Snak

Mere indhold efter annoncen

Bekræftet: 25.000 tilskuere til EM i Parken

tor 10. jun 2021

Danmark får lov at lukke 25.000 tilskuere ind til EM-kampene i Parken, efter en politisk aftale natten til torsdag faldt på plads.Læs hele nyheden her
Vel i praksis en umulig opgave for DBU at løse til lørdag. Alle skal jo have ny billet, da de 15.900 jo er fordelt med afstand.
Tror du ikke de allerede har en plan med fordelingen
Jeg tænker også at der må ligge en plan for dette allerede. Ville være underligt hvis man ikke havde lavet en smule forarbejde hvis der nu skulle blive givet grønt lys for flere fans, hvilket der jo så er blevet.
De skal bare fylde stadionet op og stoppe med de restriktioner, Søren Brostrøm har endelig fået sin vilje ´delvist´
Er der nogle der ved hvordan de bliver fordelt, sat i handel igen eller bliver der evt trukket lod, for os der har fået annulleret til kampene?
De er vel ikke nummererede?
De er vel bare til en sektion?

Nogen kommer jo 1, andre 2 og andre 3 sammen og så kan man jo ikke sige at det er sæde 1, 3 og 5 der skal siddes på.

Dvs. det er jo bare at udstykke nogle flere billetter til hver sektion

Og i øvrigt skal det jo "blot" sendes via mail. PostNord er IKKE sat på opgaven.

Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Nine

Dem med annullering af billet står først i køen, så alle andre som ikke skulle se den i første omgang ikke får mulighed.
@ Nine

De nye "ekstra" billetter ud over dem af de "ekstra" UEFA snupper, vil blive tilbudt dem der har fået inddraget deres billetter tidligere i forbindelse med nedsættelse af tilskuerantallet.

Der kommer med andre ord ikke flere billetter i omløb til salg, så dem der ikke står på "annulleringslisterne" får ingen mulighed for at "købe" de nye "ekstra" billetter. Med mindre man køber sortbørsbilletter eller nogle af UEFA´s egne "lounge sortbørsbilletter" til 10.000+ kroner.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
DBUs chef har lige udtalt at de ikke kan nå det til Finland kampen...så det bliver kun til de 2 næste kampe.
Jeg skulle ind til Rusland kampen, og håber da at få billetten igen nu. Men mon ikke der er et par eller flere sponsorer som kommer først i rækken, så de kan lave diverse konkurrencer og sende bestyrelsen mm. ind. (Og så kalder man ESL klubberne grådige)
annonce