Snak

Mere indhold efter annoncen

Bekræftet: Brøndby køber Göteborg-stopper

tor 29. jul 2021

Brøndby har hentet den svenske midtstopper Rasmus Wikström i IFK Göteborg.Læs hele nyheden her
Spændende! Lad os håbe han får stor succes med dey samme og kan tage over for Maxsø fra dag et :)
Det ville nok være at sætte forventningerne lidt for højt Graver, men han ser spændende ud
Ja han må nok forventes at være trupspiller i starten og slå til på sigt. Lidt en Kabongo afløser, som forhåbentlig ikke er skadet hele tiden (jeg har klar over at Wikström også har haft en acl skade). Der skal nok komme flere cb til
Bare ikke de skubber Skipper ud. Ham ville de kunne få en god skilling for om 3-4 år, hvis han får fast spilletid og de også spiller europæisk de næste 2-4 år.. så skulle de to danne makkerpar i forsvaret
Kommer han ikke fra fast førsteholdsfodbold fra den anden bedste række i Sverige (udlån) ? Synes at have læst et sted, så næppe en forstærkning til start 11.
Lottokupon !
det eneste gode ved det nye Brøndby er at istedet for gamle afdankede svenskere så køber de nu unge, talentfulde svenskere med perspektiv!
HSV & FC MIDTJYLLAND --------------------
Så vidt jeg forstår det, er han en meget talentfuld forsvarsspiller, som fik en alvorlig skade, og derfor blev udlejet så han kunne spille sig tilbage på niveau.

Jeg ved ikke om han havde spillet fast i dag for IFK hvis han ikke blev skadet, men fra hvad jeg forstår, er IFK-fans ikke glade for at han smutter, og man havde ret store forventninger til ham.

Intet af ovenstående er garanti for noget som helst. Men jeg ser det ikke som at Brøndby henter en spiller på svensk 2. divisions-niveau. Men mere at man henter en spiller på Allsvenskan niveau, som har arbejdet sig tilbage fra en alvorlig skade.

Spændende bliver det. Byder altid gerne unge spillere velkomne.

Lad os håbe, at det er starten på lidt mere aktivitet fra Brøndby
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Bedreendbechmann

Der står de har fulgt ham i flere år. Så tænker det ikke kan taktseres som en lotto kupon
Ge ham nogle år på sig. En investering for framtiden. Rasmus spelade den här säsongen i Superettan med planen for at få tillräckligt med erfarenhet for at kunna gå in som starter i Göteborg till nästa säsong. Ham har spillet godt i Eskilstuna og hey. FCM tok en spiller hvid navn Cajuste fra Superettan. Se hvad det blev af ham.
annonce