiv hvori billederne af Lotte Thors patværk ligger gemt?


Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Sir , moderator
Jonson - samme arkiv
Dette er en signatur.
Skrevet af CopenhagenNoice
Hahaha @jakobFC, har du haft tourettes længe?
OT: fandma en god signing, én af flere denne opstart. MEN slap nu af, der er spillet EN kamp. Verbic vinder mesterskabet for FC i år ;)
Skrevet af Benjaminbb
Spændende køb. Fælles for det seneste års køb er, at det (stort set kun) er spillere med videresalgspotentiale. Det er den helt rigtige vej det går. Det ses også tydeligt i denne tråd, hvor folk kører i ring, fordi de mangler kasteskyts. Lækkert vindue. Jeg er optimistisk ift. at rykke tættere på FCK - både pointmæssigt og organisationsmæssigt.
Skrevet af hkb500

Jo men hvornår kan man så med rimelighed sige at det ikke var en succes. Kan man bare undskylde sig med proces til evig tid eller tænker du? Er du selv tilfreds?


Meget passende at du fokuserer på den sætning, for ellers var det jo svært at fortsætte med dit sort/hvide spm. ;-)

Det er jo fuldstændig umuligt at sætte år på, og det er forhåbentlig også en løbende udvikling der ikke skal stoppe. Ja, jeg ville gerne have egne spillere, det vil vi vel alle, men jeg vil heller ikke have egne spillere op, og de så brækker nakken. Så det passer mig fint, at man får det at vinde ind på rygradden. Der hvor man næsten vinder på ren selvtillid, fordi man er så vant til at vinde, selv på dårlige dage.

Beklager, er ikke så god til sort hvide svar ;-)
Skrevet af LaFong
Det ser spændende ud - en interessanr signing - og glem nu snakken om egne talenter. De kommer aldrig i betragtning til SL holdet så længe Zorniger er træner og tror på muligheden for at matche FCK.
Skrevet af Kings&Kaliber
Er FCK fan, men det "nye" Brøndby er sgu godt for dansk fodbold. Nu så jeg bare gerne at der kom en tredje seriøs udfordrer til guldet.
Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Skrevet af Frode
FCK og Brøndby ser spændende ud for nu og for fremtiden .. FCM som burde være bejler til sølv eller guld spår jeg ikke de store chancer, og som jeg ser det kan de kun skuffe denne sæson ..
NFN
Skrevet af Kardinalen
Der synes at være mange der ikke kender Strategi 6.4, så her er den kort fortalt.

Lanceret i foråret 2016.

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/broendby-nedjusterer-og-fjerner-maalsaetning-om-guld-i-2018

Den nye strategi hedder 6.4.

Brøndbys nye strategi er opdelt i to perioder á fire år, hvor man har følgende retningslinjer:

2016 – 2019: Bæredygtig udvikling
- Brøndby IF skal hvert år opnå en sportslig placering i Superligaens mesterskabsslutspil
- Brøndby IF skal udbygge troværdigheden
- Brøndby IF skal forstærke fællesskabet
- Brøndby IF skal opnå økonomisk ligevægt i slutningen af perioden (2019) og samtidig reducere den rentebærende gæld med minimum 8 mio. kr. pr. år

2020 -2023: Styrkelse af bæredygtigt fundament
- Brøndby IF’s sportslige resultater sikrer europæiske kampe hver sæson
- Brøndby IF skal have en høj troværdighed
- Brøndby IF skal have et meget stærkt fællesskab
- Brøndby IF skal fortsat være i økonomisk ligevægt og samtidig reducere den rentebærende gæld med minimum 8 mio. kr. pr. år, således at Brøndby IF ved udgangen af 2023 maksimalt har en rentebærende gæld på 20 mio. kr.
Desuden vil man i den sportslige afdeling operere ud fra nogle sportslige retningslinjer, der blandt andet fokuserer på, at man vil have flere af klubbens egne talenter på førsteholdet. Det er en fortsat ambition, at 50 procent af A-truppen har været en del af Brøndby Masterclass, og at disse opnår minimum 20 % af den samlede spilletid på Superligaholdet. Men ønsker et bæredygtigt sportsligt budget , som sikrer økonomisk ligevægt, men som betyder større usikkerhed omkring de sportslige placeringer.
"..."
Skrevet af SoveZebra
@BB

Husk på, man i 6.4 har et sportsligt budget man siger man vil nedbringe. Så er der ingen logik i det når du siger at man vil pumpe det op med penge sparet i renter.
De penge skulle jo ifølge 6.4 være med til at nedbringe klubbens samlede underskud og skabe økonomisk balance.....og troværdighed.


Det er faktuelt forkert. Som du også kan læse ovenfor, så tales der om balance i økonomien og ikke nedjustering.

Brøndby har iøvrigt ændret bestyrelsessammensætningen i foråret til en mere kommerciel bestyrelse, hvilket normalt indikerer et større fokus på toplinjen. (Udnytte Brøndbys store urealiserede kommercielle potentiale)
Skrevet af Mrbertelsen
Det er da seriøst årets selvmål hvis du dadler Brøndby for at være en købeklub og samtidig holder med Man United (formoder det er man u, selvom der er MANGE United i England)

Åhh Gud hvor er det dumt.


Ja det er man utd, bare ærgerligt du ikke forstod ironien... Jeg troede "basta bum" ville overbevise.. men, der var jeg dum... Det beklager jeg...
United!
Skrevet af JohnHenry
Det er egentlig lidt interessant vedrørende antallet af (dumme)Brøndbyfans på Bold.dk. Findes der nogle former for statistik der understøtter argumentet om, at der er så mange med det tilhørsforhold?

Den eneste jeg kender er den test tv2 lavede for en hel del år siden, og da havde FCK´ere den laveste intelligens.
Skrevet af beringer
OT:

Godt og spændende køb af Brøndby, bliver spændende og sjovt at se om Brøndby i denne sæson, kan præstere og holde niveauet højt, når dem man regner med skal være startende også skal have pause i perioder...

Og så lige til det andet:

I forhold til Masterclass. ja det er skuffende, at man ikke kan præstere den ene efter den anden spiller, der kunne være en del af den klub man gerne vil følge..., men når det er sagt, så glemmer MANGE af dem der kritiserer det, at Brøndbys trup ikke består mere af Masterclass, at siden det mål blev sat, så er der sket MEGET i Brøndby og en af de væsentligste ting er konceptet på førsteholdet...

Der hvor Brøndby reelt havde nogle "gode" talenter i deres U19 og U21 var på Målmænd og på kanter..., målmandsposten er ganske sikker lige pt., personligt havde jeg gerne set at man havde satset 100% på et af talenterne til andenmålmand, men ser også fornuften i at de får fast spilletid, frem for bare at sidde på bænken uden spilletid.

Kanterne som Brøndby havde der havde stort talent, var blandt andet Aslani, der tidligere har været eftertrgtet af Tottenham, men Brøndby præsterede at holde på ham..., nu spiller man med en snæver midtbane, og de gode talnter man havde på kanterne er derfor lidt ligegyldige...

U17 ser spændende ud for Brøndby, og vi så i slutningen af sidste sæson et par talenter få chancen, og de vil på sigt kunne gøre sig.

Så der er en grund til at Brøndby ikke satser 100% på egne talenter..., dels er der mulighed for at hente spilelre der kan præstere her og nu, dels er materialet ikke til det lige pt, og de talenter på u17 er ikke på Messi niveau, så de kan gå ind og spille førsteholds fodbold allerede nu.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Lakris
Sølle 3,75 mil for et talent af Tibblings størrelse, er jo decideret røveri ved højlys dag!


DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Lakris
Venstre midt: Tibbling, Vigen

Tibbling er højre midt og kommer til at spille der, og så Fisker i venstre
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Lakris
----------Nørgaard
-----Vigen-------Tibbling
----------Mukhtar

Tibbling er højre midt
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Big Ben
Brøndby har været en rendyrket købe- og rigmandsklub i 100 år, hvorfor jeg har lidt vanskeligt ved at se, hvorfor det stadig kan afføde diskussioner herinde.

Hele forskellen fra nu og tidligere er, at de rent faktisk tilsyneladende er begyndt at hente kvalitet, og at Brøndby fra at være en stående vittighed er et foretagende, der skal tages seriøst.

Klubben har været en magnet på ottenderangsgøglere og fusentastere i årevis, men med Troels Bech ved roret har Brøndby fået noget intelligens i spil og kan dermed holde Jan Beck Andersen i skak og alene få ham til at betale for gildet.
Skrevet af nancke.cafe@gmail.com
Træt at folk der bliver ved med at kommentere købe klub.
Nævn en superliga klub der ik har købt eller signnet en spiller til deres hold i dette transfer vindue. Nævn en klub i spanien, italien, england tyskland osv der spiller i den bedste række der ikke har købt eller signnet en spiller.
Tror mere det handler om misundelse over jeres nosser er mindre ind TB.
annonce
0